Kil sorunu yüzünden evlenememek..

İşi şansa bırakmamak gerek ince düşünenler için.

Koyu renkli kıllar da daha etkili oluyor lazer . İçinizi ferah tutun sizi seven kılınıza bakarak mı karar verecek sanki.

Ay bibi çok yaşa e mi çok komik bi şey hatırlattın bana

yavrucugum sacmalama lutfen.
lazer sert ve koyu killari tamamen bitirir, kalanlari da seftali tuyu formatina sokar.
benim butun karnim catlak icinde. ne olmus, evliyim gayet.

Geçmiş olsun..
İnşaAllah lazerle geçer..
Bu kadar stres yapma ama..
Hiç olmadı makineyle üzerinden kesersin, evlendiğin insan da anlayışlı olursa hiç sorun olmaz..

Ne geldi merak ederim şimdi
:)) yengelerimden biri doğuma gitmişti.. o zamanlar böyle özel hastaneler yoktu.. sancısı olanları 10 12 kadını sırayla yatırmışlar sedyelere açılmalarını kontrol ediyolarmış.. yengemin yan sedyesinde yatan kadını hemşire muayene ederken " bu ne hal örümcek ağ atcak.. doğuma geliyosun kendin yapamıyosan eşin bari temizleseydi utanmıcan mı doktordan " diye azarlamış.. kadın gayet pervasız " benim kocam böyle seviyo kestirmiyo napiiimmm " demiş yıllar geçti aklıma geldikçe hala kahkaha atıyorum

E tabi öyle seven erkek çok ama doğuma giderken de ayıp yahu orman gibi

Aynı sorun bendede var. Ama doktor bana sadece yüzeysel yöntemleri yani jilet tavsiye etti. 5 bıçaklı Venus Jilet kullaniyorum ama yinede pürüzsüz olmuyor.

Bende Philips Lumea alacaktım , ama annem cildin böyleyken daha kötü yapabilir dedigi için onada cesaret edemedim. Şimdi size doktor lazer dediyse ozaman Lumea da zarar vermez.
Konuyu takipdeyim.

Birde bende de özel bölgede izler var. Evlenince saklayabilirim insallah diye dert ediyorum.
Erkekler takmazlar ize falan yazılmış , insallah evlenecegim kişi de takmayan iyi kalpli biri olur.

E tabi öyle seven erkek çok ama doğuma giderken de ayıp yahu orman gibi
Ben gebeliğimde kanama geçirmiştim bikaç ay tuvalet harici hiç kalkmadan yatmıştım.. muayeneye doktora gittim.. asistanı altını çıkarıp bekle doktor hanımı 2 dakikaya gelicek demişti.. tabi ben kanamadan dolayı yatıyodum ya temizlenemedim sonra geleyim ben demiştim.. doktora da söyleme böyle çok kızar. daha önce söyleyenler oldu "biz sizin kılınıza tüyünüze bakmıyoruz meraklısı değiliz" diye çıkışmış :)) ama insan utanıyo huzursuz oluyo dediğin gibi..

Tabi ki öyle ama işte ayıp oluyormuş gibi geliyor bana da :)

Lazer işlemlerin bitince çok çok dua edeceksin pürüzsüzlüğün alasını yaşayacaksın tatlım

Canım Philips lumea alabilirsin düzenli kullanınca işe yarıyor ama yinede doktora bir sor istersen

abartmissin. bende de ayni sorun var,hatta iltihabi akitabilmek icin 3 defa kucuk operasyon bir kere kistlesen iltihabi almak icin buyuk operasyin gecirdim. lazer buyuk oranda derdine care olur. valla evliyim iki operasyon da evluyken oldu. kila tuye takacak bir sevdicegin varsa zaten evlenme.

Benim kuzenim de iltihaplı kıl kökü sorunu vardı. Durum o kadar vahimdi ki bazen ateşleniyordu. Ateşlenmeleri doktorlar bu iltihaplara bağlıyordu. Hepsinin dediği şey, lazere git. Nitekim 4 yıldır gidiyor. Kurtuldu nerdeyse bu sorunundan. Ve bacakları pürüzlü değil kesinlikle. Şu an 2-3 ayda bir gidiyor bacak ve kol için. Genital genel anlamda herkesi uğraştıran bir bölgedir, en geç sonuç alınan bölgedir. Kuzenimde sadece lazerden sonra kabuklanma oluyor (ki bu, bende de olur bazen) sonra 2 haftaya geçer. Kendinizi üzmeyin ve dn yakın zamanda lazere gidin. Kuzenim özel bir hastanenin lazer biriminde yaptırıyor işlemlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…