- 25 Aralık 2020
- 5.375
- 19.706
- 198
- 41
- Konu Sahibi Mystory-06
yani adalet sistemimiz sizin bakım vermenizi etmenizi maddi bir karşılık olarak hesap etmiyor. erkek ev tutmuş yeniden düzen kurmuş, maaşına göre x lira verebilir diyor geçiyor.Her ikimiz de memuruz.Ancak karşı tarafa yaklaşık 1,5 milyon değerinde mirastan pay kaldı.İhtiyaç olmadığı için parasını bankada değerlendirdiğimi duydum.Ben sadece memur maaşıyla bir şekilde devam ediyorum tek ebeveyn olarak.Eğitim masrafının çeyreğini öedemeyi hepsini ödeyemeyeceğimi talep ettim ama anlaşmalı bitmek üzere olan dava anlaşmazlık nedeni ile çekişmeliye dönecek gibi.Ben de açıkcası kabul edemiyorum ve eşit paylaşmak istemiyorum zaten çocuk ev iş o ladar yorgunum ki karşı tarafın tüm günlerini rahat geçirirken benim bu kadar yorulmam neticesinde açıkcası adalet arayışındayımbelki de yanlış düşünüyorumdur ondan da emin değilim
bu durumda velayeti babaya vereceksiniz "sen yap madem tüm bakımı bu parayla da okut kolaysa" diyeceksiniz
e onu da bizim kadınlar yapmıyor...çünkü babalar çocuk bakamıyor...çözümsüz kalıyoruz. (çözüm varsa da ben bilmiyorum)
miras kalan parayla da sizin bir alakanız yok.