- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Lazer koyu kıllarda daha iyi etki ediyor demişlerdi. Yeter ki işinin ehli bir yere git8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
Gül abbasoğlunun eli hızlımıdır iğneli epilasyon konusundaIgneli sizin icin ideal olur ,yuze asla lazer uygulanmali cunku tuyleri azdiriyor ,gul abbasoglu kiziltoprakta yeri ,igneli epilasyon saufasinda bu forumda adi sikca gecer zaten telefonunu ozelden gonderiyorum
Niye kurtulamayasin eger iyi yapan bir yerse kurtulursun dert etme üzülme. Yara izi icin fito kremi bi denesene8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
Amaaan evlenince cogu kadin takmiyor artik. Hayat yorucu oluyor :) inan bunlari dert etmezsin bile8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Cocuk olmadan neden uygun degil?Lazer işe yarıyor ben kendim aldım evde yapıyorum lazeri evlendikten sonra başladım kendime bakmaya.Evlenmeye sorun olmadı hiç bebde de çok fazlaydı ki hala var ama önemli olan yüzümdü ve şimdi pürüzsüz oldu çocuk olmadan da bikini bölgesine uygun görmüyorlar lazeri diğer yerlere yaptırabilirsin ama faydası oluyor baya.
Ayyy dert ettiğiniz şey o kadar kolay çözümü olan bir şey ki. Bir kaç seans lazere gidin cillop gibi olur kollar bacaklar. Benimde bacaklarımda hep batık olurdu ergenligimde çok ağlardım kapri bile giyemezdim delik deşikti bacaklarım lazere gittim bir sene içinde tamamen düzeldi hiçbir izde kalmadı merak etmeyin hepsi geçiyor bu kendinize hayatta dert edeceğiniz son şey bile olmamalı çözümü çok basit çünkü8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Öyle birşey yok tabiki. Bazı insanlar lazerin kısırlık yaptıgına inanıyor ama tamamen uydurmasyon bir bilgi gerçek değil. Lazer ışınının gidebileceği derinlik kıl kökünden çok az daha aşağısı sadece gidip organlarınızı yakmıyor yani öyle olsa bunca insan yaptırır mı hiç doktorlar bangır bangır gitmeyin diye bağırmaz mıydı. Çevremde lazere giden herkesin çocugu oldu. Genitale yaptırmadıktan sonra lazere gitmenin ne anlamı var asıl o bölge rahatsız ediyor insanı epilasyon yapmayınca. Birde lazere gidilmeyecek tek bir süreç var oda hamilelik. Onda da hem yeterli araştırma yapılmadığı için hem de anne hassas oldugu için yapılmıyor. Hamilelik dönemi hariç her zaman istediginiz her yerinize yaptırabilirsiniz güvenleCocuk olmadan neden uygun degil?
Yanlışlıkla milattan önceki konuya yorum yapmışız kim hortlattı bu konuyuKonu sahibi bence evlenip çoluk çocuga karışmıştır bile :)