Canım yumurtayı nasıl kattın bunlara o karışımı bi anlatabilir misin?
bu saydıklarımın hepsini mikserden geçirdim hepsi birbirine iyice karışınca içmesi kolay oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtayı nasıl kattın bunlara o karışımı bi anlatabilir misin?
bu saydıklarımın hepsini mikserden geçirdim hepsi birbirine iyice karışınca içmesi kolay oluyor
Güzel de çiğ yumurtanın proteinlerinin yaklaşık olarak yarısı emilemiyor, pişmiş de ise %90 civarında vücut alıyor proteini bence bunun yanında haşlayıp ye yumurtayı daha faydalı olur:)
Ben bayılıyorum da haşlanmış şöyle dilim dilim zeytinyağlı pulbiberli yumurtayaa![]()
kızlarr yaa ben 50,5 da kaldım :S
Aa hayir denemedim deniycem baska neler gerekiyor?Burda çoğumuz cici bebe karışımı deniyoruz yiyoruz sonuç alan var henüz almayan var denedin mi hiç cici bebe?
Ahh ah ben 50yi bi görsem:)
Hedefin kaç canım
kızlar alamam alamıyorum diye bişey yok istikrarlı bir şekilde çalışmayız ben 1.70 boy kilo 52 benim rakibim kim kim bu deli kanlı kız ilk cvp verenle yola başlıyorum ama pes edecek olan varsa bana bulaşmasın çok kızarımm baaaaaaaaaakkk:)pekmez aldım bugun hergun 1 çaybardagı içeceğim ben tabi ortagımın fikrinede ihtiyacım var 3 günde 1 kez tartılacagız gr larla değil kg larla işimiz hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
al sana rakipp173 boyundayım 51 kiloyum bugunden itibaren benden bu yarısın içindeyimm
![]()
Aa hayir denemedim deniycem baska neler gerekiyor?
55 yada 58 cnmboyum 1.70 çünkü
Maşallah boyun varmış inşallah sen deşöyle en kısa zamanda 55i görürsün istediğin kiloya kadar almaya devam edersin:)
merhabaa peliin :)kizlaaar ben geldimmm :)
ama kilo kaybetmeden kilomu koruyabildim ancak malesef 45 im
kahvaltım :) tek olduğum için fazla bişe yapamadım ama idare etti
ekmeği ısıtmak için tost makinesine koymuş ve unutunca tost olmuş ekmeği yemiş olabilirim
Eki Görüntüle 791556
ohh ohh bu çok iyi oldu sabah 9da kalktım ama hiç iştahım yoktu zorla yedim bi kaç parça şu an iştahım açıldı mutafa koşuyoruuuummm![]()
çooook sevindim birbirimize moral verelim ki daha kolay olsun herşey
sürekli olmasada ara ara böyle öğün fotoğrafları koymayı düşünüyorum![]()
bekliyorum canım fotoğrafları :)aynı şekilde ben dee yapmayı düşünüyorumm
kaç kilodasın pekii hedefin kaç canımm ben tartılmaya korkuyorum ya kilo vermişsem diyee![]()
bekliyorum canım fotoğrafları :)
ben 50 ile başladım 55im şuan hedefim 60
yeni başladıysan başlarda zor oluyor maalesef 2-3 hafta zayıflamışsın gibi gelebilir ama azimle devam edersen alıyorsun
senin kilon kaç?