Lazer Epilasyon Ütüleme Diod Lazer Epilasyon %100 çözüm mü?

o kaddar dürüstce yazmıssınki konuyu gören adminler konunu kaldırmamıs iyikide kaldırmamıs gercekten cok bılgılendırıcı paylasım olmus.bir erkek olarak neden bu kadar kıla taktıgını anlamadım ama .yanı erkek kıllı olabılır bu cok normal recep ıvedk fılmındekı gibi bile olsan erkeksin sonucta.kızlarda tabı hoş değil.şu cümlene cok gülümsedim hakkını helal et.İnanın bu kıllarımı azaltmadan ölürsem gözüm açık gidecek demissin ya bir cok kızında tek derdi bu eminim :)
iğneli lazer düşünüyorum demissin diye yazmak istedim ben.bende lazer epilasyon adı altında ıpl yapan kampanyalı olan bir merkezle 10 seansı toplam 100 tlye anlasmıstım ve tum vucut 350 tlye yaptırıyorum suan 9.yu yaptırcam bu ay.azaldımı tabıkı hayır yuzde 30 bi etkısı var diyebılırım ama ınceldıler bayagı bı.sonrasında 10.seansım bitince tuz limon yapıcam o gercekten etkılı göbüşümde deniyorum ordan biliyorum.
bende bitsin bitsin derken iğneliyi arastırmıstım kesin çözüm o çünkü.ancak bir tanıdıgım ben yaptırıyorum dedi ben 27 yasımdayım tanıdıgım 40 yasında ordakı kadın 30 35 yaslarından önce yapıldıgında genclerde damarlarda catlatma etkısı olabılıyo siz idealsınız suan demiş ona.40 yasındakı tanıdıgım yaptırdı uzman bır doktora. gercekten sonnuc harika ama su damar catlatma olayı mantıklı geldı bana acıkcası bu kadar kesın çözumse iğne yöntemıylede yakma işlemi oldugu için bizzat kılın içine giriyolar tabi neden olmasın dogru söylemiştir diye düşündürdü beni.kadında bana söyledi bak bna böyle dediler benm geldıgım yer genclere yapmıyo sana yapmaz gitsende ama baska yerler para amaclı yapabılır yaptırma dedi.bende bu kadar lazer epilasyona para ve sene artı can acısı yasadıgın için gercekten cok üzüldüm.birde en son derecelerle yapmıslar sana erkek oldugun içinde kıllar daha sert dahada cok acımıstır aslında en cabuk bitmesi gereken kıl tipiyken dolandırılmıssın resmen.dürüst davranmıyor herkes ne yazıkki.sende dürüstce buraya erkek oldugunu söyledin onlarıda dürüst sanmıssın öyle olmamıs ama.birde iğnelide canın yansın istemedim bunları yazmak istedim.tavsıyem en guzelı her ay sır yaptır lımon suyu sür .

Ben bu yüze yapılan lazer için birşey duymuştum yüze yapılan lazerin yüzün başka yerindeki ince kılları tetiklememesi için güya lazer atışı yapılırken yanındaki yerleri ıslak mendille kapatmak gerekiyormuş etkilenmesin diye

Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. Mağduriyetime ilgi göstererek konuyu takip edip bilgi almak isteyen ve deneyimlerini aktarmaya devam eden tüm abla ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tabi nasıl üye olarak mesaj yazdıklarını hala düşündüğüm diğer erkek arkadaşlarıma da :) Benim gibi üye olmuş olabilirler yeter ki erkek ismiyle hesap açmasınlar :) İlk başlarda forum yöneticilerinin, forumda erkek görmek istememelerini anladıktan sonra, bu forumun tam feminist bir topluluktan oluştuğunu düşündüm ama ardından bu ilginiz ve tatlı dilinizi gördükten sonra fikrim değişti yani sorun üyelerde değil yöneticilerde idi :) Yöneticilerin, benim gibi sorunu olan ve onları yalan söylemeye mecbur etmeden, erkek ismi ile hesap açmak isteyen diğer kardeşlerime de, kendilerini bu konuda ifade edebilecekleri başka bir platform olmadığı için zorluk çıkarmayacaklarını umarak konuya giriyorum;

3 aydır sizleri bilgilendiremiyordum kusurabakmayın ama bende 3. seansıma 1 hafta önce girdim :)

Bu arada 2. seansıma gittikten sonra sizi bilgilendirdiğimi düşünüyordum ama mesaj yazmayı unuttuğumu şimdi farkettim. Şubattan ağustosa kadar 7,8 ayda toplam 3 kere seansa girdim ama bu sefer eskisi gibi il dışında olduğum yada işlerim olduğu için seanslara geç aralıklarla gitmedim, kıllar çıkmadığı ve neredeyse 3 ayda bir tam çıktığı için geç gittim :)

Açtığım bu konudan sonra özel mesajlarım dolmuş ona da 7 ayın sonunda şimdi dikkat ettim :) Bu mesajlarda çoğunluk, gittiğim merkezin adını soruyor. Zira 50 mesaj sınırı olduğu için bana özelden yazan hiç bir arkadaşa cevap veremiyorum kusurabakmayın. Lakin bu kadar mağduriyeti yaşayan biri olarak, hiç bir menfaat gözetmeksizin son umudum olarak gördüğüm bir merkezin adresini vermem reklama girmez diye düşünerek florya flormed KBB dal merkezinde, samimiyetinden ve ablalığından 7 ayın sonunda artık tam olarak emin olduğum merve hanım eşliğinde soprano xl cihazı ile seanslara girdiğimi belirtmemde bir sakınca görmüyorum artık. Zira beni bu hale getiren 2 merkezin adını verdiysem ki ben vermesem bile sizler bu merkezlerin neresi olduğunu tahmin edip benden önce söylediniz, şu andaki gidişata göre memnun kaldığım başka bir merkezin adını vermekten de çekinmiyorum ki insanlar bilmek zorunda. Zaten bu floryada ki gittiğim merkezide tahmin edip önceden söylemişler. Ama bu yaptığım reklama giriyorsa site yönetimi gereğini yapar diye düşünüyorum.

3. seansa girmeden 1 ay önceki halim. Yani 2. seanstan sonraki halim :)

http://r1308.hizliresim.com/1d/s/rv1nv.jpg

http://r1308.hizliresim.com/1d/s/rv1jl.jpg

http://r1308.hizliresim.com/1d/s/rv1ny.jpg

Kıllar uzun ama seyrek çıktığı için, sıklaşana kadar uzun olanları makina ile kesiyordum. Ne zamanki sıklaşmaya başlıyor o zaman seansa gidiyorum.

3. seansıma bu çarşamba günü girdim ve aradan geçen 4 günün ardından bugün ki halim. Bu arada havalar ısındığı için bir süre dazlak gezmeye karar verdim :) zaten bu soprano xl cihazı, alexandrite cihazına göre güneşte bronzlaşmama konusunda biraz daha esnek davranabiliyor. Kasıtlı olarak güneşlenmediğim sürece, dışarıda dolaşırken çarban güneşin çok hafif bornzlaştırması, o kadarda önemli olmamakla beraber, seansıma girmeme ve joule değerinin artmasına da engel teşkil etmiyor yani.

http://j1308.hizliresim.com/1d/s/rv4k4.jpg

http://o1308.hizliresim.com/1d/s/rv4k1.jpg

http://o1308.hizliresim.com/1d/s/rv4k5.jpg

Merve hanım da seanslara çok uzun aralıklarla geldiğimi söylüyor ama bunun benim elimde olmadığını oda biliyor. Kılların bu kadar geç uzadığı bir hastayla oda ilk defa karşılaştığı için kendi de şaşırdı ama gidişat iyi diyor. O yüzden tam sonuç alınabilmesi için kesin konuşmamakla beraber gidişata göre 6 ile 10 seans arası gelebileceğimi belirtti. Bu kıllarımın geç uzaması iyi mi kötü mü bende anlamadım ama kıllarım senede 1 çıksa bile ömrümün sonuna kadar gitmeye rağzı olurmuydum diye düşünüyorum lakin yok yok bir ömür çekemem artık bu zahmeti. Yaşım şu anda 23 ve umarım 24 e kadar bu illet kıllardan sonsuza kadar kurtulurum.

Bu arada 7 aylık gözlemlerime göre bu cihaz için şunu söyleyebilirim ki, tüyleri reaksiyona uğratıp kıla çevirmiyor, tüye atış yapıldığında o tüy, tüy olarak kalıyor ondan eminim.

Alexandrite de atış yaptırdığım tüylerimin ne hal geldiğini önceki mesajlarımda görsel olarak da gördünüz zaten.

Bu 3. seansımda joule değerinin biraz daha arttığına dikkat ettiğim için 4. seansa herhalde kasım, aralık hatta biraz daha abartırsam 2014'ün ocak ayında gidebilirim :)) Birdahakine merve hanıma çaktırmadan joule değerini en sona getirmeyi düşünüyorum artık yanarsam yanayım en azından bi 6,7 ay rahat ederim :))

Son düzenleme:
merhabalar bir liste oluşturduğunuzu yazmışsınız avrupa yakasında bu cihazı kullanan yerler için özelden mesaj yazabilirmisiniz?
yada buraya isimleri çok teşekkür ediyorumm:KK16:

Merhaba biraz geç cevap oldu canım kusura bakma yeni görüyorum
ben listeyi silmişim maalesef ama sana şunu söyleyeyim istanbulda çok az yerde soprano xl var bunlardan hatırladığım batı bahat hastanesi ve esteworld bunlardan başka taş çatlasın iki üç yerde daha vardı ama maalesef hatırlayamadım
yani ucuz yollu bir klinik elimde xl var diyorsa yalan söylüyor olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum
pek çok yerde evet bizde soprano var diyorlar ama onların çoğu ya soprano Accord ya da soprano shr çıkıyor hatta distribütör firma sts lazerin iletişim telefonları var onları arayıp xl kullanan klinikleri sorduğumda oranın çalışanları bile anlamıyor bana hep Accord'lu klinik numaraları veriyorlardı.. sen illa xl yaptıracaksan telefonda görüştüğün kişilere açık açık sor xl olup olmadığını, gittiğinde ayrıca cihazı kontrol et üzerinde soprano xl mi yazıyor diye ki zaten cihaz da sanırım ya siyah ya da gri renkli bir şey.
ben şu an esteworld'e gidiyorum ve şiddetle tavsiye ederim
ellerinde hem xl var hem alex, anadolu yakasında da varlar avrupa yakasında da, ben çok soprano xl araştırdım ve istedim buraya gittiğimde sende alex daha çok işe yarar dediler üç seanstır alex candela'ya giriyorum işe yarayıp yaramayacağını göreceğiz o ayrı mevzu fakat ellerinde iki cihazın da olması bir avantaj. çünkü elinde tek cihaz olan merkezlere bakılırsa en iyi sonuç veren cihaz kendi ellerindeki :KK43:
sen daha önce alexe gittim diyorsun bunu da orada anlatırsın
fiyatları da alex için şöyleydi 6 seans (+1 seans hediye yani 7 seans) genital ve koltukaltı 1000 tl

Merhaba,
Maalesef sıkıntınızı paylaşan bir çok insan var.Bunun sebebi insanlara doğru bilgi verilmeden tamamen ticari yaklaşımlar.Lazer epilasyonda %100 sonuç beklemek doğru değil.Sonucu belirleyen faktörler var.1'cisi kişinin kıl rengi,2-kişinin yaşı,3-kullanılan lazer tipi ve enerji gücü.Erkekler kadınlara göre daha şansız diyebilirim.Yaptırdığınız bölgeler zor cevap verenlerdir.Benim çalışmalarım sadece kalın kılların üzerine 3-4 seans lazer ,kıllar incelince hemen iğneli epilasyonla devamını sağlayıp sıfıra indirmek.Merkezimizde ütüleme diode 810 nm lazer tipi kullanılıyor ama kişinin kıl yapısı nasıl devam etmemiz gerektiğini belirler.Zaman açısından haklısınız,iğneli epilasyon zahmetli ve zaman gerektiren bir uygulamadır ama lazerin yapamadığını o yapar .Kılınız ne renk ne olursa olsun sonuç alırsınız.10 yıllık lazer epilasyon ve iğneli epilasyon tecrübeye sahibim ve benimle çalışan hastalarımın memnuniyeti çok önemli.
Telefonla ulaşmak isterseniz çekinmeden arayabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.GSM:05315854597
Saygılar ve sevgilerle kalın..
Sevnur Yılmaz

Annemde iğnenin değdiği yerlerde herhangi bir sorun görmedim. Zaten olsa bile aradan 20 yıl geçmiş yani bu kadar sürede kurşun yarası bile kapanıyor ki küçücük iğne izi hayli hayli kapanır diye düşünüyorum. Bahsettiğim ablada da bir pürüs göremedim.

Zaten iğneli epilasyon'da başarı oranı, komple o cihazı kullanan uzmana bağlı. Kılların çıkış yönünün tersine doğru iğnenin batırılıp kıl köküne tam ulaşması lazım diye biliyorum. Aksi taktirde iğne kıl köküne tam denk gelmediği için 20 yılda gitsen sadece boş boş etini yakarsın. Lazer epilasyon, iğneli kadar uzmanlık gerektirmiyor. Çocuğada versen lazeri vücudunda gezdirir. Ama iğnelide kesinlikle gerçek bir uzman bulman lazım yoksa hem paran hem canın hem zamanın boşa gider.

Ankarada da komşu bi ablam vardı. Daha yeni öğrendim oda 3 yıl kadar yanağı için iğneli epilasyona gitmiş ama bir türlü bitmemiş. Demekki uygulayan kişiden kaynaklanan bir sorun, yoksa kadında hormon bozukluğu yokmuş. O günden sonrada uzman birini bulamama korkusuyla birdaha iğneliye yanaşmamış. Ben birazda iğneliden bu yüzden çekiniyorum. Gerçekten uzman birini bulsam hiç düşünmeden giderim.

yazdığın şeyleri aynen ben de yaşadım , o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum . insan canının yanmasına parasına bile üzülmüyor ama hayal kırıklığı çok kötü. ben de yüzümü alex yaptırdım 3 sene boyunca , sonuç alamayıp iğneliye geçtim . iğneli de şöyle bir durum var , eğer iğneli epilasyon yaptırdığın bölge önceden işlem görmüşse ( lazer , ağda gibi . daha çok lazer ) epilasyon uygulanan bölgedeki kıllar ilk seansta yok olmuyor . tekrar çıkıyorlar ve tekrar yaptırman gerekiyor . tabi bu ne sıklıkla tekrarlanır bilemiyorum . benim gittiğim yerdeki kadın , hiç müdahale edilmemiş kıllarda hemen sonuç alındığını söyledi . bana mantıklı geldi çünkü benim annem de seneler seneler önce bunu yüzüne yaptırmış ve üstünden kaç yıl geçmesine rağmen suratında hiçbir şey yok çünkü o daha önce hiç almamış kıllarını. demek istediğim eğer iğneliye geçersen ilk seansta sonuç alamazsın ve bahsettiğin çok geniş bir bölge . inan ben yüzüme yaptırırken bile öyle acı çekiyorum ki . geniş bölgeler için iğneli kabus gibi

Bende bugün yüzüme soprona xl ile başladım.Burda okuduklarımdan sonra yaptığım araştırmada izmirde özel bir hastanede o cihazın olduğunu öğrendim nitekim gittiğimde cihaza baktım soprano xl yazıyordu ve markasıda almaydı sanırım sahte falan değildir.Şimdiye kadar yüzüme hiç cesaret edememişdim ama bir cesaret başladım yanlız yüzümü fazla uzatamadan gittim yani şöyle söyleyeyimki tüylerin yüzde ellisi ancak çıkmıştır o şekildi gittim bakalım ne olacak geri kalanlar çıkdığında naapacağım olmazsa ilk 2 seans aralıklarını kısa tutarım diye düşündüm yoksa yüzümü 3 hafta uzatmak gibi bir şansım yok evde oturmam lazım yüzüme jilet yapmak kesmek bunlarada cesaretim yok kalınlaşır diye.Benimde merak ettiğim şu yüzü jiletleyip öyle lazere sokuyorlar ya eve geldiğimde yüzümü incelediğimde yüzümde kalan tüyler vardı oralara jilet değmemiş jiletlenmemiş bile olsa lazer o kıl köklerinide yakarmı yoksa illah jiletlenmişmi olması lazım

Vallahi benim gittiğim yerdeki merve hanım, bana kıllarımı jilet ile tıraş edip gelmemi yoksa uzun kıllara soprano xl cihazının etki göstermeyeceğini söyledi diye hatırlıyorum.

Bir erkek olarak kıllarım %100 çıkana kadar beklemem de bir sakınca yok :) Yoksa gerçekten çok uzun sürede ve aralıklı çıkıyorlar. Mesela ilk başta bi bölge çıkıyor ondan sonra, 2,3cm yanında bi bölgede çıkıyor ve en sonunda arada kalan pürüssüz yerlerden de çıktımı %100 olarak evrim gerçekleşiyor :) Ben seanstan sonraki 1 ayın sonunda kıllar tekrar %100 çıkana kadar haftada bir jilet ile tıraşlayarak seansa kadar yaşamaya çalışıyorum işte :)

3. seansıma 2 ay önce girmeme rağmen şu anda ki durumumu ben bile anlamadım, kıllar çıkıyor mu dökülüyor mu diye :) Her seansa jiletle tıraş olup gittiğim için ilk 1 haftada kıllar tekrar uzamaya, 2. haftadan sonrada uzayan kıllar dökülmeye, 1. aydan sonrada yavaş yavaş yenileri çıkmaya başlıyor. Şu anda 3. seansımdan sonra dökülen kılların yerine, 4. seansı bekleyen kıllar çıktı herhalde çünkü bunlar elime gelmiyor kökleri sağlam yani. Ama o kökleri bu sefer kurutacağım inşallah :)

Son düzenleme:
Bende cuma günü 2. seansıma gireceğim 43 gün sonra acayip rahat ettim sayılır bu süreç içinde mesela favori bölgem iki günde çıkarken bir ay hiç ellemeye gerek görmeyecek şekildeydiki siz erkek olduğunuz için daha avantajlısısnız çünkü bizler yüzümüze jileti sizin kadar rahatlıkla değdiremiyoruz sertleştirir korkusu yaşıyoruz birde sizde kıl olması daha normal biz kısada olsa öyle dolaşamayız ama sonuç itibarıyla bende memnunum ve umutluyum hiç bu kadar rahat etmemiştim yeterki boyun bölgemi kıllandırmasın

Birde ben kaç derecede kullandığını sormadım hiç lazeri kaç derece iyidir acaba kuvvetli olsun istiyorum

Birde ben kaç derecede kullandığını sormadım hiç lazeri kaç derece iyidir acaba kuvvetli olsun istiyorum

Gittiğim 3 seansın joule değerleri şöyleydi;

1. seans: 11 joule
2. seans: 12 joule (buna dikkat etmemiştim ama herhalde mantıken 12 dir)
3. seans: 14 joule
4. seans: tahmini buda 16 joule olur artık.

İlk 3,4 yıl önce epilasyona girdiğim "Alexandrite Cynosure Apogee 5500 lazer" cihazı ile yanak üstü, boyun, ense ve göğüs toplam 10 seansa yakın girmiştim. İlk seanslarda ki joule değerini hatırlamasamda son seanslara doğru 22 joule e kadar çıkarttıklarını biliyorum ki bu değer cihazın son kademesiydi. Bunu da seansıma giren görevli bayan söylemişti. Keşke onunda fotoğrafını çekseydim. İlk deneyim olduğu için akıl erdiremedim işte.

2. gittim ""Alexandrite Candela lazer" cihazına toplam 2 seans girdiğim için ilk seansta dikkat etmesem de 2. ve son gittiğim seansta 14 joule değeri ile çalışacaklardı ki zorla 2 kademe arttırarak 16 joule'e aldırmıştım. Hatta dediğim gibi bu yere, "daha önce girdiğim cihazın 22 joule ile çalıştığını ve sizin kullanacağınız 14 joule ün az gelerek kıllarımı bitirmek yerine incelterek işlem göremez bir hale getireceklerini" söylediğimde bana "bizim cihazımızın 14 joule'ü, onların cihazının 22 joule'üne tekabül ediyor" gibisinden saçma sapan bir açıklama yaptılarsa da "beni kendinize mahkum mu etmek istiyorsunuz" zorla 16 joule e aldırmıştım.

3. girdiğim ve son umudum olan "Soprano xl diod lazer" cihazın çalışma prensibinin, diğer girdiğim ve sadece markaları farklı ama birbirleri ile tamamen aynı mantıkta çalışan 2 cihazdan farklı olduğunu bildiğim için, samimiyetinden emin olduğum merve hanıma joule değerini en sona alması için diretmedim. Genede daha önceki cihazlar ile 22 joule e kadar çalışıldığı için cildimin bu deformasyona yıllardır alıştığını ve düşük joule ün kalıcı olarak etki göstermediğini söylesem de sorumluluk almamak için 11 joule'den başlattı. Belkide gerçekten yanacağımı düşündü ama bilmiyor ki ben bu lazer epilasyon işinde yıllardır kobay olmuşum, derim, hücrelerim, kimyam taş kesilmiş :)

son durumunuz nedir acaba? konu sahibinin hesabı pasif gözüküyo:KK43: ama çok merak ettim bende komple vücut gitmek istiyorum. ankarada nasıl bulcam bakalım gerçek soprano xl

son durumunuz nedir acaba? konu sahibinin hesabı pasif gözüküyo:KK43: ama çok merak ettim bende komple vücut gitmek istiyorum. ankarada nasıl bulcam bakalım gerçek soprano xl

Ben 2 seans gittim daha yüz bölgesi için tüyler ne kadar azaldı henüz anlayamam herhalde çünkü diğer bölgeler gibi uzamasına çok fırsat veremem kısaltmak zorundayım ama rahat ettim sonuç itibarıyla çünkü eskisi gibi çıkmıyorlar çıkma süreleri çok uzadı inceldi gibi ama dediğim gibi önemli olan sonuç en sonunda anlayacağım çünkü tüyler aynı zamanda uzamıyor.Ben googlede yazmıştım soprano xl lazer alma markası diye öyle bulmuştum yeri tabi gittiğimdede makineye bakmışdım üstünde yazıyordu zaten sende öyle yapıp ankara bölgesinde araştırıp bulabilirsin

Ben 2 seans gittim daha yüz bölgesi için tüyler ne kadar azaldı henüz anlayamam herhalde çünkü diğer bölgeler gibi uzamasına çok fırsat veremem kısaltmak zorundayım ama rahat ettim sonuç itibarıyla çünkü eskisi gibi çıkmıyorlar çıkma süreleri çok uzadı inceldi gibi ama dediğim gibi önemli olan sonuç en sonunda anlayacağım çünkü tüyler aynı zamanda uzamıyor.Ben googlede yazmıştım soprano xl lazer alma markası diye öyle bulmuştum yeri tabi gittiğimdede makineye bakmışdım üstünde yazıyordu zaten sende öyle yapıp ankara bölgesinde araştırıp bulabilirsin

tamamdır çok teşekkürler:13: inşallah tamamen kurtulursun

gidicegin yeri tahmin ediyorum bende kocaman ve guvenilir bi firma diye orayi tercih ettim bir suru para verdim . soprano icin gitmistim bana once alex uygulayalim sonlara dogru soprano yapariz dediler . sonuc olarak once bacagimi alexandrite la catir catir yaktilar ... orayi telafi etmek icin yuzumu dahil edip candela cihaziyla yuzumun her tarafinda kahverengi leke biraktilar . suanda tedavimi ustlendiler parami iade ettiler leke tedavisi goruyorum ilaclarla 3 aydir . ve asla suclarini kabul etmiyolar surekli bi kabalasma halindeler !!!

bu arada gitmeyin felaket dedigim
yer su istanbulda 4 subesi olan unlu merkez sopranosu hic bi ise yaramiyo hemen ckiyo tuyler alexide yakiyo candelasida leke birakiyo. bahcelievlerdekinde yandim ben . bence denemeyin bile orayi..

Merhaba herkes öncelikle bende bir erkeğim herkesten özür diliyorum.Ama yazdıklarını okudukça kendımi gördüm.bende senin gibi çok kıllıydım.2009 yılında yine bakırköydeki
bir yere alexdrita cihazı gitmiştim.toplamda bende yukarı 4 defa gittim.sonra sadece enseme boynuma gittm .incelmeler oldu ama sankı daha çok yayıldı gibi geldi sonra başka bir yer buldum bostoncıda oraya başladım.kollarım eskıye göre çok inceldi ama ense ve sırt olarak zor geçiyor sonra çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım var bi yer var dedi.soprona sts firmasının getirdiği cihaz olduğunu söyledi.Önceden 6 seans alexdreat gittiğini memnun kalmadığını ama bu cihazın çok iyi olduğunu söyledi.Bende oraya gidicem ayrıca belli fiyat para veriyorsun bitine kadar geliyorsun başka para almıyorlar.kollarım da çok az kaldı göğsümde de az ama ensemde alex tam istediğim gibi olmuyor ince çıkyıor ama sankı kalın gibi geliyor enseme yaklaş 10 seans oldu ince çıkıyor sertlik yok. ama artık sopronaya geçiyorum hemde 1500 tl benden yukarı heryere bitene kadar bakalım gidince sölicem farkı ama şunu bil yazdıklarının aynısı bende de vardı iyi akşamlar

1500 tl ye nereye gidiyorsunuz tıp merkezimi acaba bilgilendirirseniz seviniriz

X