• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

seni de tanıyalım renginacım nerelisin okuyor musun vs vs :ssz:

öğretmenliği bitirdim canım ama kazanamadım bu yıl tekrar gireceğim sınava 24 yaşındayım
sen okuyor musun kaç yaşındasın?

kazanırsın inşallah :31: bende hukuk okuyorum 3 e geçtim 20 yaşındayım :32:

sagol tatlım hayırlısıyla bitirirsin sende inşallah canım. bitirmek de sorun değil de işi almak zor maalesef:50:

Son düzenleme:

hayırlısıyla bitirirsin inşallah canım. bitirmek de sorun değil de işi almak zor maalesef:50:

aynen katılıyorum sınav her yerde karşımıza çıkıyor üstelik bizde mülakatta var allahım inşallah hayırlısıyla mesleğimizi elimize almayı en kısa zamanda nasip ederr...

aynen katılıyorum sınav her yerde karşımıza çıkıyor üstelik bizde mülakatta var allahım inşallah hayırlısıyla mesleğimizi elimize almayı en kısa zamanda nasip ederr...

amin canım inşallah

kızlar bende size katılmak istiyorum bende alamıorum kilo en son düzenli olarak bi arkadaşın paylaştığı bebe biskivüsü yemeye başladım 2 kilo falan aldım 1,70boyum ve şuan 49 kiloyum 58 falan olmam gerekio :S artık canıma tak etti 21 yaşındayım bi türlü 50yi geçemedim :2:

bnde ramzanda 48 idim 46.3e düştüm ama gene de pes etmek yok zaten reglim başladı artık oruç tutamam şimdi de krakerle kek yedim birazdan bende pekmez içerim yarışa başlayalım mı artık ne dersinizz :16:

tamam tatlım başlayalım ;)) ya kraker kek dondurma falan kilo yapar gibi gelmiyo bana nedense :)

oooo senin de maşallahın var :23:
iyi aklıma getirdin hafta sonları ben de yumurtalı ekmek yapayım kaşar da iyi fikir üstüne:118:
evet magnumu eksik etmiyorum tansaşta 6 lı mini magnum alana ikinci 6 lı mini magnum yarı fiyatına buzluk magnum dolu günde 2 tane yiyiyorum zaten:131:
yarın tutucaksın yani :34:
bak gaza geldim ben de akşam yemeğinden sonra içicem yine pekmez :)
akşam ben yatmadan çeyrek ekmekle zeytin yedim 10 tane, üstüne de 2 bardak ballı süt içip yattım:16:

yok canım vicdan azabı çekmekle beraber tutmuyorum. çok halsiz düşüyorum yoksa..

kızlar 1 tabak mercimek çorbası, pilav ve tavuk yedim yanına da 1 bardak ayran :32: üstüne de 1 bardak süt:ssz:

yarın ibreli baskül alacağım bu arada, digitalleri hiç iyi değil sürekli farklı tartıyor ve çabuk bozuldu bendeki:26:

ya bende de digital var hep bu iyi sanıyordum ama haklı olabilirsin :44:

kazanırsın inşallah :31: bende hukuk okuyorum 3 e geçtim 20 yaşındayım :32:
ayy nute sen hukuk mu okuyordun :52: ben de hazırlanıyorum ist hukuk olacak inşallah :16: hangi üni?

kızlar bende size katılmak istiyorum bende alamıorum kilo en son düzenli olarak bi arkadaşın paylaştığı bebe biskivüsü yemeye başladım 2 kilo falan aldım 1,70boyum ve şuan 49 kiloyum 58 falan olmam gerekio :S artık canıma tak etti 21 yaşındayım bi türlü 50yi geçemedim :2:

ne kadar zamanda cici bebyle 2 kilo aldın? normal yemen değişti mi :)

ne kadar zamanda cici bebyle 2 kilo aldın? normal yemen değişti mi :)[/QUOTE]

eet daha çok yemeye başladım normalde 1 haftada 1 kilo alanlar olmuş ama benim kilo alma problemim var ben 2haftada 1 kilo aldım ve genelde 3 öğün yemek yiorum aralardada atıştırıorum benim dier problemimde çok fazla tuvalete gitmem :S midemde bişey kalmııo :S

ayy nute sen hukuk mu okuyordun :52: ben de hazırlanıyorum ist hukuk olacak inşallah :16: hangi üni?
akdeniz üni beklerim buraya yardımcı olurum her türlü :1: canım lise sona mı geçtin sen o zaman

tamam tatlım başlayalım ;)) ya kraker kek dondurma falan kilo yapar gibi gelmiyo bana nedense :)
biz başladık canım sende aramıza katıl pelin ben rengina ve beyzz olarak :31: ben ağzım boş kalmasın diye yiyorum canım malum kilo almak istiyorsak ağzımızı boş tutmamalıyız :32:

akdeniz üni beklerim buraya yardımcı olurum her türlü :1: canım lise sona mı geçtin sen o zaman

ay ne kkadar güzel. seni rahatsız edebilirim biraz sorularımla :)

ben de bu sene 15 gün antalyadaydım tatilde. Çok beğendim antalyayı.

ben aslında liseyi bitirmiş oluyordum ama benim lise 5 yıl. hazırlık okudum o yüzden bu sene son. :)
3e bu sene mi geçtin. Bölüm çok ağır mı. Memnun musun. Staja bu sene mi başlayacaksın :)

ay ne kkadar güzel. seni rahatsız edebilirim biraz sorularımla :)

ben de bu sene 15 gün antalyadaydım tatilde. Çok beğendim antalyayı.

ben aslında liseyi bitirmiş oluyordum ama benim lise 5 yıl. hazırlık okudum o yüzden bu sene son. :)
3e bu sene mi geçtin. Bölüm çok ağır mı. Memnun musun. Staja bu sene mi başlayacaksın :)

tabiki severek cevaplarım :) evet antalya kendi memleketim o yüzden tercih ettim ilk sıradaydı bide :1: inşalllah herşey istediğin gibi olur :) evet 3e geçtim bölüm gözünü korkutmak gibi olmasın ama gerçekten ağır açıkçası ben zorlandım keşke pdr ye mi gitsem bile dedim düşün yani.. ama herşeye rağmen memnunum seviyorum bölümümü öneririrm gene de.. staja seneye yazın başlarım çünkü esas konular 3. sınıfta anlayacağın 3ün yazında giderim bi avukatın yanına inşallah böyle işte :))

tabiki severek cevaplarım :) evet antalya kendi memleketim o yüzden tercih ettim ilk sıradaydı bide :1: inşalllah herşey istediğin gibi olur :) evet 3e geçtim bölüm gözünü korkutmak gibi olmasın ama gerçekten ağır açıkçası ben zorlandım keşke pdr ye mi gitsem bile dedim düşün yani.. ama herşeye rağmen memnunum seviyorum bölümümü öneririrm gene de.. staja seneye yazın başlarım çünkü esas konular 3. sınıfta anlayacağın 3ün yazında giderim bi avukatın yanına inşallah böyle işte :))
aa ne güzel. Antalya merkezde misiniz. Antalyanın ayak basmadığım yeri kalmadı diyebilirim yakın ilçelerle beraber :)

Hımm. Bölüm zor olsun ya önemli değil. :1: Okul zamanı yok staj yani öyle mi.

aa ne güzel. Antalya merkezde misiniz. Antalyanın ayak basmadığım yeri kalmadı diyebilirim yakın ilçelerle beraber :)

Hımm. Bölüm zor olsun ya önemli değil. :1: Okul zamanı yok staj yani öyle mi.

ewvet merkez :)
mecburi staj mezun olduktan sonra canım ..

kızlar tünaydınlarr:6:
bugün sabah yediklerimi yazıyorum..2 bardak çay, tereyağı, yumurta, sayamadıgım kadar zeytin, bal, reçel, pekmez, kibrit kutusu peynir, yarım ekmek, üstüne 1 bardak süt:32:

tünaydınn :1:
benim canım sabah bişi istemedi ya kaşarla reçel yedim bi ekmekle :/

Lara'da kaldık biz. Kaleiçini talan ettim iyicee :))

hıım demek mezun olduktan sonra. Peki ne düşünüyosun bitirince :)

biliyorum orlarda çok güzel meltemdeyiz biz :))
hayırlısı diyorum ya hele bi mezun olayım bide avukatlık sınavı gelecek zorlaştı iyice herşey sınav..

Back