- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
Lazerin en iyisine gittim , 4 sene kadar oldu. Bacaklarım yenilemedi hala tertemiz . Özel bölge çıkmaya başladı ama yine de az çıkıyor . Bu arada 2 sene önce Doğum yaptım, hamilelik dönemine kadar özel bölge iyiydi ama hamilelik döneminde çıkmaya başladı tekrar . Tüm hücreler yenilendiği için vücut sürekli kendisini tamir etmeye çalışıyor. Fakat bu her bünyeye göre değişir. Lazerden sonra her sene yine düzenli gidip atış yaptırsan mesela, yenilemez bence .Gecmis olsun konu sahibi :) arkadaslar lafi acilmisken lazer yaptiranlar tuylerden tamamiyle kurtuldunuz mu yani yillar gecti sizde ciktimi yine cikmadimi ? bende yaptirmayi dusunuyorum da..
Yaralara gelince bir suru ilac krem var bence bu konuda canini sıkma ben ameliyat oldugumda yara izini sorun ediyodum :) bir krem kullandim o ara bide guneslenme bronzlasma derken cok hafif belli oluyor. sen lazer tedavisinden sonra baslarsin yaralarin tedavisinede okadarda karamsar olma kesin gecicektir diye dusunuyorum olmadi estetik diye bisey var onada care bulurlar kesin :) tekrar gecmis olsun
Benim ağda bile yapsam artan kıllarım vardı, hele jilet değdirsem aşırı artıyordu , lazer çözüm oldu