- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi veronika_nika
arkadaşım sırf çok iyi biri diye evlilik yürümez ki..
artık eşinin de özverili olması gerek.
artık eşinin de özverili olması gerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye aldatsın ki bu nasıl bir istek anlayamadım :S bence hayırlısıyla boşanmayı nasıl boşanabılırsın onu da incitmeden nasıl bir çıkar yol bulabılırsınız onu düşünün bir destek alarakEvet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Sen zaten şimdiye kadar söylemedin mi? Boşanmaya kadar düşündüğünü?. İnanmıyor, blöf olduğunu düşünüyor sanırım. İnşallah hakkında en hayırlısı olur.Ah kizlar napicami bilmiyorum temmuzda ailemin yanina gidicem o süreçte ona söylemeliyim burdan gitmezsen bu evlilik bitecek diye. Galiba en mantiklisi bu. Çoğunuz da zaten bunu söylediniz
Çok doğru söylüyorsunuz da onun ahını almaktan korkuyorumeşiniz bencil ve siz hala onu düşünüyorsunuz bazen bencil olmak iyidir mesela şuan sizde sadece kendinizi düşünseniz eşimle ayrılırsam o dünyaya küser diyeceğinize şuan siz dünyaya küsmüşsünüz bunu düşünün
Doğru. Hiç bu açidan dusunmemistimSiz böyle içten içe kendinizi harap ederken o sizin ahınızı almış olmuyor mu?
Ama unutmayin daha kotu birisiyle istediyiniz bir ortamda yasasaydiniz yine mutlu olmucakdiniz.en onemlisi iyi bi insan olmasi bence.bende esim icin ulke degistirdim yalnizim benimde psikolojim etkileniyo sizi cok iyi anliyorum ama emin olun etraf pisliklerle doluyken iyiyi kaybetmeye calisiyorsunuz ve kendiniz esim cok iyi diyorsunuzEvet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Evet malesef sürekliSizinle istediginiz yere gitse onu sevecek misiniz? Bir insan olarak onun icin uzulurum diyorsunuz ama keske kendine uygun biriyle evlenseydi diyorsunuz. Onu baska biriyle dusunuyorsaniz sevmiyor oldugunux acik. Mesele sadece yasadiginiz yer de degil. O da siz bu denli uzulmenize ragmen kesinlikle gitmem diyorsa bu da bir ariza. Orda ne kadar kalacaksiniz surekli mi?