Lazerin en iyisine gittim , 4 sene kadar oldu. Bacaklarım yenilemedi hala tertemiz . Özel bölge çıkmaya başladı ama yine de az çıkıyor . Bu arada 2 sene önce Doğum yaptım, hamilelik dönemine kadar özel bölge iyiydi ama hamilelik döneminde çıkmaya başladı tekrar . Tüm hücreler yenilendiği için vücut sürekli kendisini tamir etmeye çalışıyor. Fakat bu her bünyeye göre değişir. Lazerden sonra her sene yine düzenli gidip atış yaptırsan mesela, yenilemez bence .Gecmis olsun konu sahibi :) arkadaslar lafi acilmisken lazer yaptiranlar tuylerden tamamiyle kurtuldunuz mu yani yillar gecti sizde ciktimi yine cikmadimi ? bende yaptirmayi dusunuyorum da..
Yaralara gelince bir suru ilac krem var bence bu konuda canini sıkma ben ameliyat oldugumda yara izini sorun ediyodum :) bir krem kullandim o ara bide guneslenme bronzlasma derken cok hafif belli oluyor. sen lazer tedavisinden sonra baslarsin yaralarin tedavisinede okadarda karamsar olma kesin gecicektir diye dusunuyorum olmadi estetik diye bisey var onada care bulurlar kesin :) tekrar gecmis olsun
8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
En etkili epilasyon iyi bi uzman bulursan iğneli epilasyon, bi de epilasyonun etkili olması için dolunayda dolunaydan önce ay büyürken alMA ne alaka: hani ay koca koca denizlere etki ediyo gelgit olayına sebep oluyo ya aynı şekil vücuttaki sıvılara hormonlara köklere de etki ediyo. İltihap için önerim LİMONNNnnnn onca krem filan denedim hiçbiri epi sonrası bölgeye sürülen limon kadar fayda etmedi ya az etti, limon bildiğin iltihabı önlüyo ve iz kalmasını engelliyo, limonu denemelik herhangi bi bi bölgene sür sonra inş. bana dua ediceksin8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
Sonuc nasil oldu merak ettim.8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Aynen :)Sonuc nasil oldu merak ettim.
Evde uygulamak kolay oluyor mu bide maliyet ne oldu merak ettim?İstediğiniz kadar ince veya kalın düşünün doğru tekdiryumurtalıklara gelinceye kadar damarları yakar mantıken koyu renkli sonuçta damarlar.
Ben de evde philips lumea kullanıyorum konu sahibi tavsiye ederim
8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.