• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke kocam beni aldatsa

Adam seviyor bide cok iyi ama bencil olumune bencil kadın olsede şehirden gitmem diyor kadindaki fedakarlikta mükemmel o hayata kusmesin diye bosanmiyor cesaretsizliginize kılıf aramayin bosanamam olmaz seviyorum onsuz olamam demiyorsunuz da

Bu nasıl bir konu ya? İnşallah kocan seni aldatır! Boşanmak istiyorsan boşan, ne demek eşim beni aldatsin? Ayrica bu kadar seni seviyorsa çek git o sehirden, bakalım arkandan gelecek mi? Bakalim dediğin gibi hayata kusecek mi?
Bence peşinden gelecek sen daha neduruyorsun seni aldadmasina gerek yok seni seviyorsa peşinden gelir sen onu düşünüyorsan o da seni düşünsün

Cnm cok uzuldum senin adina.. bir insan durduk yere bunalima girmez vardir muhakkak bir cok sebebin .. psikolojin bozulmus belliki .. kendine bu kotulugu yapma bu donemlerde hicmi psikologa gitmedin ? .. esin bencilmis gercekten.. ama esinle detayli bir sekilde ciddi ciddi konusursan belki birseyler degisebilir.. yok illede burada kalicaz diyorsa bu psikolojiyle daha ne kdr devam edebilirsinki ? Sagligin herseyden onemli .. sosyal hayatini genisletebilirsin, spora gidebilirsin, aktivite kurslarina yazilabilirsin mesela.. ama galiba sen herseyden sogumussun basliktanda belli ztn ..

Çok büyük bir yanılgıya düşmüşsün. Eşini sevmiyorsun yalnızca acıyorsun. İnan bana aldatılmak kolay kaldırılabilecek bir durum değil, ama keşke diyorsan orda durup düşünmen gerek.

Bilmediğin yerde alisamadigin bir yerde gercekten yaşamak çok zor.

Ailesini bilmem ama eşin iyiyse seni seviyor ve sen de onu seviyorsan şehir için de yuva yikilmaz ki canım. Biraz kendin birşeyleri oluşturmaya çalış. Kurslara git kafan dağılır.

Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi

Yaşadığınız yerden gitmek istememesi bile boşanma sebebi bence. Eğer senin huzun yoksa.
Eğer aldatırsa olan senin duygularına olur, daha sonra karşına çıkan her insana potansiyel aldatıcı gözüyle bakabilirsin.

Ve...

Ayrıldıktan sonra onun mutluluğunu düşünüyorsan, cıx... Bence ondan ayrılamazsın :) :) :)

Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Pardon da,başkasıyla evlenmesini istediğine göre zerre kadar sevgin yok.Boşanmak gibi bir seçenekte var.Hiiiççç kocanı bahane etme boşanınca dünyaya küser filan diye...Kimseye birşey olmaz merak etme.

Kusura bakmayında egonuz fazlasıyla tavan yapmış durumunda ,ve tekrar kusura bakmayında kımse bulunmadık hınt kumaşı değil...

eşin iyi bir insan değil ve seni sandığın kadar çok sevmiyo. senin bu kadar hastalanacak mutsuz olacak duruma sokan bir insan dediğiniz kişi olamaz. hee bu sıkıntılarınızı eşinize yansıtmıyosanız o ayrı.
ayrıca ayrılmanız için mutsz olmanız yeterli neden illa sizi aldatması gerekiyor ki. bende siz sağlıklı düşünün ve öyle karar verin aldatılmanız sözlük tabirine de iyi bakın..

ne olursa olsun aldatılmak istemene çok şaşırdım

hayatta en önemli şeylerden birisi sağlık olduğuna göre eşin seni gerçekten seviyorsa en azından sağlığın için şehir değiştirmeyi kabul edecektir. eğer hala direniyorsa senin de onun mutluluğunu düşünmen enteresan geliyor. şahsen benim sağlığımı düşünmeyen bir eşin benim hayatımda olmasını istemem

inşallah gönlünüze göre olur hayatınız .
Terkeden olmak istememek çevre baskısına katlanmayı göze almamaktan bence.

Siz ondan vazgeçtiniz diye hayata küsecek insan sizi bu duruma mahkum etmezdi. Eşiniz bu derece bencilse, sizde boşanıp onu hayata küstürecek kadar bencil olun. Aynı dilden konuşun. Ondan gitmesin, benden gitsin, o hayata küsmesin, ben küseyim kafasıyla bir yere varamazsınız. Ancak daha fazla ezilir ve hastahanelere daha fazla mahkum olursunuz.

• Beğen
Reactions: anu
veronika_nika veronika_nika yerinde olsam eşimle konuşur '' şu tarihte gidiyorum bize ve sana süre veriyorum ben geri dönmeyecegım sen gelmek isteyene kadar da bu evliliği askıya alıyorum. Bu süre içinde boşanmak istersen de kabul edecegım''. der her şeyi üstüne yıkar verdiğim tarihte giderdim.

Eşin kocaman bir bencil ve bunu hak ediyor.

Back
X