• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Böyle mideyi büyütsek, yesek yesek, kilo alsakk, istediğimiz kiloya ulaşsakk ahh ahh :16:

ramazandan önce kaçtı kilon cnmm

Ben gecen ramazanda baya verdim sonra kilo alamadım zar zor alıyodum onlarıda çok çabuk veriyodum. Hep 53 51 arasında gidip geliyodum. Bu ramazana başlamadan kilom 51di. bi kaç gün önce tartıldım seneler sonra 49a düşmüşüm. :( 2 ramazandır çalışıyorum ondan veriyorum sanırım.

kızlar kan tahlillerim belli oldu:15:
kan değerlerim sınırın çok altında iken, demir demir bağlama berbat iken, tüm depolarım dolmuş çok yüksek olmuş değerler:) yani annemin hesaplarına göre içtiğim 15 litreye yakın pekmez bu sene işe yaramış tabi o ara aldığım 4-5 kilo da:):7:

sadece tirodim sınırda her an bişi olabilirmiş, ya da oluyor biz yakalayamıyoruz dedi doktor o yüzden daha ayrıntılı tetkikler istedi..
ama kilo vermemi yaşadığım aşırı strese ve güzel uyku uyumamama yordu..:22:

kilo almak istediğimi söyledim bana inan kilo almak vermekten çok daha kolay dedi.
her gün yediğin yemeğe diyelim ki doydun iki kaşık fazla ye zorla ve spor yap protein ağırlıklı beslen dedi.
zaten ince kemiklisin yapın narin ince dedi sana gerek yok bile dedi ama madem bu kadar istiyosun zaten çok uğraşma alamazsın dediklerimi yap dedi..:24:

gelelim asıl konuya kızlar ben 20 gün yokum.. 26 Ağustos ta tez savunmam var sabah 10 da :):64:
dua edin bana :)
ben gelene kadar da bol bol kilo alın etlenin butlanın, ben de bomba gibi dönücem...:13:
Bana da bi rahatlama geldi zaten sanırım bundan sonra 10 kişilik öğünlerim işe yarar :):27:
hepinizi çook öpüyorum:54::54:

kan değerlerim sınırın çok altında iken, demir demir bağlama berbat iken, tüm depolarım dolmuş çok yüksek olmuş değerler:) yani annemin hesaplarına göre içtiğim 15 litreye yakın pekmez bu sene işe yaramış tabi o ara aldığım 4-5 kilo da:):7:

sadece tirodim sınırda her an bişi olabilirmiş, ya da oluyor biz yakalayamıyoruz dedi doktor o yüzden daha ayrıntılı tetkikler istedi..

kilo almak istediğimi söyledim bana inan kilo almak vermekten çok daha kolay dedi.
her gün yediğin yemeğe diyelim ki doydun iki kaşık fazla ye zorla ve spor yap protein ağırlıklı beslen dedi.
zaten ince kemiklisin yapın narin ince dedi sana gerek yok bile dedi ama madem bu kadar istiyosun zaten çok uğraşma alamazsın dediklerimi yap dedi..:24:

gelelim asıl konuya kızlar ben 20 gün yokum.. 26 Ağustos ta tez savunmam var sabah 10 da :):64:
ben gelene kadar da bol bol kilo alın etlenin butlanın, ben de bomba gibi dönücem...:13:
Bana da bi rahatlama geldi zaten sanırım bundan sonra 10 kişilik öğünlerim işe yarar :):27:

bende pekmeze önem vereyim sanada geçmiş olsun cnm allahtan kötü bişey çıkmamış :31: sana savunmanda kolay gelsin cnm özlicez seni ama 20 güne inş sende bizde kilo almış oluruz :16:

Pelincim gitmişsin :25:

sonuçlarına çok sevindim canım. Sna savunmanda başarılar diliyorum Allah yardımcın olsunn. stres yapmamaya çalış. Sakın daha da zayıflama :20:
Doktor zorla ye demiş ben bugün fazla zorladım sonra istifar ettim :25:
Ama yıldımm mı??
ASLA!:23:
aldım pideyi elime bi tabak salata, üzüm falan kokmayan hafif şeyleri yedim :21:

Nutecum sahur yapayım öyle tartılcam :1:

bugün ne zamandır terziye getirip belinden küçülttüreceğim bi şortumu giydim. Bi baktım cuk oturmuş. :52:

Back