• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var

15 yıllık evlilik neticesinde ayrılma sürecindeyiz.1 tane çocuğumuz var haftanın bir günü görüyor.Bazen iki gün. Anlaşmalı şekilde bitmek üzere olan dava neredeyse çekişmeliye dönecek.Sebebi ise karşı taraf çocuğumuzun tüm eğitim bakım masraflarını eşit olarak paylaşmak istiyor.Karşı tarafın yaşattığı süreç nedeniyle çocuğumla yaşadığımız evde kaldık ve tüm sorumluluk benim üzerimde.Karşı taraf kendine yeni ev açtı.Ben çocuğumun tüm sorumluluğunu ve bakımını üstlenirken karşı tarafın da eğitim ücretini( kolej) eşit olarak pylaşmak istemesini adaletli bulmuyorum.Sizce haksız mıyım? tüm sorumluluğu velayeti alıp eğitim ücretini de eşit olarak mı karşılamak doğru sizce
Etik olarak soruyorsanız gayet haklısınız bence. Ama bu konuları avukatınızla görüşün, ondan fikir alın. Çekişmeli boşanma kolay değil

Keşke evin tamamını isteseydin de eğitim yine yarı yariya kalsaydı... Birkaç yıl sonra evi saticam derse asıl o zaman zor durumda kalırsın, nafaka dediğin zaten kuş kadar olur, bir de ev kirası ödemek zorunda kalırsan o zaman yandın işte...Bı de çocuğum böyle bir sapikla gorusecegine ben her türlü bakımını kendim yapmaya razı olurdum şahsen, ayrıldığım her gün şükürle geçerdi. İğrenç yaratık...

Keşke evin tamamını isteseydin de eğitim yine yarı yariya kalsaydı... Birkaç yıl sonra evi saticam derse asıl o zaman zor durumda kalırsın, nafaka dediğin zaten kuş kadar olur, bir de ev kirası ödemek zorunda kalırsan o zaman yandın işte...Bı de çocuğum böyle bir sapikla gorusecegine ben her türlü bakımını kendim yapmaya razı olurdum şahsen, ayrıldığım her gün şükürle geçerdi. İğrenç yaratık...
kendisinin sapık olduğunu asla kabul etmemekle birlikte benim olmayan şeyleri varmış gibi kabul etmekle vs suçluyor elimde avukatım tamam bu kanıt yeterli dediği bir görsel yok ,kendimi de tam ispatlayabilmiş değilim ,ve çocuğum da babasına o kadar bağlı ki bir gün konuşmasa telefonda babamla konuşamadım diye mutsuz oluyor.Her şeyin üstüne ben de çok ama çok yorgunum.Tüm bu olanlarda niye benim başıma geldi yi bırakalı çok oldu ama karşı tarafa mükafat gibi keyif üstüne keyif yaparken yine yıpranan benim bu gerçekten çok adaletsiz

kendisinin sapık olduğunu asla kabul etmemekle birlikte benim olmayan şeyleri varmış gibi kabul etmekle vs suçluyor elimde avukatım tamam bu kanıt yeterli dediği bir görsel yok ,kendimi de tam ispatlayabilmiş değilim ,ve çocuğum da babasına o kadar bağlı ki bir gün konuşmasa telefonda babamla konuşamadım diye mutsuz oluyor.Her şeyin üstüne ben de çok ama çok yorgunum.Tüm bu olanlarda niye benim başıma geldi yi bırakalı çok oldu ama karşı tarafa mükafat gibi keyif üstüne keyif yaparken yine yıpranan benim bu gerçekten çok adaletsiz
Evet haklısın ama hayat adil değil güzel bacım, önce bunu kabullenmekle başla...

Şu an daha düzenin oturmadı , zor şeyler yaşadın yorgunsun çok iyi anlıyorum...

Ama çoğu bitti azı kaldı, şimdi kafanı topla, akıllıca davran. Bakım parası, eğitim ücreti filan demişsin zaten kabul etmemiş it , belli ki yokuşa sürecek.

Sen anlaşmalı boşanmak için önce alttan al, madem eğitim ortak, diğer masraflar bende, bari guvencem olsun diyerek usulünce evin tam tapusunu iste, nafakayi yüksek tutmaya bak, gerekirse pedofili durumunu işyerinde sosyal medyada ifşa etmekle tehdit et ama cekismeliye girmeden evi kurtarıp kurtul bu ucubeden...

Son düzenleme:
E adam evi bırakıp gitmiş. Çocuğun giderlerini de eşit derecede karşılayacak bence gayet makul. Babalık görevi içinde zorla yaptırılmaz. İçinden geliyorsa yapar gelmiyorsa yapacak birşey yok

Back