keşke kocam beni aldatsa

Ben onu terketmiş olmak istemiyorum

O halde eşiniz size aldatmadığı takdirde doğunun ücra bir köşesinde yaşamınızı doktorlar ve eviniz arasında dönüp dolaşarak geçirmekte kararlısınız ? Eşinizin orada yaşamak istemesi sizin yaşamınızı bu biçimde geçirmenize sebep olacak kadar büyük bir etken olmamalı.. Biraz ailenin yanına git derim ben yalnız kalsın uzun bir süre. Görüştüğün tek kişi kocan olduğu için o koca şehirde ayrılamayacak gibi hissediyor oluşun normal

Ben onu terketmiş olmak istemiyorum

hayatta bazen sorumluluk almak gerekir.
ohh valla, o aldatsın, sonra vicdan azabı çeksin, karşınızda ezik olsun...
sizin kafa rahat olsun, öyle mi?
bu ne bencillik.
ayrılmanın ve seçimlerinizin sorumluluğunu taşımayı bilin.

Öyle gibi gozukse de öyle degil malesef bu konuda çok bencil

Demek ki sandiginiz kadar iyi biri degil??

Siz, o uzulmesin diye akil sagliginizdan olmayi goze aliyorsunuz; ama siz akil sagliginizdan olmayin diye o tasinmasi gerekirken takmiyor. Burda bir esitsizlik yok mu sizce ? O kadar sevseydi, sizi iyi etmek icin elinden egleni yapardi.

Bosanin ya da bosanmayin, bence siz oldugunuz yeri terk edin.

Hatasının farkında olan ama hatasından dönmeye korkan bi kadın gördüm yazdıklarınızda. Ne hatanın sorumluluğunu almak istiyorsunuz ne de çözümün.

"Keşke kendi memleketinden kendisine uygun bi kızla evlenseymiş." cümlesinin altında "Keşke kendi memleketimden kendi hayatıma uygun bi adamla evlenseydim." düşüncesi yatıyo. Yani kendi hatanızı onun üzerinden dile getiriyorsunuz.

Çözümün çekip gitmek olduğunu biliyosunuz ama onun da sorumluluğundan kaçıyorsunuz.

Evlilik çok başka bi kurum, sevgililik gibi değil. Sadece kalbi, iyiliği, güzelliği uyuşan 2 insan yetmiyo, asıl mesele "hayat tarzları".

Hayatın bi noktasında donup sizi devam etmeye ikna etmesi için topu başkasına atamazsınız. Kocanızın hatasını kollayamazsınız. Kendi kendinize yüksek sesle itiraf edin "Ben Hata Yaptım, Bu Evlilik Beni Mutlu Etmedi." diye. Sonrasında da itirafınızın gereğini yapın.

Ne kadar bencil dusunuyorsun, sirf vicdanin rahat etsin diye "ben onu terk etmis olmak istemiyorum" diyorsun. Hic kimse de dunyaya falan kusmez, hic meraklanma. Insanlar bir iliski yasarken kendilerini vazgecilmez saniyorlar, yokluklarinda karsi tarafin hayata kusecegini, bir daha baska biri icin kalbi carpmayacagini saniyorlar. Ama oyle olmuyor iste. Bir sure sonra esin de biriyle tanisir, bu hayati onunla birlikte yasamaktan zevk alan psikolojisi saglam biriyle yasamanin keyfine varinca "Oh be" der merak etme.

Bitmis bir iliski zaten, kimin son sozu soylediginin bir onemi yok.

Bnce siz cok dusunceli bir insansiniz esiniz hakkinda hic olumsuz bir elestiride bulunmamissiniz bnce esinizle konusmayi deneyin bahsettiginiz gbi bir ede sahipseniz bnce sorunlarinizi halletmeye evliliginizi yoluna sokmaya bakin

Valla Allah kurtarsın ben pekala hak verdim sana

Ayni şeyi bende yasadim.evleneli 1 sene olmustu ki ben de artik dayanamadim ve konuşmustum esimle.ben gidiyorum.geliyosan gel.gemiyosan gelme dedim.gelmiyorum dedi önce.sonra bakti ben ciddiyim ))beraber topladik evimizi esyalarimizi.döndük sende durumun ciddiyetini anlayacagi şekilde anlat eşine bence.

Aldatılmanın acısının ne olduğunu bilseydin böyle konuşurken dilini ısırırdın

Memleketini, hayat anlayışını bile bile evlenmediniz mi ? Evlenmeden önce ben orada yaşamak istemiyorum dediniz mi ? Bir sure sonra ayrılırız ordan mı dedi ?

Seni yadırgamıyorum eğer eşin seni çok seviyorum deyip sana rağmen o şehirde kalmayı tercih ediyorsa sen de kendini düşünüp eşine rağmen istediğin şehirde yaşamaya hakkın var

Aldatması gerekmiyor ki boşanmak için. Eşiniz hayata küsmesin diye siz mi küseceksiniz. Zaten sevgi kalmamış, keşke aldatsa dediğinize göre. Ayrıca eşiniz çok iyi bir insan olsa, sizin yaşadığınız onca sıkıntıya rağmen orada yaşamaya devam etmekte ısrar etmezdi.

Yasadigi sehri degistirmemeyi, eşinin mutluluguna, hatta ruh sagligina tercih edecek kadar bencil bir adam, ve o cok iyi terkedemem keske aldatsa diyen bir kadin...
Oysa beni seviyorsan sagligim mutlulugum icin her turlu fedakarligi yaparsin, yapmiyorsan sevgine inanmiyorum diyip ayrilabilirsiniz, yikilmaz, yikilacak olsa, gerçekten seviyor olsa bir sekilde orta yolu bulur zaten.
Yani sizin en az aldatma kadar hakli gerekceleriniz var ama goremiyorsunuz.

hayata falan küsmez,küsse de bir ay küser ,insan nelere alışmıyor ki ..Ölüm acısı bile hafiflerken hatta ve hatta zaman içinde yok olurken sizi mi unutamayacak ..Duyduğunuz her şeye inanmayın ,kendinizi de ben gidersem kahrolur ,mahvolur diye kandırmayın lütfen ..
Köprünün altından neeee sular akıyor ,kimse vazgeçilmez değildir ..

Ya
İnan sizi anlamiyorum keşek eşim beni aldatmasaydi her koşulda ona yardimci olurdum ve her derdinide cekerdim halla size mükemel eş nasip etmiş siz kimet bilmiyorsunuz.

Mükemmel eş nerede?

Kadın yaşadığı yer yüzünden hastalık hatta hastalıklar sahibi olmuş, adam gitmeyeceğim diye diretiyor. Bu mu mükemmel eş?

Gerçekten şu nefes alma esprisi de kadınlar açısından koca için geçerli.

Bu nasıl bir konu ya? İnşallah kocan seni aldatır! Boşanmak istiyorsan boşan, ne demek eşim beni aldatsin? Ayrica bu kadar seni seviyorsa çek git o sehirden, bakalım arkandan gelecek mi? Bakalim dediğin gibi hayata kusecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…