Kil sorunu yüzünden evlenememek..

Evlilik = Kıl mıdır?
Bi düşünün. Kıl yüzünden evlenilmez mi?

Evlilik = Saygı/ Sevgi/ Güvendir.

"Ben sevgisizim, saygısızım, güvenilmezim!" deseydiniz o zaman "Evlenmeyin" diyebilirdim.

Ama sorununuz o kadar büyük değil. Evlenebilirsiniz. Bu mani değildir

Yahu arkadaslar. Bircok kisi "sorun olmaz; evlen" demis. Ben, sorun olmayacak derecese olsaydi buraya yazarmiydim? Erkek dedigin dillendirmese bile, kadinin killisindan nefret eder. "Kendin icin yap" diyenler: tabii ki oncelikle kendim icin yapacagim. Ben kocam beni begensin diye degil, kocamin karsisinda ozguvenli olmak icin kildan tuyden kurtulmak istiyorum. Evlenmesem bile kurtulmak istiyorum..

Lazer sizin bahsettiğiniz kıllarda başarı sağlıyor zaten.İnce ve açık renklilerde başarısız.Bir kaç seansta kurtulursunuz.

Yahu arkadaslar. Bircok kisi "sorun olmaz; evlen" demis. Ben, sorun olmayacak derecese olsaydi buraya yazarmiydim? Erkek dedigin dillendirmese bile, kadinin killisindan nefret eder. "Kendin icin yap" diyenler: tabii ki oncelikle kendim icin yapacagim. Ben kocam beni begensin diye degil, kocamin karsisinda ozguvenli olmak icin kildan tuyden kurtulmak istiyorum. Evlenmesem bile kurtulmak istiyorum..
Sorun olmaz evlen diyenlerin birde eslerine sormak lazim memnunmusun diye :))))

Merhaba. yakın arkadaşım çok tüylüydü hatta sakalları Bile vardı. Bıyığını aldığında yeşil gibi duran kıl kökleri görünürdü.

Yüzü İçin iğneli epilasona geri kalan bütün vücudu içinse lazere gitti. Aklınıza gelecek her yerine şazer yaptırdı neredeyse. Tamamen bitmese de güzel sonuç aldı. Yine de tüylü ama eskisi kadar degil evet ve evli de. Eşi de nerdeyse hiç tüysüz, yakışıklı, okumuş etmiş bir adam hem de.

Yani diyeceğim şu ki siz elinizden geleni yapın. Geri kalan sevgiyle alakalı. Tüy durumunuz nedir bilmiyorum ama arkadasım cidden cok tüylüydü ve güzel bir kız aynı zamanda. Seven bir adam emin olun öyle şeylere takılmıyor. Gerçekten hiç sevilmediniz sanırım. Gerçekten sevilince bu sorunu gözünüzde çok da büyütmeyeceksiniz diye düşünüyorum. Her şey umarım çok güzel gider hayatınızda.

Ayni sorun bende de var üstelik sadece genitalde degil kol alti kalca arasi kasiklar hepsinde siyah buyuk lekeler var. Beni seven boyle sevsin bide evleneceğimiz adamlar sanki piru pak vucutlu bebeksi tenlilermi canim benim takma kafana :KK76:

lazer de çok çözüm değil vajinal kıllara.
vajinanın üst kısmı kolaylıkla yok olabiliyor ama alt kısmı ıslak ve daha sarı olduğu için büyük oranda hiç etki etmiyormuş.
bende etki etmedi yani çoğu kadın gibi.
alex de hijyenik olmadığından o bölgeye kullanılmıyor zaten.
ama yine de en güzeli lazer kızlar.
evi arabayı satın lazere gidin!

Ben ciddi tüysüzüm. Sadece genitalden lazere gidebildim. Bacaklarım filan uygun bulunmadı. %10 tüy ancak kalmıştır bende. İsterseniz pahalı ama gayet profesyonel doktor filan bulunan bir yer önerebilirim.

Ama başlık abartılı, kıl yüzünden kim niye evlenemesin? O yüzden herkes direkt bu şekilde yorum yaptı. Tabi ki kimse kılla tüyle memnun değil. Hatta ben de evlenmeden önce bence erkekler kesin takıyordur vs diyordum. Ki eşim evlenmeden önce (kollarım incecik seyrek ve açık renk tüylü) sevmediğini söylemişti kolda. Ama şimdi fark etmiyor asla.

Demem o ki, lazerinizi yapın, özgüveniniz daha artsın, ama evlenmeyi engelleyecek bir şey olarak da görmeyin.

Anlatmadan da geçemicem, üniversitedeyken erasmusla gelen fransız bir kız vardı aynı dersi aldığımız. Ve kız bir gün etek giyip geldi, bir baktım ki bacaklar full tüy. Ben şok oldum, tabi alışkın değilim böyle görüntüye. Kız gayet özgüvenli, tüyleriyle barışık, ve büyük ihtimalle sorun yapacak kişiye de kendi tüyüne bak diyecek biriydi. Kızın beğeneni de çoktu yani. Velhasıl seven her türlü sever.

Gecmis olsun konu sahibi :) arkadaslar lafi acilmisken lazer yaptiranlar tuylerden tamamiyle kurtuldunuz mu yani yillar gecti sizde ciktimi yine cikmadimi ? bende yaptirmayi dusunuyorum da..
Yaralara gelince bir suru ilac krem var bence bu konuda canini sıkma ben ameliyat oldugumda yara izini sorun ediyodum :) bir krem kullandim o ara bide guneslenme bronzlasma derken cok hafif belli oluyor. sen lazer tedavisinden sonra baslarsin yaralarin tedavisinede okadarda karamsar olma kesin gecicektir diye dusunuyorum olmadi estetik diye bisey var onada care bulurlar kesin :) tekrar gecmis olsun
Ilacin ismini bana ozelden yazarmisin.. bende de yara var kolumda ve bikini bolgemde.. kullanmadığım sey kalmasi...

Ben bazen sevgilimin yanında 1 aylık bacak kıllarımla oturuyorum mesela hiç de kafaya takmıyorum çünkü kıllarım özgüvenimi etkilemiyor düşünecek daha önemli şeyler var :KK53:

Bende ciddi anlamda kil tuy sorunu cektim
Pkom vardi ,atak doneminde aldigim her tuy kila dondu ,bildigin sakalim varsi ,
Bacaklar koltuk alti ve genitalde ayni kokten 3 kil cikardi ,
Tedavi oldum ,yuz icin igneli epilasyona gittim,
Igneli epilasyon bitince lazere gittim 3 seans hepi topu bitti ,bebek gibiyim,puruzsuz puru pak ,
Killar bitince farkli bir dermatologla gorusun cildi soyar ,lekeler ancak gider

Seven her türlü sever diye oturdugunuz yere şaapın bi de :) bu kadar rahat kadin bir arada zor bulunur valla midem hopladi. Buz lazer cok iyi diyolar surekli duyuyorum. Uygun bi yerle anlas. Bence firsatlardan al cesit cesit git. Hangisi etki ederse ona yonelirsin.

:)) yengelerimden biri doğuma gitmişti.. o zamanlar böyle özel hastaneler yoktu.. sancısı olanları 10 12 kadını sırayla yatırmışlar sedyelere açılmalarını kontrol ediyolarmış.. yengemin yan sedyesinde yatan kadını hemşire muayene ederken " bu ne hal örümcek ağ atcak.. doğuma geliyosun kendin yapamıyosan eşin bari temizleseydi utanmıcan mı doktordan " diye azarlamış.. kadın gayet pervasız " benim kocam böyle seviyo kestirmiyo napiiimmm " demiş :KK70: yıllar geçti aklıma geldikçe hala kahkaha atıyorum

:kusmuk::KK70:

Aynı sorun bendede var. Ama doktor bana sadece yüzeysel yöntemleri yani jilet tavsiye etti. 5 bıçaklı Venus Jilet kullaniyorum ama yinede pürüzsüz olmuyor.

Bende Philips Lumea alacaktım , ama annem cildin böyleyken daha kötü yapabilir dedigi için onada cesaret edemedim. Şimdi size doktor lazer dediyse ozaman Lumea da zarar vermez.
Konuyu takipdeyim.

Birde bende de özel bölgede izler var. Evlenince saklayabilirim insallah diye dert ediyorum.
Erkekler takmazlar ize falan yazılmış , insallah evlenecegim kişi de takmayan iyi kalpli biri olur.
Kötü kalpliler takarmı dersin :KK70: ne izi bu arada konustugunuz neyden kaynaklanıyor? phillips lumea cok iyi tavsiye ederim sorununuz var diye paylaşmak istedim. Çok rahat iki üç kez yaptıktan sonra bile faydasını görebiliyorsunuz

8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.

Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.

Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..

Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?

SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
Zaten elinden geleni yapıyorsun işe yaramazsa canın sağolsun.Erkekler çok problem etmiyor bu kıl tüy işini ya umarım sanada öyle biri denk gelir.

8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.

Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.

Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..

Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?

SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((

Lazer çözer merak etmeyin.

Dogru bir yerde dogru bur makine ve dogru seanslarla ki kalin koyu sert killar bende de vardi en en en verimli makine sadece alex ehli ellerde kesinlikle kurtulacaksin.
Izler icinde ev yapımı kantron yagi ile gunluk masaj yapabilirsin. Ameliyat bile kalmadi benim

Bende ciddi anlamda kil tuy sorunu cektim
Pkom vardi ,atak doneminde aldigim her tuy kila dondu ,bildigin sakalim varsi ,
Bacaklar koltuk alti ve genitalde ayni kokten 3 kil cikardi ,
Tedavi oldum ,yuz icin igneli epilasyona gittim,
Igneli epilasyon bitince lazere gittim 3 seans hepi topu bitti ,bebek gibiyim,puruzsuz puru pak ,
Killar bitince farkli bir dermatologla gorusun cildi soyar ,lekeler ancak gider

İgneli epilasyon biyik ve yuz bolgesinde iz birakiyor diyorlar, acaba hangi sehirdesiniz nerede gittiniz?

Istanbulda ,iz yok yuz bolgeme yapildi ,
Igneli sabir isi ,uzmanin az akim vererek yapmasi gerekiyor bu yuzdende haftalar yillar suruyor
Rica etsem gittiginiz yerin ve islemi yapan uzmanin adini verir misiniz? Ozelden veya burayada yazabilirsiniz isterseniz.
Benim tenim acik , tüylerimin rengi siyah gibi nerdeyse ama kıl kadar sert degil... sizce ne iyi olur bana biyik icin

X