Merhaba kardeşim hesaplarının ikiside engellenmis yine eger olurda aklına gelirse bu konu sen bu zamanda kadar umarım kıllarından kurtulmuş olursun.Walla seni cok iyi anlıyorum.Kılın erkeği kadını yok malesef.Her şekilde insanı rahatsız eden bi durum.Haklı davanda umarım başarılı olmuşsundur.Şimdi gelelim diode lazer konusuna.Bende diode lazere başladım.Allahtan allah yüzüme güldü öyle düsünüyorum ben.İlk başlarda Alexrandrite a gidicektim.Oturduğum semte uzak bi yerde yapılıyordu.Sonra kendi semtimde diode yapan bi merkez buldum,bana çok da yakındı.Başladım.Benim kıllarım bayan olmama ragmen,yıllar önce karadeniz de yasadıgım için,oranın havasından suyundan guatır hastalıgı bulmuş ve hormonlarıma sirayet etmisti.Zaten tenim bugday-beyaz kıllarım simsiyahtı ve bu hastalıkla beraber baya bi kıllanmıstım.Ağda,epilatör vs ile de bıkmıstım almaktan yıllardır bide üstüne kıl köklerim alerji ve enfeksiyonda kapmıstı,bu da ayrı bi olay sonucunda jiletle almaya başladım.Çünkü ağdaylada alsam jiletle de alsam kıllarım sakal gibi çıkıyor ve çıkarken acayip şekilde kaşınıyor ve de yara oluyordu.Sonunda gittiğim doktorlar bana tek çaremin lazer olduğunu söylemislerdi.
Ve sonunda yıllardır çektiğim eziyetin son bulması umudu ile ve hiç te inanmayarak yada bi deneyim ne olcak diyerek başladım Diode lazer'e.Tabi ben acı olayını ilk seansa girince öyle bir yaşadım ki.Cidden adı üstünde ütüleme yapan bir cihaz.Kılların yandıgını derinin deil bütün iliklerinde acıyı hissettiren bir alet.Neyse :) acı boyutu gülün dikeni diyelim.İlk seans sonunda erkek sakalı gibi olan kıllarım öncesinde de Ipl maceram olmustu neyse ilk seans sonra %70 oranında tüm bacaklarımdaki kıllar döküldü.Hatta kese yaptım ama cok değil.Böyle elimle cekiyordum hafifçe,elimde kalıyordu.Derken hemen hemen 20 gün sonrasında 2.seasnımı da oldum.Simdi kalan kıllarımın tekrar çıkıp,adet dönemimi de atlatıp yeniden 3.seansa gidicem.Ama koltuk altım ilk seans ta harika döküldü,tek tük çıktılar sanırım buda benim şansım.
Diode lazer hakkında bir kac konuya daha yazdım.Belki site yöneticileri yada üyeler sonrasında bu işi yapan biriyim yada bir merkezin calısanı oldugu sanıp reklam yapıyorum sanabilirler.Asla değilim hatta şuanda işsiz bir üniversite mezunu bayanım:)
Şimdi Erkek kardeşimizinde buraya üye olup sorununu paylasımasını ve yazdıgı tüm yazılarını dikkatle okudum.Anladım ki bazı lazer aletleri kıl yapısına göre değişiyor.Şöyle izah edeyim eger ki bir bayan olarak benim gibi kıl yapınız var ise direk Diode lazer ile başlamanız.Çünkü Erkek kardeşimizde erkek kıl yapısına sahip sert kılları var ona bu lazer Diode iyi gelmiş.Emin olun ben de bayanım ama yasadıgım hastalıklar yüzünden kıl yapım bir süre sonra tamamen erkek kıl yapısı ve sakal konumundaydı.O yüzden eğer ki bayan yada erkek farketmiyor.Böyle bir kıl yapısına sahipseniz ve de benim gibi bayansanız üstelik bence Diode ile başlamanızı öneririm.Cidden işe yaradığını hissediyorum.Ben bu kıllar icin senede 1 kez yada 2 farketmez bu sekilde kalıcaklarsa gitmeyede razıyım.
Bende internetten ve forumlarda cok arastırma yaptım lazer için ve merkez merkez gezmedim direk diode lazer yapan merkez vardı ona başladım.Belki benim yıllardır çektiğim çileler yüzünden Allah yüzüme güldü diyelim.Şimdilik çok memnunum.Markasını yada modelin ismini bilmiyorum.Ama arkadaşımızında anlattıgı gibi sürülen bir jeli var.Tabancası var agszı kücük dikdörtgen seklinde,kırmızı ışıgı var ve deriye temas edilerek jeller birlikte uygulanıyor.Bildiğiniz adında anlasılacağı gibi ütü yapar gibi deriye bastırılırak gezdiriliyor.Kırmızı ışığı sadece kıl köklerine nufüz ediyor ve ısı veriyor.Ama acısı paha biçilemez.:) Markasını bilmediğim için aleti bu sekilde tanımlamak istedim.Acıdan inanın her gittiğimde bakıcakken yada fotosunu cekicekken unutuyorum.Ama orda çalışan kızların hepsi kendilerine yapmıslar.Ve her defasında bana gösteriyorlar.Bebek gibi olmuşlar.Bazı bölgeleri varmıs kalan ama oda kendi kıl yapısından kaynaklı bi durum.Ama %80 yada 90 yok kıllar.
Ben çok şükür ki iyi sonuçlar aldım.Umarım yardımcı olmusumdur.Amacım benm gibi diger arkadasımız gibi muzdarip olan kardeşlerimize yardımcı olmak.Kıl büyük sorun.Benim kıl yapım yukarda da belirttiğim gibi.Eger sizinde öyleyse diode ile başlayın derim.Acı ya katlanamam diyorsanız eger ki bende katlanamasamda gidiyorum.Bidaha kine uyusturucu krem ve sprey sürerek,hatta agrı kesici içerek gidicem.Sizde öyle yapın.Acıkcası ben cok rahat ettim.Yıllardır yara bere olmus bacaklarım,batık lekerlerim,bide üstüne kıllarımın çıkarken kasınması ve de yara olup kanaması bu işkencelerin tümüne değiyor ve daha da değicek eminim.Sadece kıl kökünüzü ve ten renginizi iyi tahlil edip,bolca araştırıp ve yanında şansla birlikte doğru lazer aletini kullanmak.Ben evet çok şanslıyım ki Arastırmalarım sonucu diode lazere karar vermistim.Ve klinik olmasını istiyordum gittim yerin.Ama ilk gittiğim diode lazer yapan yer bana iyi geldi memnun kaldım.Çalışanların söyledikleri gibi de oldu sürecim.10 seasnslık anlasma yaptım.Taksit taksit ödeme yapıyorum.
İzmir de yaşıyorum.İzmir-Şirinyer de Elin kozmetik var.Forbes e gelmeden kocaman caddesinde güzellik merkezi.Bu Güzellik merkezinin Bornova ve Torbalı da da şubeleri var.Buraya isim verilmemesi ne de karşıyım.Amaç yardımcı olmaksa neden söylemeyim.Amacım tekrar sölüyorum reklam değil.Çünkü büyük şehirlede yasayıp sonra bir semtten bir semte gidip dünyanın parasını verip o sıkıntıyı çekmek çok zor.Bu yazıyı okuyan arkadaşlara İzmir dekilere yardımcı olmak adına yazdım.Hani olurda ismini duyarsanız ben memnum kaldım.Umarım da bir gün gelir bu yazdıgım yazımdanda Allah beni pişman etmesin.Hani erken davranıp yazmıs olmak istemem ama erkek arkadasımızında bu kıl tipinde olup diode lazer den az bisey sonuc almasının tesadüf olmadıgını anladım sadece.Bende sizlerle deneyimimi paylaşmak ve her zamanda bu siteye giremeyebilirim.Özelden msj atıp yer sorabilirler diye yazımda belirtmek istedim.Diğer yazılarımda belirtmemiştim.Ama son arkadaşımızın yazdıklarından sonra belirtmek istedim.Amacım sadece yardımcı olmak.Asla reklam yapmak değil.
Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun.Hem paramız,hem psikolojimiz hemde saglıgımızı riske atıp bizi hayatımızda sıkıntıya sokan bi kıllarımızdan kurtulma mucadelesi veriyoruz.Kimimiz şanslı,kimimiz çok acılar yaşamış,parasından olmuş inşallah herkes bir gün kıllarından kurtulur.Yani kurtuluruz.Umarım dediğim gibi yanlış anlaşılmamışımdır.Amacım yardımcı olmak.Herkese kıllarla sorunsuz mücadeleler.Kendinize iyi bakın...:)