Kil sorunu yüzünden evlenememek..

MiskMisk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
20
12
8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.

Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.

Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..

Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?

SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((

Lazerle çözüme ulaşabilecegini düsünüyorum. Karamsar olmayin kil tüy nedir ki..
Ve hemen evlilik dusunuyormusunuz yani yakin zamanda lazer bitmeden ayrica lazeri faydasi oluyormu?

Tıpta bi çaresi yoksa,alternatif tıbba yonelebilirsin.lazerle kurtulabilirsin baska çaresi yok.birde afedersin kilolu musun acaba????

Yav dert ettiğiniz şeye bakın. Pek çok lazer yöntemi var, buz lazere kadar duydum. Ama benim size tavsiyem bir hastaneye gidip kanınızdaki hormon seviyelerine baktırmanız olur. Belki testosteron seviyeniz fazladır, o yüzden tüyler bu kadar fazladır. Öyle bir durumda hem ilaç alırsınız hem de lazere gidersiniz kurtulmanız daha kalıcı olur.

Ha yara izleri için eğer çok çok rahatsız ediyorsa estetik ameliyat geçirebilirsin belki.

İlk defa duydum canım. Allah yardım etsin acıda veriyordur iltahat sonuçta.

Gecmis olsun konu sahibi :) arkadaslar lafi acilmisken lazer yaptiranlar tuylerden tamamiyle kurtuldunuz mu yani yillar gecti sizde ciktimi yine cikmadimi ? bende yaptirmayi dusunuyorum da..
Yaralara gelince bir suru ilac krem var bence bu konuda canini sıkma ben ameliyat oldugumda yara izini sorun ediyodum :) bir krem kullandim o ara bide guneslenme bronzlasma derken cok hafif belli oluyor. sen lazer tedavisinden sonra baslarsin yaralarin tedavisinede okadarda karamsar olma kesin gecicektir diye dusunuyorum olmadi estetik diye bisey var onada care bulurlar kesin :) tekrar gecmis olsun

Bence de lazerle halledersin. En kotu doktorunu değiştir belki başka şeyler öneren olur. Böyle durumlarda tek doktora bağlı kalmak iyi değil. Belki yaralarını geçirecek başka doktor vardır. Bunları sen taktığın için yazıyorum bir erkek için değil. Erkekler bizden çok daha kıllı. Evlenince çoğu kendini hepten salıyor zaten. Biz bakımlı olduğumuz halde onların butun bakımsızlıklarını çekiyoru.(bunu genel yazdım her erkeği bir tutmuyorum) Sadece vajinal bölgedeki kıl yoğunlugundan veya sadece onun gorebildiği yara izlerinden dolayı seni beğenmicekse zaten baştan olmasın yani.

Lazerle tuylerinizden rahatça kurtulursunuz. Güçlü sert olmaları işinize de gelir daha kolay oluyor kurtulmak. Böylece olmayan tuyun iltihabıda olmaz herhalde. Veya olursa da daha kolay bir çözüm yolu olur. Izlerden ziyade ilk işin o tüylerden kurtulmak olsun.Izleri sorun etme onlar neden evlilige engel olsun ki? Olmaz merak etme.

Bak canım güzelliğin için,Fitliğin için vs. vs. bunlar için seninle evlenicekse hiç evlenmesin zaten..

Lazer öneririm..

Lazer işe yarıyor ben kendim aldım evde yapıyorum lazeri evlendikten sonra başladım kendime bakmaya.Evlenmeye sorun olmadı hiç bebde de çok fazlaydı ki hala var ama önemli olan yüzümdü ve şimdi pürüzsüz oldu çocuk olmadan da bikini bölgesine uygun görmüyorlar lazeri diğer yerlere yaptırabilirsin ama faydası oluyor baya.

evde kendinemi uyguluyorsun cnm? hangi marka aldin lazeri

Kim görmüyor yanlış bilgi vermeyin öyle birşey yok lazer militetrik yerlere ulaşıyor özel bölgeden yumurtalıkları görmesi gibi birşey mümkün değil.
konu sabihi arkadaşım erkekler öyle kıl tüye çok önem vermez merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…