• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke kocam beni aldatsa

Aslinda ikimizde de degil. Ikimiz de farkli hayatlari farkli hayalleri olan insanlariz, birarada olmamiz icin bir taraf fedakarlik yapmali ki o da benim şu durumda
Peki bu farklı hayaller,farklı hayatlar neden birarayageldi,..Doğudayiz demiştiniz yanlisim yoksa nede ordasiniz iş geregimi? Bende evlendim ve izmirden,ardahana gittim eşimin işi gereği 3 sene kaldık,zordu benim içinde,suan trakyadayiz ve bir kaç ay sonra yine doğuya gidiyoruz...Sanırım sorun sizin içinize kapanip asosyal olmanız,bende çok sosyal değilimdir,iki evladım var ancak onlarla zaman geçiriyorum...belkide eksiğiniz bir evlattir...evliligi kurtarır demiyorum sadece acaba diyorum...

Çok iyi bir insan! ama göz göre göre bunalıma sokan yine bu çok iyi insan.Eşiniz çok bencil biri sizi çok sevse idi sizin mutlu olmadığınız bir yerde ısrarla yaşamaya zorlamazdı.hala iyi biri diye bahsediyorsunuz ama üzgünüm eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor
Hic bu a acidan bakmamistim

iş için doğudaysanız eğer kendinize bi uğraş vs bulun... yazık dğeilmi o kadar emeğe? mesleğiniz nedir? mesleği bırakıp ev hanımı oldunuzda mı bunalıma girdiniz ki?
anlattıklarınızdan eşinizde değilde sizde sorun var gibi algıladım ben

insan sevdiği insan onu aldatsın yüreği kaldırır mı ?
sizdeki duygu merhamet sorumluluk duygularından biri sadece
bırak gitsin hem ona da bu işkence fazla .haberi olmadan çok fazla hemde
eğer seviyorsan insan olarak ta yalanlarda sürükleme

iş için doğudaysanız eğer kendinize bi uğraş vs bulun... yazık dğeilmi o kadar emeğe? mesleğiniz nedir? mesleği bırakıp ev hanımı oldunuzda mı bunalıma girdiniz ki?
anlattıklarınızdan eşinizde değilde sizde sorun var gibi algıladım ben
Ogretmenim şu an calismiyorum . Atanamadim kpss ye hazirlaniyorum.. burasi esimin memleketi

evlilikde mutlu olmak icin karsilikli ozveri gerekmiyormu sizce.
esiniz orda yasamak istiyor olabilir sizin sagliginizin hicmi onemi yok.
siz esinizin hayata kusecegini nasil dusunuyorsaniz oda sizin icin caba gostermeli.
bence sagliginiz onceliginiz olmali
siz kendinize deger vermezseniz kimsenin deger vermesini beklemeye hakkiniz yok

Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Evet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Iyide sen bilerek kabul etmedin mi bu adami hani diyorsun ya keske kendine gore biriyle evlenseydi diye sende o zaman baskasiyla evlenseydin

yaşadığın yerin hiç önemi yok bence kalpler bir olduktan sonra...madem çok iyi bir eşiniz var neden aldatsın istiyorsun ki? boşanma için bu bi bahane mi? açıkça konuş...bi süre ayrı yaşa gerekirse...o zaman anlarsın bence kıymetini eşinin

Çok bilinmeyenli denklem gibi olmuş konu..ruh halinizi çözümlemeye calisn, ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz..hayattan beklentiniz ne..Eşiniz size karşı ailesini tercih ediyorsa bitirin derim..Duygu durum degisikliginde insan gelgitler yaşayabiliyor, bu durumlarda ani karar vermek de sakıncalı.en iyi kendinizi siz tahlil edersnz

Bence ne siz hayata küsün nede kocanızı küstürün rahat bi hayat sürecegizin bir yerede yaşasanız hem kafanız rahat olur stres yaşamazsınız tabıkı sosyal cevrenıze yakın bıryerden bahsedıyorum kı dogudan ayrılmak istemıyormuş sizde kendi utopyanızı yaratın .... aldatma konusuna gelınce çok yanlışsınız o ne demek ( kocam keşke beni aldatsa ) beraber mutlu olmaya baksanız SİZİ SADECE KENDİNİZ VE AİLENİZ İLGİLENDİRİRRR ....

Back
X