• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke kocam beni aldatsa

illa aldatması şart mı? mutlu değilseniz boşanma davası açarsınız..hayat sizin hayatınız..böyle hayat geçmiyor diyorsanız ayrılırsınız..eşiniz sizi düşünmüyorsa ..sizde eşinizi düşünmeyin..

sizi keza bir hata sonucu aldatsa ve terketseniz yine dünyaya küsecek... hatta belki kendinde ve karsı cinsten sizi kaybettiğni için nefret edecek... yani her halukarda bir kişi ayrılığı daha fazla hasar la anlatıyor.sizde de bu durum eşiniz gibi görünüyor. bence çok fazla uzatmadan konusun eşiniz le. böyle işler de günler uzadıkça daha da için işinden çıkılmıyor

Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Başlığı bile hayretle okudum yok artık yaniii :KK57: Aldatınca da niye aldattın deriz...

Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
oturup bu durumu ciddi bir sekilde konusmak sonrada cidden gerekiyorsa bosanmak daha mantıklı

Ya
Bide anlamadığım şey sadece aldatılınca mi ayrılmak için gerekli neden oluyor.Hayat kaliteniz yoksa siz memnun degilseniz neden bu kadar senaryo..
İnan sizi anlamiyorum keşek eşim beni aldatmasaydi her koşulda ona yardimci olurdum ve her derdinide cekerdim halla size mükemel eş nasip etmiş siz kimet bilmiyorsunuz.

Benim evliligimde cok kotu durumda ama aldatilmak cok farkli bir aci
Bence bunu dileyeceginize keske kendime deger versem diye dusunup dogru karari almayi deneyin
Kiyamam kac tane rahatsizlik yazmissiniz
Kocasi yuzunden hastalik sahibi olan xok kadin gordum kendinize bu iskenceyi yapmayin

Başlığa istinaden sizde bencilsiniz kendi hayatınıza karşı. Düşünsenize mutlu değilsiniz ki sevmiyorsunuz demekki aldatmasini istiyorsunuz. Buna karşın bu kadar yeterli sebebe karşı kendi hayatınızı düşünmeyip adam bi aldatsa da ipler kopsa diyorsunuz. Iste bu yüzden kendi hayatiniza karşı bencilsiniz.

Aldatsın, suç onun olur, ayrılığın ağırlığını omuzlarımdan alır düşüncesi bu. Çünkü sizin ayrılığın sorumluluğunu dahi üzerinize almaya niyetiniz yok.

Ben de arkadaşlara katılıyorum siz eşinizi eş olarak değil insan olarak seviyor ve ona kıymet veriyorsunuz böyle bir durumda da yaptığınız fedakarlık (ki fedakarlık tek taraflı olmaz) sizi mutsuz ediyor evi terk edip bir süre ayrı yaşamak hem sizin hem de esinizin olayları daha dogru şekilde degerlendirmenizi sağlayacaktır ancak bu şekilde doğru bir karar verebileceginizi düşünüyorum ve evi terk etmeden önce de ne amaçla gittiginizi veya gitmek istediğinizi esinizle uygun bir dille konusmalisiniz ki o da bu süreci sizin gibi evliliginizi gözden geçirmek için kullansın

Madem çok seviyor...Sizi anlayıp şehir değiştirmesi lazım..Siz hayata küser ayrılmam diyorsunuz...Peki siz hayata küsmüyor musunuz bu şekilde...O bunları farketmez mi hiç....Seven insan mutsuz olmanıza dayanamaz uzlaşmaya gider. ..Hayat sizin...Ne kadar iyiyse iyi...Bu ölçüt değil..

Ya
İnan sizi anlamiyorum keşek eşim beni aldatmasaydi her koşulda ona yardimci olurdum ve her derdinide cekerdim halla size mükemel eş nasip etmiş siz kimet bilmiyorsunuz.
Evlilik sevgi,saygı,ortak yaşam..sevgi yoksa birine acidigin için evlilik sürdürmek karsidakine lütuf degildr ayrıca kendine de eziyet etmektr.

Çok bunaldın sanırım. Çünkü bir kadın kolay kolay bu lafı demez. Asıl kabahat bu lafı sana dedittiren "bencil" eşinde. Bu kadar bunaldiğini ve artık yapamadığını eşine güzel bir şekilde tekrar söyle. Seninle birlikte bir çözüm yolu bulmaya yanaşıyorsa bir şeyler yapın. Yanasmiyor ise aldatmasını beklemek yerine evliliği sonlandır ve vicdan azabı çekme. Olay senden çıkmış oluyor çünkü.

Back
X