Kil sorunu yüzünden evlenememek..

Rica etsem gittiginiz yerin ve islemi yapan uzmanin adini verir misiniz? Ozelden veya burayada yazabilirsiniz isterseniz.
Benim tenim acik , tüylerimin rengi siyah gibi nerdeyse ama kıl kadar sert degil... sizce ne iyi olur bana biyik icin
Igneli sizin icin ideal olur ,yuze asla lazer uygulanmali cunku tuyleri azdiriyor ,gul abbasoglu kiziltoprakta yeri ,igneli epilasyon saufasinda bu forumda adi sikca gecer zaten telefonunu ozelden gonderiyorum

Igneli sizin icin ideal olur ,yuze asla lazer uygulanmali cunku tuyleri azdiriyor ,gul abbasoglu kiziltoprakta yeri ,igneli epilasyon saufasinda bu forumda adi sikca gecer zaten telefonunu ozelden gonderiyorum

Tesekkur ederim, kol tüyü gibi yumuşak ama azcık kalinlasti ve renkleri kaşım gibi koyu.. bi yere gostermistim lazer görmez dedi, igneli sormadim umudum kesildi acikcasi igneliye giden akrabam hep yuzunde delikler kaldi cekiniyorum bende..

Delik yok o konudan emin olun ben birde beyaZ tenliyim direkt gozukurdu delik gibi bi durum olsa ama uzun suren bir tedavi

Hala aktif üye misiniz bilmiyorum ama çözdünüz mu bu konuyu

Partnerinize "kıllı kadınların testesteron seviyesi yüksek olur çok şanslısın" dediğinizde buna isyan etmeyecektir :)

Madecasol yara ızlerını gecırıyor dostum
Kullandım kullanmadığım hiç bir şey kalmadı inan bana en ucuzu dan en pahalısina herseyi ama geçmiyor ben yıllardır denize girmem en son 14 yaşındaydım ve İzmir'de yaşıyorum sadece bu durumu evleneceğim insan biliyor cok utanıyorum ve bazen kendimden nefret etme noktasına geliyorum

Contrabulex mı ne kesın yanlıs yazdım oyle bı krem de var yara ızı ıcın.bakıp yıne yazarım.buyutmeyın her seyı yapmıssınız.lazerle tüy sorunu bıtsın yeter
Yara ızıne takılmayın
Zaten cınsellıkte orası buyutecle ıncelenmıyor.donup bakmaz bıle esınız belkı..cok soeun degil ınan.

Onu da kullandım ben utanıyorum ve kume halinde çok büyük yaralar ben nasıl birlikte olacağım onunla bilmiyorum bu izleri düşününce 32 yaşında kadınım ölmek istiyorum bazen ayrılmayı bile düşündüğüm oluyor daha iyi birini hakkediyor diyorum

Bende pcosdan dolayı tüylüydüm. Lazere gittim azaldı ama bitmedi. Sonra hormon ilacı kullandım başa döndü. Ama evlilik kıl tüy den ibaret değil. Evleneceğiniz kişiyle açık açık konuşun böyle bi sağlık sıkıntınız olduğunu ve makine ile alacağınızı söyleyin. Ki pürüzsüz bi vucuda zaman kalmıyo zaten evlilik curcunasında. Temiz olun yeter.

Yara baska yara ızı baska
Yaraların cozumunu bulun dr degıstırın srastırma hast gidin. Yara ızıyse buyutuyosunuz.ben gunah oldugunu dusundugumden dovme yaptıramam ama gecıcı dovme yapabılırsınız.sahsen işin ıcınden cıkamassam ben her sılındıgınde dovme yapardım.siz sorun olarak gorup esınızın onune sunmayın bunu.o daha buyuk sorun halıne getırır o zaman. Olabılır hepımızın kusurları var.cinsellıkte gorunum onwmlı olabılır ama daha fazla onwmlı olan seyler var..fizik..cinsellıkte aktiflik.bunlar sızın sorununuzn yanında cok daha onemlı

İnan ki biliyorum bunları çok doktora gittim bir sey yapılamaz dedi ama ben bu konuyu takıntı haline getirdim biliyorum bu kadar üzüldüğümü bilse en pahalı kremleri bile alır gerekirse ameliyat bile ettirir çözümü olsa o benim üzülmemi çok büyütür Allah'tan o kadar gözyaşından sonra güzel huylu biriyle beraberim ve evleneceğim ama bu durum daha da üzüyor beni onun mükemmel bir esi hakettigini düşünüyorum

Birincisi evlenecegin esin oradaki yaralari umursamayacak. Bir filmde soyle bir replik vardi ve cok gulmustum: merak etme onlar damacanayla bile yapabiliyor. Eger sen izleri cok umursuyorsan contractubex kullanirsin yaralar tamamen gecince ama. Yalniz pahali bir ilac ve sabirla uzun sure kullanmalisin. Genelde ameliyat izi icin tavsiye ediyor doktorlar. Izlerin o kadar kotu ise azalacaktir. Yine de doktoruna danismadan kullanma.

Bir daha çıkmadı mı kıllarınız

Lazer işe yarar iyi bir yerde yaptırırsanız. Evlilik için kıl tüy takılmaz ama şu an ki kaygılarınız gayet normal. Zaman geçtikçe anlayacaksınız. İzler için kantaron yağı sürün her akşam. O bölgeleri devamlı yumuşak ve nemli tutun. Geçmiş olsun

Konuyu baştan okumadim ama benimde büyük kıl sorunlarım vardı.
Agda ve epilasyon tum cildimi yara yapiyor, üstelik kılları kırdıgı icin pürüstsüzde yapmıyordu.
Tüy dökücü kremler alerji yaptı hatta cildimin altında et toplanması gibi birsey oluşmuştu.
Jilette en kalitelisini aldigim halde ve denemedigim tras köpügü/yağı/losyonu kalmadigi halde, kaşınti yaptı. Cildimi önce balık pulu gibi yaptı sonra çatlak yarasi gibi oldu.
Yaralar 15 günde iyilesiyordu, tuyler (hatta tüy değil kıllar) 2 günde çıkıyordu. En son maymun gibi gezmeye başlamıştım.

Şimdi IPL lazere gitmeye başladım. Cildim onu çok iyi kaldırdı.
7ci seanstayim şuanda ve tüyler yüzde 80 azaldı. Kalanlarda çok ince zaten. Tedavim sürüyor. Inşallah hepsi gider.

Sizde lazeri deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…