- Konu Sahibi DemetAkkus
tel verim.dörtyuz yetmiş dokuz doksan yedi yetmiş yedi avrupa yakası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bir liste oluşturduğunuzu yazmışsınız avrupa yakasında bu cihazı kullanan yerler için özelden mesaj yazabilirmisiniz?
yada buraya isimleri çok teşekkür ediyorumm
Annemde iğnenin değdiği yerlerde herhangi bir sorun görmedim. Zaten olsa bile aradan 20 yıl geçmiş yani bu kadar sürede kurşun yarası bile kapanıyor ki küçücük iğne izi hayli hayli kapanır diye düşünüyorum. Bahsettiğim ablada da bir pürüs göremedim.
Zaten iğneli epilasyon'da başarı oranı, komple o cihazı kullanan uzmana bağlı. Kılların çıkış yönünün tersine doğru iğnenin batırılıp kıl köküne tam ulaşması lazım diye biliyorum. Aksi taktirde iğne kıl köküne tam denk gelmediği için 20 yılda gitsen sadece boş boş etini yakarsın. Lazer epilasyon, iğneli kadar uzmanlık gerektirmiyor. Çocuğada versen lazeri vücudunda gezdirir. Ama iğnelide kesinlikle gerçek bir uzman bulman lazım yoksa hem paran hem canın hem zamanın boşa gider.
Ankarada da komşu bi ablam vardı. Daha yeni öğrendim oda 3 yıl kadar yanağı için iğneli epilasyona gitmiş ama bir türlü bitmemiş. Demekki uygulayan kişiden kaynaklanan bir sorun, yoksa kadında hormon bozukluğu yokmuş. O günden sonrada uzman birini bulamama korkusuyla birdaha iğneliye yanaşmamış. Ben birazda iğneliden bu yüzden çekiniyorum. Gerçekten uzman birini bulsam hiç düşünmeden giderim.
Birde ben kaç derecede kullandığını sormadım hiç lazeri kaç derece iyidir acaba kuvvetli olsun istiyorum
Birde ben kaç derecede kullandığını sormadım hiç lazeri kaç derece iyidir acaba kuvvetli olsun istiyorum
son durumunuz nedir acaba? konu sahibinin hesabı pasif gözüküyo ama çok merak ettim bende komple vücut gitmek istiyorum. ankarada nasıl bulcam bakalım gerçek soprano xl
Ben 2 seans gittim daha yüz bölgesi için tüyler ne kadar azaldı henüz anlayamam herhalde çünkü diğer bölgeler gibi uzamasına çok fırsat veremem kısaltmak zorundayım ama rahat ettim sonuç itibarıyla çünkü eskisi gibi çıkmıyorlar çıkma süreleri çok uzadı inceldi gibi ama dediğim gibi önemli olan sonuç en sonunda anlayacağım çünkü tüyler aynı zamanda uzamıyor.Ben googlede yazmıştım soprano xl lazer alma markası diye öyle bulmuştum yeri tabi gittiğimdede makineye bakmışdım üstünde yazıyordu zaten sende öyle yapıp ankara bölgesinde araştırıp bulabilirsin
Merhaba herkes öncelikle bende bir erkeğim herkesten özür diliyorum.Ama yazdıklarını okudukça kendımi gördüm.bende senin gibi çok kıllıydım.2009 yılında yine bakırköydeki
bir yere alexdrita cihazı gitmiştim.toplamda bende yukarı 4 defa gittim.sonra sadece enseme boynuma gittm .incelmeler oldu ama sankı daha çok yayıldı gibi geldi sonra başka bir yer buldum bostoncıda oraya başladım.kollarım eskıye göre çok inceldi ama ense ve sırt olarak zor geçiyor sonra çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım var bi yer var dedi.soprona sts firmasının getirdiği cihaz olduğunu söyledi.Önceden 6 seans alexdreat gittiğini memnun kalmadığını ama bu cihazın çok iyi olduğunu söyledi.Bende oraya gidicem ayrıca belli fiyat para veriyorsun bitine kadar geliyorsun başka para almıyorlar.kollarım da çok az kaldı göğsümde de az ama ensemde alex tam istediğim gibi olmuyor ince çıkyıor ama sankı kalın gibi geliyor enseme yaklaş 10 seans oldu ince çıkıyor sertlik yok. ama artık sopronaya geçiyorum hemde 1500 tl benden yukarı heryere bitene kadar bakalım gidince sölicem farkı ama şunu bil yazdıklarının aynısı bende de vardı iyi akşamlar