- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
Igneli sizin icin ideal olur ,yuze asla lazer uygulanmali cunku tuyleri azdiriyor ,gul abbasoglu kiziltoprakta yeri ,igneli epilasyon saufasinda bu forumda adi sikca gecer zaten telefonunu ozelden gonderiyorumRica etsem gittiginiz yerin ve islemi yapan uzmanin adini verir misiniz? Ozelden veya burayada yazabilirsiniz isterseniz.
Benim tenim acik , tüylerimin rengi siyah gibi nerdeyse ama kıl kadar sert degil... sizce ne iyi olur bana biyik icin
Igneli sizin icin ideal olur ,yuze asla lazer uygulanmali cunku tuyleri azdiriyor ,gul abbasoglu kiziltoprakta yeri ,igneli epilasyon saufasinda bu forumda adi sikca gecer zaten telefonunu ozelden gonderiyorum
Delik yok o konudan emin olun ben birde beyaZ tenliyim direkt gozukurdu delik gibi bi durum olsa ama uzun suren bir tedaviTesekkur ederim, kol tüyü gibi yumuşak ama azcık kalinlasti ve renkleri kaşım gibi koyu.. bi yere gostermistim lazer görmez dedi, igneli sormadim umudum kesildi acikcasi igneliye giden akrabam hep yuzunde delikler kaldi cekiniyorum bende..
merhaba canim benim kullandigim krem contractubex ti insallah sende de ise yarar :)Sorun olmaz evlen diyenlerin birde eslerine sormak lazim memnunmusun diye :))))
Bu ciddi bir sorun yalnız dalga geçilecek bir konu degilPartnerinize "kıllı kadınların testesteron seviyesi yüksek olur çok şanslısın" dediğinizde buna isyan etmeyecektir :)
Dalga geçmiyorum çok kıllı olmaktan söz ediyorum bu bir hastalık değildir. Okuyunuz ogreninizBu ciddi bir sorun yalnız dalga geçilecek bir konu degil
Kullandım kullanmadığım hiç bir şey kalmadı inan bana en ucuzu dan en pahalısina herseyi ama geçmiyor ben yıllardır denize girmem en son 14 yaşındaydım ve İzmir'de yaşıyorum sadece bu durumu evleneceğim insan biliyor cok utanıyorum ve bazen kendimden nefret etme noktasına geliyorumMadecasol yara ızlerını gecırıyor dostum
Contrabulex mı ne kesın yanlıs yazdım oyle bı krem de var yara ızı ıcın.bakıp yıne yazarım.buyutmeyın her seyı yapmıssınız.lazerle tüy sorunu bıtsın yeterKullandım kullanmadığım hiç bir şey kalmadı inan bana en ucuzu dan en pahalısina herseyi ama geçmiyor ben yıllardır denize girmem en son 14 yaşındaydım ve İzmir'de yaşıyorum sadece bu durumu evleneceğim insan biliyor cok utanıyorum ve bazen kendimden nefret etme noktasına geliyorum
Onu da kullandım ben utanıyorum ve kume halinde çok büyük yaralar ben nasıl birlikte olacağım onunla bilmiyorum bu izleri düşününce 32 yaşında kadınım ölmek istiyorum bazen ayrılmayı bile düşündüğüm oluyor daha iyi birini hakkediyor diyorumContrabulex mı ne kesın yanlıs yazdım oyle bı krem de var yara ızı ıcın.bakıp yıne yazarım.buyutmeyın her seyı yapmıssınız.lazerle tüy sorunu bıtsın yeter
Yara ızıne takılmayın
Zaten cınsellıkte orası buyutecle ıncelenmıyor.donup bakmaz bıle esınız belkı..cok soeun degil ınan.
Yara baska yara ızı baskaOnu da kullandım ben utanıyorum ve kume halinde çok büyük yaralar ben nasıl birlikte olacağım onunla bilmiyorum bu izleri düşününce 32 yaşında kadınım ölmek istiyorum bazen ayrılmayı bile düşündüğüm oluyor daha iyi birini hakkediyor diyorum
İnan ki biliyorum bunları çok doktora gittim bir sey yapılamaz dedi ama ben bu konuyu takıntı haline getirdim biliyorum bu kadar üzüldüğümü bilse en pahalı kremleri bile alır gerekirse ameliyat bile ettirir çözümü olsa o benim üzülmemi çok büyütür Allah'tan o kadar gözyaşından sonra güzel huylu biriyle beraberim ve evleneceğim ama bu durum daha da üzüyor beni onun mükemmel bir esi hakettigini düşünüyorumYara baska yara ızı baska
Yaraların cozumunu bulun dr degıstırın srastırma hast gidin. Yara ızıyse buyutuyosunuz.ben gunah oldugunu dusundugumden dovme yaptıramam ama gecıcı dovme yapabılırsınız.sahsen işin ıcınden cıkamassam ben her sılındıgınde dovme yapardım.siz sorun olarak gorup esınızın onune sunmayın bunu.o daha buyuk sorun halıne getırır o zaman. Olabılır hepımızın kusurları var.cinsellıkte gorunum onwmlı olabılır ama daha fazla onwmlı olan seyler var..fizik..cinsellıkte aktiflik.bunlar sızın sorununuzn yanında cok daha onemlı
Bir daha çıkmadı mı kıllarınızBende ciddi anlamda kil tuy sorunu cektim
Pkom vardi ,atak doneminde aldigim her tuy kila dondu ,bildigin sakalim varsi ,
Bacaklar koltuk alti ve genitalde ayni kokten 3 kil cikardi ,
Tedavi oldum ,yuz icin igneli epilasyona gittim,
Igneli epilasyon bitince lazere gittim 3 seans hepi topu bitti ,bebek gibiyim,puruzsuz puru pak ,
Killar bitince farkli bir dermatologla gorusun cildi soyar ,lekeler ancak gider