Evet ilk baş lazere gittim öğrendim Nasıl uygulandığını sonra eve aldım remington ıpl 5000evde kendinemi uyguluyorsun cnm? hangi marka aldin lazeri
İşi şansa bırakmamak gerek ince düşünenler için.Kim görmüyor yanlış bilgi vermeyinöyle birşey yok lazer militetrik yerlere ulaşıyor özel bölgeden yumurtalıkları görmesi gibi birşey mümkün değil.
konu sabihi arkadaşım erkekler öyle kıl tüye çok önem vermez merak etme
İstediğiniz kadar ince veya kalın düşünün doğru tekdirİşi şansa bırakmamak gerek ince düşünenler için.
NiyekineEstetik görüntü kısmına kahkaha ile güldüm
Hep aynı şeyi savunurdum da ondan.Kendimden bi tane daha görünce hoşuma gittiNiyekine
Biz gerçeklerle yüzleşebilen insanlarızHep aynı şeyi savunurdum da ondan.Kendimden bi tane daha görünce hoşuma gitti
Ay bibi çok yaşa e mi çok komik bi şey hatırlattın banaKim görmüyor yanlış bilgi vermeyinöyle birşey yok lazer militetrik yerlere ulaşıyor özel bölgeden yumurtalıkları görmesi gibi birşey mümkün değil.
konu sabihi arkadaşım erkekler öyle kıl tüye çok önem vermez merak etme
Ne geldi merak ederim şimdiAy bibi çok yaşa e mi çok komik bi şey hatırlattın bana
8 senedir kil kökü iltihabi sorunum var. Ilk baslarda cocuktum ve ciddiye almadim. En sonunda özel cilt doktoruna gittim ve iltihap ve yaralarimdan kurtulmam icin losyon verdi. Kullandim ve faydasini gördüm sükürler olsun.
Doktor bana killarimi alma konusunda iki secenek sundu: 1. Lazere gitmek. 2. Killari makina ile uzerinden kesmek.
Simdi lazere gidiyorum, cunku killari makina ile kessem hicbir zaman pürüssüz bi cildim olmayacak. Jiletle aldigimda bile pürüzlü oluyor zaten. Bundan sonra jilet de dahil, söyledigim iki secenek disinda baska metod deneme dedi, cünkü tekrar iltihap olurmus..
Lazere gidiyorum, ama ya lazer ise yaramassa? Vajinal bölgemin üst kisminda bir sürü yara izi var. Doktor bir sey yapamam dedi.. Nasil geciririm bunlari?
SORUNUM SU KI; Yara izlerini hadi umursamadim diyelim.. Vucudumdaki bu killardan kurtulamassam ne yapacagim? Bu sorun yüzünden evlenmeyen var mi? Killar azimsanamayacak kadar fazla, koyu ve kalin.. :-((((((
:)) yengelerimden biri doğuma gitmişti.. o zamanlar böyle özel hastaneler yoktu.. sancısı olanları 10 12 kadını sırayla yatırmışlar sedyelere açılmalarını kontrol ediyolarmış.. yengemin yan sedyesinde yatan kadını hemşire muayene ederken " bu ne hal örümcek ağ atcak.. doğuma geliyosun kendin yapamıyosan eşin bari temizleseydi utanmıcan mı doktordan " diye azarlamış.. kadın gayet pervasız " benim kocam böyle seviyo kestirmiyo napiiimmm " demişNe geldi merak ederim şimdi
:)) yengelerimden biri doğuma gitmişti.. o zamanlar böyle özel hastaneler yoktu.. sancısı olanları 10 12 kadını sırayla yatırmışlar sedyelere açılmalarını kontrol ediyolarmış.. yengemin yan sedyesinde yatan kadını hemşire muayene ederken " bu ne hal örümcek ağ atcak.. doğuma geliyosun kendin yapamıyosan eşin bari temizleseydi utanmıcan mı doktordan " diye azarlamış.. kadın gayet pervasız " benim kocam böyle seviyo kestirmiyo napiiimmm " demişyıllar geçti aklıma geldikçe hala kahkaha atıyorum
Ben gebeliğimde kanama geçirmiştim bikaç ay tuvalet harici hiç kalkmadan yatmıştım.. muayeneye doktora gittim.. asistanı altını çıkarıp bekle doktor hanımı 2 dakikaya gelicek demişti.. tabi ben kanamadan dolayı yatıyodum ya temizlenemedim sonra geleyim ben demiştim.. doktora da söyleme böyle çok kızar. daha önce söyleyenler oldu "biz sizin kılınıza tüyünüze bakmıyoruz meraklısı değiliz" diye çıkışmış :)) ama insan utanıyo huzursuz oluyo dediğin gibi..E tabi öyle seven erkek çokama doğuma giderken de ayıp yahu orman gibi
Tabi ki öyle ama işte ayıp oluyormuş gibi geliyor bana da :)Ben gebeliğimde kanama geçirmiştim bikaç ay tuvalet harici hiç kalkmadan yatmıştım.. muayeneye doktora gittim.. asistanı altını çıkarıp bekle doktor hanımı 2 dakikaya gelicek demişti.. tabi ben kanamadan dolayı yatıyodum ya temizlenemedim sonra geleyim ben demiştim.. doktora da söyleme böyle çok kızar. daha önce söyleyenler oldu "biz sizin kılınıza tüyünüze bakmıyoruz meraklısı değiliz" diye çıkışmış :)) ama insan utanıyo huzursuz oluyo dediğin gibi..
Canım Philips lumea alabilirsin düzenli kullanınca işe yarıyor ama yinede doktora bir sor istersenAynı sorun bendede var. Ama doktor bana sadece yüzeysel yöntemleri yani jilet tavsiye etti. 5 bıçaklı Venus Jilet kullaniyorum ama yinede pürüzsüz olmuyor.
Bende Philips Lumea alacaktım , ama annem cildin böyleyken daha kötü yapabilir dedigi için onada cesaret edemedim. Şimdi size doktor lazer dediyse ozaman Lumea da zarar vermez.
Konuyu takipdeyim.
Birde bende de özel bölgede izler var. Evlenince saklayabilirim insallah diye dert ediyorum.
Erkekler takmazlar ize falan yazılmış , insallah evlenecegim kişi de takmayan iyi kalpli biri olur.