- 11 Aralık 2018
- 39.560
- 245.096
Üye adına tıklayarak aktif olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Böylece naftalin kokulu konuları hırtlatmanıza gerek kalmaz. Ama en güzeli derdinizle ilgili kendi konunuzu açmanız olur.Hala aktif üye misiniz bilmiyorum ama çözdünüz mu bu konuyu
Baska konular hakkında konu açmak yasakÜye adına tıklayarak aktif olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Böylece naftalin kokulu konuları hırtlatmanıza gerek kalmaz. Ama en güzeli derdinizle ilgili kendi konunuzu açmanız olur.
Ipl uyutuyor sadece biliyorsunuz değil mi? Bıraktıktan belli bir süre sonra tekrar çıkacaklar.Konuyu baştan okumadim ama benimde büyük kıl sorunlarım vardı.
Agda ve epilasyon tum cildimi yara yapiyor, üstelik kılları kırdıgı icin pürüstsüzde yapmıyordu.
Tüy dökücü kremler alerji yaptı hatta cildimin altında et toplanması gibi birsey oluşmuştu.
Jilette en kalitelisini aldigim halde ve denemedigim tras köpügü/yağı/losyonu kalmadigi halde, kaşınti yaptı. Cildimi önce balık pulu gibi yaptı sonra çatlak yarasi gibi oldu.
Yaralar 15 günde iyilesiyordu, tuyler (hatta tüy değil kıllar) 2 günde çıkıyordu. En son maymun gibi gezmeye başlamıştım.
Şimdi IPL lazere gitmeye başladım. Cildim onu çok iyi kaldırdı.
7ci seanstayim şuanda ve tüyler yüzde 80 azaldı. Kalanlarda çok ince zaten. Tedavim sürüyor. Inşallah hepsi gider.
Sizde lazeri deneyin bence
oooo bi noktadan sonra o kadar rahata sarıyorsun ki, birazcık kıllarım çıktığında eşime: " etek giyilse dikkat çeker mi" diye bile sormuşluğum var. takılma o kadar8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
Baska konular hakkında konu açmak yasak
Aynen benim yakın bir arkadaşımın da çene altından sakalları çıkıyordu. Lazer bile fayda etmedi. Ağdayla alıyor. Eşi ise kafasını kıllara takmasına üzülüyor.Benim yakin bir arkadaşım resmen sakalları vardı tabi düzenli temizliyordu. Aşk evliligi yaptı 3 de çocuğu var ve çok mutlu. Ben de neredeyse kıl yok ama bunun bana bir hayrı yok. Yani diyeceğim kıla tüye takılma:)
Benim yakin bir arkadaşım resmen sakalları vardı tabi düzenli temizliyordu. Aşk evliligi yaptı 3 de çocuğu var ve çok mutlu. Ben de neredeyse kıl yok ama bunun bana bir hayrı yok. Yani diyeceğim kıla tüye takılma:)