Kil sorunu yüzünden evlenememek..

Arkadaşım aklında bulunsun çok esmrr değilsen alex olan makinayla yaptır kıllarında siyahsa ben genitale gitmiştim 6 7 sean ust kısımlar hala çıkmıyor altlarda çıkıyor ki en zor bölge şimdi zaten lumea kullanıyorum

post nuh gununden kalma. yazip unutmusum burda. birkac ay önce cilt doktoruna gittim ve sorunum halloldu. dalacin liniment isimli bi losyon verdi, ve bir sure iltihaplara sürdüm. iltihaplar gecti. eski izlerim var ama olsun, en azindan agrilarim kayboldu. artik sadece jilet kullaniyorum. tek cözüm alexandrite lazer dedi. insallah param olunca basliyacagim :)

Lazerle kurtulursun iyi bir emrkeze git kullanilan makinada onemli koyu ve sert killarda basari orani daha yuksek.senin seans sayin bile cok olmaz lazer cabuk gorur cunku koyu renk killari.

Evliliği düşüneceğine kendini düşün. Kendin rahatsız oluyorsan kıl sorunundan eyvallah derim. Ama kıl sorunum var evlenemeyecek miyim diye sorunca bir garip oluyor. Yanlış anlama, benim de çatlak problemim var bunları çok kafaya takıyorum ama tamamen kendim için. Kendim rahatsız oluyorum. Yoksa ileride adam benim çatlaklarımı görünce, "bunlar ne böyle" derse kendini kapı önünde bulur. Ne yapalım? Senin kıl sorunun var benim de çatlaklarım. Biz böyleyiz. Böyle kabul etsinler.

lazerle zaten kurtulursun ayrica yara izleri de farkli lazer yontemleriyle hallediliyor yeterki paran olsun paran olduktan sonra her sekilde kurtulursun sorunlarindan dert etme canim

5-6 sene önce lazer yaptırdım. Tüm vücut gittim ama bitirme şansım olmadı. O halde bile kalan tüyleri 5-6 ayda bir alıyorum. Biten yerlerden hala çıkmadı.

Kıl, tüy yüzünden evlenmeniz sorun olmaz, bu kadar dert etmeyin.

Benim nişanlım kıldan tüyden aşırı bir şekilde tiksiniyor. Bende ona gıcık oluyorum daha doğrusu bu kadar kılı tüyü dert eden erkeklere sinir oluyorum. Benim abim mesela asla karısında sorun etmez, kılıymış tüyüymüş bilmemneymiş inan ki asla düşünmez bile..sevdikten sonra bunlar mühim değil. Mühim olan temiz olmak..Kısacası her erkek farklıdır. Sırf bu yüzden evlenmemek olur mu? Benim kıl tüy sorunum pek yok, ama çatlaklarım var kalçamda mesela..çok çirkin duruyor, harita gibi..Nişanlım laf ettiği takdirde kapıları ardına kadar açarım, yollar senindir derim.. Bu kadar kafana takma lütfen..

Kendinizi beğendirmeye çalışacağınız eleman kıl yumağı olucak. Hatta kıldan derisi gözükmeyecek. Kadınlara dayatılan birşey bu kusursuz ol, kılsız ol. Erkeğin ki ne kadar normalse bizim kıllarımızda o kadar normal..

öncelikle çok geçmiş olsun.lazerin yapildigi makine çok önemli öncelikle binu belirteyim.ben alexandre makine ile ayni dediginiz gibi koyu ve sert kıllardan altı seansta tamamen kurtuldum.3 senedirde hiç çıkma falanda olmadi gayet memnunum.bunun dışında arkadasim diod marka makine ile 8 seans yaptirdi fakat bir yil dolmadan hepsi geri çıktı.dogru makine seçerseniz eminim sizde kurtulursunuz.

lazer de çok çözüm değil vajinal kıllara.
vajinanın üst kısmı kolaylıkla yok olabiliyor ama alt kısmı ıslak ve daha sarı olduğu için büyük oranda hiç etki etmiyormuş.
bende etki etmedi yani çoğu kadın gibi.
alex de hijyenik olmadığından o bölgeye kullanılmıyor zaten.
ama yine de en güzeli lazer kızlar.
evi arabayı satın lazere gidin!

bazı kadınlara bayılıyorum :)

Lazerle halledilir, en kötü azaltır baya. Yine çıkmaya devam ederse de bikaç ayda bir yine attırırsın gidip çıkanlara. Ağdayla aynı mantık aslında sadece gereksiz radyasyon yiyosun. Ama mecburi yapacak bir şey yok.

evde kullanılan bir IPL cihazı al
braun Philips Remington bu markaların var ve iyi
çıktığı zaman basarsın lazeri
istediğin yer ve zamanda yaparsın

Bende ayni dusunuyordum. Ama bizim genclikte lazer yoktu o zamanlar. Bugunlere nasipmis. Gecte olsa tertemiz olduk. :))

Benim oglumda bayanda tuyu sevmez. Bayan dedigin tertemiz tuysuz olmali der hep. Kendi vucuduna bile lazer yaptiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…