• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sabah kahvaltıda iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 8 tane zeytin, 1 bardak limonata, 3 dilim ekmek
kahvaltıdan sonra kocaman çikolata ile 1 bardak süt
2 salkım üzüm, salatalık yedim

öğlen taze fasulye, bulgur pilavı, çeyrek ekmek, soğan
üstüne bi magnujm
1 salkım üzüm
4 yudum üzüm pekmezi bi koca bardak su
yarım kaynamış mısır yedim

oooo güraypelin yarasın:32:
ben de saymadığım kadar zeytin, yumurta,bal,pekmez,reçel, peynir ve yarım ekmek,çay.
arkasından 1bardak süt, biraz üzüm yedim. öğlen uyandığım için öğle yemeğim akşama kalıyor:1:
biraz da midemde bulantı var o yüzden hala yemeğe geçemedim birazdan yerim:24:

oooh oh :21:

bakıyorum da magnumu hiç eksik etmiyorsun pelincim :1:

ben de bugün baktım böyle olmayacak kendim geçtim mutfağa. oruç tutmuyorum 2 gündür.
yumurtalı ekmek kızarttım önce biraz yaptım. abim sevmez sandım. baktım bana iki bişey verdi hepsini götürdü :1:
geri kalanı da kızartıp ben yedim toplam 1 ekmeği yemiş olduk. çok da güzel oldu. bundan sonra sık sık yapacağım hatta üzerine de kaşar rendeleyeceğim :56:

kızarmış ekmek 4 dilim. 2 bardak ıce tea yanında kibrit kutusu peynir 1 kaşık reçel 3 zeytin. ( saat 3)

sonra 1 armut 5 cicibebe

az önce de nerdeyse 1 çay bardağı pekmez :1:
benim öğle yemeği iftar akşam yemeği sahur olacak sanırım :44:
oooo senin de maşallahın var :23:
iyi aklıma getirdin hafta sonları ben de yumurtalı ekmek yapayım kaşar da iyi fikir üstüne:118:
evet magnumu eksik etmiyorum tansaşta 6 lı mini magnum alana ikinci 6 lı mini magnum yarı fiyatına buzluk magnum dolu günde 2 tane yiyiyorum zaten:131:
yarın tutucaksın yani :34:
bak gaza geldim ben de akşam yemeğinden sonra içicem yine pekmez :)
akşam ben yatmadan çeyrek ekmekle zeytin yedim 10 tane, üstüne de 2 bardak ballı süt içip yattım:16:

oooo güraypelin yarasın:32:
ben de saymadığım kadar zeytin, yumurta,bal,pekmez,reçel, peynir ve yarım ekmek,çay.
arkasından 1bardak süt, biraz üzüm yedim. öğlen uyandığım için öğle yemeğim akşama kalıyor:1:
biraz da midemde bulantı var o yüzden hala yemeğe geçemedim birazdan yerim:24:
sen de baya yemişsin :)
erken kalkıp kahvaltı etmek önemli imiş bu diyet olayında :27:
akşama da süpriz patates yapıcam yemeğin yanında:118:

dediğim gibi babam evde ve ben gene pek bişi yemedim ama az önce gizzlice sütlaç götürdüm :1: artık yarın şölen başlıyo :16:

sen de baya yemişsin :)
erken kalkıp kahvaltı etmek önemli imiş bu diyet olayında :27:
akşama da süpriz patates yapıcam yemeğin yanında:118:

yap canım yap.
evde meyve olmazsa tatlı yapıyorum onun kalorisi de çok yüksek malum.:6:

bizim evde meyve eksik olmaz annem 3 öğün meyve yiyiyor hepimiz meyveyi çok severiz:16::16:
meyveyi asıl kalorili hale içine kremşanti koyarak getiricem hihihihhi:118:

bizde pek yenmez ben söylicem de alınacak işte o yüzden tatlıyla geçiştiriyorum bazen:1:

benim de patitislerim ocakta kaynıyor :)
sonra ezip içli köfte gibi içine kaşar doldurup fırına ohh mis üstüne de sarımsaklı yoğurt yemeğin yanında garnitür
:125::125: :118::125:

Son düzenleme:
bende 1 tbk çorba 1 tbk börülce yemeği yedim üstüne syumu da içtim :16:

kızlar 1 tabak mercimek çorbası, pilav ve tavuk yedim yanına da 1 bardak ayran :32: üstüne de 1 bardak süt:ssz:

yarın ibreli baskül alacağım bu arada, digitalleri hiç iyi değil sürekli farklı tartıyor ve çabuk bozuldu bendeki:26:

Son düzenleme:
kızlar 1 tabak mercimek çorbası, pilav ve tavuk yedim yanına da 1 bardak ayran :32: üstüne de 1 bardak süt:ssz:

yarın ibreli baskül alacağım bu arada, digitalleri hiç iyi değil sürekli farklı tartıyor ve çabuk bozuldu bendeki:26:

afiyet olsun canımcım :1:
benimki dijital bi ara bozulmuştu şimdi gene kendine geldi bi acayip :1:

Back