Kafam çok karısık eşimle süregelen 4yıllık evliliği miz var severek evlendik hayla seviyoruz fakat aileler yüzünden maddi manevi yüzümüz hiç gülmedi bizlere yaşattıkları psikolojik gerilim de çabası eşimle çok kez kalp kırdık sonra pişman olduk aileler yüzünden niye üzdük birbirimizi diye benim ailem eşime eşime ailesi bana çok fazla saygısızlık yaptı. Eşimle evlenirken onlarla mesafeli olucağız diye konuştuk sonra bir süre durduk ama ikinci yıl konuşmak durumunda kaldık ve sorunlar bitmedi en son eşimin babası 6 ay önce vefat etti bir hafta tek kaldım eşimi gönderdim cenazeye kira faturalar iş yeri izin vermiyordu gidemedim. Eşim bir hafta sonra geldi ilk zamanlar acısı olduğundan çok kötü davrandı sinirli agresif hayla daha aynısı babasının acısı içinde diye sabretmekden tükendim benim için yıllarca ailesi ile görüşmedi sadece telefon da konustu. Evet. Ama sonu bu şekilde evlilik bu kolay bitmez bitmemeli ama ayrılmayı düşünmüyorda değilim. Çok kararsızım çok üzgünüm annesinden zaten haz etmiyorum vicdansız merhametsiz saygısız biri. Allahtan başka şehirde yaşıyoruz ama sabrım bitmek üzere