Kil sorunu yüzünden evlenememek..

Lazerin en iyisine gittim , 4 sene kadar oldu. Bacaklarım yenilemedi hala tertemiz . Özel bölge çıkmaya başladı ama yine de az çıkıyor . Bu arada 2 sene önce Doğum yaptım, hamilelik dönemine kadar özel bölge iyiydi ama hamilelik döneminde çıkmaya başladı tekrar . Tüm hücreler yenilendiği için vücut sürekli kendisini tamir etmeye çalışıyor. Fakat bu her bünyeye göre değişir. Lazerden sonra her sene yine düzenli gidip atış yaptırsan mesela, yenilemez bence .
Benim ağda bile yapsam artan kıllarım vardı, hele jilet değdirsem aşırı artıyordu , lazer çözüm oldu

Ben de iltihap yok ama azımsanmayacak kadar çok kıl var ama bu evlenmeme sebebi değil ki. Evlendiğimizde lazer cihazı aldık o da ben de kullanıyoruz, ben hamilelik yüzünden ara vermek zorunda kaldım. Hatta şöyle diyim kocamın sırtında vardı hiç rahatsız olmadım sadece kendini rahatsız hissediyosan sana da yapalım dedim ben yapıyorum sırtını epeyce azaldı kısaca insanlar birbirini sevdiğinde ve anlaştığında böyle şeyler bahane olmuyo.

kıl meselesi evlilikte önemli tabii ama lazer de en kesin sonuç.iyi bir merkezde kesin sonuç alırsın.sonraları için biraz kalabiliyor özellikle vajina da ama ergen tüyleri gibi onu da bir şekilde halledersin. takma kafana bu kadar.

Koyu kıl köklerinde lazer daha başarılı olur. Paranı sskın boşa verme,araştır ve iyi biyere git. Tonla para döküp sonuç alamayan bi çok insan var. Doğru uygulamayla kesin sonuç alırsın,dert etme. Her seanstan sonra bikaç gün içinde dökülen kıllar yoksa sorun var demektir.

Bende de kıl sorunu var ama iltihap yok polikistikower benimki hormonal yani okadar ki bende ki kıl eşimden fazla göbeğim de bayağı göğüs arasında biraz bacaklar feci genital bölgem de bayağı beni en çok rahatsız eden göbeğim de olanlar hatta sakal gibi çıkanlar da var doktora gittim ilaç verdi ama pek faydası yok zayıfladıkçc azalırmis öyle demişti doktor ama fazla kilolu da değilim biraz genetik. Uzun lafın kısası evlilik sevgiye dayalı birşey kıla tüye bakmıyo yani sen sağlığını düşün tedavini ol gerisini kafana takma.

Hametan ile silverdin karistir
Bugün yaraları yokediyor
Böyle bir yazı gormustum
Bunu dene Google sor bi bence

En etkili epilasyon iyi bi uzman bulursan iğneli epilasyon, bi de epilasyonun etkili olması için dolunayda dolunaydan önce ay büyürken alMA ne alaka: hani ay koca koca denizlere etki ediyo gelgit olayına sebep oluyo ya aynı şekil vücuttaki sıvılara hormonlara köklere de etki ediyo. İltihap için önerim LİMONNNnnnn onca krem filan denedim hiçbiri epi sonrası bölgeye sürülen limon kadar fayda etmedi ya az etti, limon bildiğin iltihabı önlüyo ve iz kalmasını engelliyo, limonu denemelik herhangi bi bi bölgene sür sonra inş. bana dua ediceksin limon Allah'ın güzellik nimeti limonu göndermeseydi cildi izli mizli olurdum :)

rahatsızlığınız için geçmiş olsun

36 yaşındayım

muhtemelen iki katınız yaşındayım yani

hiç ağda kullanmadım hiç lazere gitmedim

jiletle de aram iyi değil

evliyim çocuğum da var

ne evliliğimde ne de doğum aşamasında ayy kıllarım demedim

bunlar doğamızda var

beni kılım var diye istemeyen adamla işim yok zaten

kendiniz ile barışık olun

hayata kozmetik pencerelerden değil içsel pencerelerden bakın

güzellik vs gelip geçicidir

Zaten lazer, kıllar ne kadar kalınsa o kadar iyi ise yarıyor. Kıllarından kurtulursun, izler içinde ayrıca lazer tedavisi yaptırırsın ve o izlerden de kurtulursun. Önce kıllarından kurtul çaresiz degil derdin.

Lazer yaptırmaya devam edin,sonrasında da ara seanslara gidersiniz,çok çok rahat ettirir.
Kalın ve siyah kıllar bildiğim kadarıyla daha çabuk dökülüyor.

Kalın kıllara lazer, ince kıllara iyi bi uzmandan iğneli epilasyon (ince kılları lazer kalınlaştırıyo ters etki ediyo o yüzden iğneli çözüm inş., ama kalın kıllar için de lazer gibisi yok)

Sonuc nasil oldu merak ettim.

Kimsenin vücudu dört dörtlük degil önemli olan saglik. Killardan lazerle kurtulursun, yara izleride zamanla gecer. Gecmezse onun icinde lazer yaptirabilirsin. Eskiden vücudum cok güzeldi simdi evliyim 2. cocugum olacak. Göbegim catladi ve sarkti. Bunun icin lohusaliktan sonra depresyona girdim. Ne salakmisim simdi kendime kiziyorum.

İstediğiniz kadar ince veya kalın düşünün doğru tekdir yumurtalıklara gelinceye kadar damarları yakar mantıken koyu renkli sonuçta damarlar.

Ben de evde philips lumea kullanıyorum konu sahibi tavsiye ederim
Evde uygulamak kolay oluyor mu bide maliyet ne oldu merak ettim?

O dertten bende muzdaribim.
Kıl kökü ve ter bezi aynı anda iltihaplanıp, koltuk altı bikini bölgesi gibi yerlerde şişlikler oluşturuyor. İnanılmaz acı verici. Kolunu kaldıramıyorsun. Çamaşırın bacağına sürttüğü için yürüyemiyorsun.
Ergenlikten beri çekerim.
Ne yazıkki çaresi yok. Lazerde fayda etmiyor. Bir senedir lazere gidiyorum. Tüyler epey azaldı fakat yine de kökte iltihaplanma oluyor.
İşin kötü tarafı vücudum yara iziyle dolu.

İbrahim saraçoğlunun kürlerini deneyin bence losyon sür sür nereye kadar. O adam içten çözüyo işi

Tek doktorla sınırlı kalmayın
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İStanbul Zeytinburnu Surp Pırgiç Ermeni Hastanesinde bir cilt doktoru var, zamanında bende gittim Serkis Barış adı, sizin gibi sorunu olan bir kaç arkadaşımı da gönderdim, lazer sorunu büyük ölçüde çözer ama işini ehli bir doktorun seni görmesi lazım. Ben bu adama 27 yaşımdayken gittim, bacaklarımda çıkan iltihaplı sivilceler için, ona kadar bir sürü operasyon geçirdim kistleşenleri temizlemek için. Tüm tahlillerimi yaptı, hormonlarımı kontrol etti ve buna uygun ilaçlarla tedaviye başladı. Bir yıl içinde sonuç aldım, evlenme konusuna gelince her erkek farklıdır, benim eşim kıla takıntılıdır nefret eder, Allahtan yapıdan kılsızım, önemsemeyende var ama eşten önce senin sağlığın, rahat olman ve özgüveninin yerine gelmesi önemli.

Lazer icin soru soranlar olmuş. Ben 8 seans gittim,koltuk altlarimdan cok memnun kaldim,yani ayda bir jiletle alsam (ağda ve makina yasak bana) yetiyor. Üç beş seans daha devam etsem kesin biter gibi geliyor...
Genitalden de...eski halini düşününce azalma var ama çok da mutlu edici bir sonuç yok
Vücudumun geri kalan yerleri (sirt-göbek bölgesi falan) boşuna para verdiğim yerler
:) makinam da diot idi ama işgüzar güzellik merkezim farkli farkli makinalar kullandi-en sonunda bütün diotlari attik bu makina daha iyi diye prof isimli saçma sapan makinaya beni mahkum etti...
Konu sahibi
Senin problemini yuzunde yasayan bir arkadasim vardi. Sakal seklinde cikiyordu cene tüyleri. İğneli epilasyon yaptirdi. Son durumu ne bilmiyorum ama çooook mutluydu ilk zamanlarda. Bence ümidini kesme-kil tüy hepimizde var
Hem mesele evlenmekse göstermeden evlenirsin olur biter
Kıl ile koca bulunmasaydi benim eski oda arkadaşim evlenemezdi,boşver düşünme böyle şeyleri:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…