kabul eden böyle edecek artıknolcaz biz böyle ya bizi alan da olmaz aynen benimde hiç mutfakla alakam yok öyle mi çok içmiyorum ama soğuk soğuk güzel gidiyo :111:
sabah iki yumurta haşladım yufka ekmekle bir güzel götürdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul eden böyle edecek artıknolcaz biz böyle ya bizi alan da olmaz aynen benimde hiç mutfakla alakam yok öyle mi çok içmiyorum ama soğuk soğuk güzel gidiyo :111:
kabul eden böyle edecek artık
sabah iki yumurta haşladım yufka ekmekle bir güzel götürdüm
geçen salı tartıldım 49,7ydim şimdi ise 49,9 200gram almışım ya :S
Selam kızlar.. Boyum 1.73 kilom 49, 21 yaşındayım. Kilo alamıyorum, iştahım da yok. Doktorlara gidiyorum sadece 3 ay kullanmalık bir demir ilacı verip gönderiyorlar o ilacı kullanmayı bırakınca yine zayıflıyorum. İlaç 3 aydan fazla kullanılamıyor. Yurt dışına gittim dokuz ay için orda da sağlıklı beslenemedim ve zayıfladım artı ateşli böbrek enfeksiyonu geçirdim. Bir ay oldu geleli kimse ile görüşmek istemiyorum. Kimse beni görsün istemiyorum. İnsanlar sürekli bakıyorlar. Geçen gün bi kadın otobüste beni gösterip çocuğuna yemek yemezsen bu abla kadar zayıf olursun dedi. Hani biraz moral toplamıştım o da gitti. Annem sürekli şikayet ediyor. Bayram ziyaretlerinde millet ayy şuna bak çöp gibi, gözle görünmeyeceksin artık çok zayıfsın falan dedi. Arkadaşlarına sorsan kilon iyi, millet senin gibi olmak için ne hallere giriyo diyor. Anlatamıyorsun kimse böyle olmak istemiyor. Şimdi yine evdeyim yine çıkmıyorum dışarı. Geldiğimden beri çok sevdiğim halde denize bile gidemedim, sırf vücudum bikinide kötü duracak diye. Psikologa mı gitsem, nereye gitsem ne yapsam bilemedim. Ben de bir şey için yarışmayı da oldum olası sevmişimdir. Sözün özü beni de aranıza alır mısınız kızlar? :44:
buyrun gelinSelam kızlar.. Boyum 1.73 kilom 49, 21 yaşındayım. Kilo alamıyorum, iştahım da yok. Doktorlara gidiyorum sadece 3 ay kullanmalık bir demir ilacı verip gönderiyorlar o ilacı kullanmayı bırakınca yine zayıflıyorum. İlaç 3 aydan fazla kullanılamıyor. Yurt dışına gittim dokuz ay için orda da sağlıklı beslenemedim ve zayıfladım artı ateşli böbrek enfeksiyonu geçirdim. Bir ay oldu geleli kimse ile görüşmek istemiyorum. Kimse beni görsün istemiyorum. İnsanlar sürekli bakıyorlar. Geçen gün bi kadın otobüste beni gösterip çocuğuna yemek yemezsen bu abla kadar zayıf olursun dedi. Hani biraz moral toplamıştım o da gitti. Annem sürekli şikayet ediyor. Bayram ziyaretlerinde millet ayy şuna bak çöp gibi, gözle görünmeyeceksin artık çok zayıfsın falan dedi. Arkadaşlarına sorsan kilon iyi, millet senin gibi olmak için ne hallere giriyo diyor. Anlatamıyorsun kimse böyle olmak istemiyor. Şimdi yine evdeyim yine çıkmıyorum dışarı. Geldiğimden beri çok sevdiğim halde denize bile gidemedim, sırf vücudum bikinide kötü duracak diye. Psikologa mı gitsem, nereye gitsem ne yapsam bilemedim. Ben de bir şey için yarışmayı da oldum olası sevmişimdir. Sözün özü beni de aranıza alır mısınız kızlar? :44:
bukadar moralını bozma bence ben 30 yasındyım boyum 165 ve 41 kıloyum. herkes zayıfım dıyor evet zayıfım kılo almaya calısıyorum ama aclık duygum hıc yok tum gun yemek yemesem kesınlıkle umuramıyorum hatta bazen yemek yemegı uduyorum. ustelık bır yasında bırde kızım var. hamıleyken kılo aldım hayatımda bırtek. oda 55 kılo ıle doğuma gırdım dogumdan bır ay sonra tum kılom gitmişti. evet bu duurm benı uzyor kıyafet bulmakta zorlanaırum vs ama psikolojını bozarsan daha da kotu olur hayatın. bence kılonu dert etmeden cozum bulmaya calıs aynı zamanda hayatın tadını cıkart soylenenlerı duyma canım bırak kılon az bır derı bır kemıksın desınler sende onlara sunu soyle obez olsaydım daha mı ıyıydı dunyanın en unlu mankenlerı benım gıbı olmak ıcın ac yasıyor hatta hasta oluyorlar de. eger saglık yonunden sorunun yoksa buyutme kılonun azlıgını.
dar paçalı kot pantolon bile giyemedim ki ben hiç.. hep duymazdan geliyim diyorum, bir duymuyorsun iki duymuyorsun üçüncü seferde tak ediyor. hani bir de yıllardır bunun içinde yaşadığım için artık bi yere kadar geldi dayandı bu durumu büyütmemek elde değil.
aynilerini bende yaşıyorum hep zayıftım dusun 30 yasında bir cocuk annesiyim vede 41 kıloyum . acıkcası dar pantolonlarda kendımı daha rahat hissediyorum. evet zaman zaman kafama taktıgım oluyor dusun 34 beden ı daraltmak zorunda kalıyorum gıymek ıcın ustume tam oturan kıyafet bulamadım hamılelgımde hamılelık kıyafetılerının en kucuk size ı doğum yapmaya giderken bile buyuktu bana. normal kıyafetlerde de rahat edemıyordum. zaten sen gercekten hamılemısın dıyen cok oldu kızımı dogurdugumda benım dogurduguma ınanmıyolardı 55 kılo ıle doguma gıttım normalde olmam gereken kılodan bır ıkı kılo fazlayla vede hepsı dogumda gıttı. sen kendıne bak hep zayıf olmanın ıyı yanlarını dusun. buarada anoreksiya gibi bir hastalıgın yoksa helle hıc sorun etme zayıflıgını. kafana taktıkca kılo alman guclesır sahsen benı ne zaman kılo almaya calısacam dsem ıstahım sıfırlanıyor hıcbırsey yemıyorum.
kızçeler napıyonuzz kilolar ne alemde nutecum kaçsın bakayım. aç tok ? en son 46ydık