• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ilişkisi

Bakın şöyle izah ediyim benim annem babam ayrıldı yıllar evvel ben bekarken çocuktum zorlu süreçlerden geçtim en ağır tramvaları yaşadım eşimin sevgisi ile sevgiliykende evli olduğumuz sürectede böyle ayakta durdum. Sevgisi yaralarımı sarıyordu ama eşimin annesi sivri dilli telefonla yetişebilen bi tip yanında olmasına gerek yok bi insanın telefonlara yetişiyor lar. Herneyse eşim bana bunu söylemedi ben eşime bunu yapmasını istiyorum annesinden hazetmiyorum rahmetli kayınpederim bile kaynanam için şunu diyordu ya allah keşke beni yanına alsada şu kadından kurtulsam diyodu kaynanam ıcın kendı eşi için anladınız mı eşimin içinde biracı var evet ama annesi her telefonda babasını anlatıyor eşimde içindeki acıyı yasayamadığı için kabullenemiyor babasının öldüğünü doğru kolay değil buyuzden çok agresif çok sinirli aşırı sinirli oyuzden sabretmekten bende tükeniyorum annesine mesafeli olsun istiyorum daha geçen gün annesi telefonda beni istemiş zorla efendim dedim hakkını helal et bana diyor ya kalbim kırdıktan sonra af dilesen ne olur inanmıyorum o kadının samımıyetıne eşimle buyuzden aramız kötü babasının acıısnı yaşayamıyor tepki veremiyor o halde ama bende inssnım üzülüyorum
Eşinin yas süreci bitene kadar saygı dur derim iki kelime konuş ne olacak ? Madem eşin seni sevgisiyle iyileştirdi sen de eşini iyilestirm . Ayrıca dolduruşa gelmadigi sürece annenle görüşme demek de hakkınız değil.

Eşinin yas süreci bitene kadar saygı dur derim iki kelime konuş ne olacak ? Madem eşin seni sevgisiyle iyileştirdi sen de eşini iyilestirm . Ayrıca dolduruşa gelmadigi sürece annenle görüşme demek de hakkınız değil.
Bakın anne anneliğini bilicek herkesden anne baba olmuyor emin olun boşuna demiyorlar doğuran mı büyüten mi diye ben annem sağken annelik görmedim ananemden annelik gördüm kaynanam iyi bir insan değil rahmetlinin de basını yedi benimde kalbimi kırdı defalarca da özür diledi konuyı burda tam anlatsam ağzınız açık kalır. Bir insanın eşine saygısı yoksa o anne baba dahi olsa silinir

Bakın anne anneliğini bilicek herkesden anne baba olmuyor emin olun boşuna demiyorlar doğuran mı büyüten mi diye ben annem sağken annelik görmedim ananemden annelik gördüm kaynanam iyi bir insan değil rahmetlinin de basını yedi benimde kalbimi kırdı defalarca da özür diledi konuyı burda tam anlatsam ağzınız açık kalır. Bir insanın eşine saygısı yoksa o anne baba dahi olsa silinir
Silinmez. Sen yapabiliyorsun diye eşinden de bunu bekleyemezsin. Evet çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama şuan eşin bir baba kaybı yaşadı istesen de annesinden uzaklasmaz hatta diretirsen aranız çok daha fazla bozulacak. Eşin toparlanana kadar idare et . Tabiri caizse bizim orda bir laf var köpeğin değil de sahibinin hatri var derler.

Silinmez. Sen yapabiliyorsun diye eşinden de bunu bekleyemezsin. Evet çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama şuan eşin bir baba kaybı yaşadı istesen de annesinden uzaklasmaz hatta diretirsen aranız çok daha fazla bozulacak. Eşin toparlanana kadar idare et . Tabiri caizse bizim orda bir laf var köpeğin değil de sahibinin hatri var derler.
O beni kaybeder ben değil

O beni kaybeder ben değil
Biraz önce emek verdim bitmesin diyordun şuan çok net konusuyorsun bosanirim diyorsan şansını dene. Ama tam böyle bir süreçte ya annen ya ben dersen inşallah yanilirim ama annem diyecek gibi duruyor, biraz önce de söyledim cevabına hazır olmadığın soruyu sorma hazırım diyorsan da kendini daha fazla yıpratma kartlarını açık oyna kabul ediyorsa düzelsin etmiyorsa bosanin.

Kafam çok karısık eşimle süregelen 4yıllık evliliği miz var severek evlendik hayla seviyoruz fakat aileler yüzünden maddi manevi yüzümüz hiç gülmedi bizlere yaşattıkları psikolojik gerilim de çabası eşimle çok kez kalp kırdık sonra pişman olduk aileler yüzünden niye üzdük birbirimizi diye benim ailem eşime eşime ailesi bana çok fazla saygısızlık yaptı. Eşimle evlenirken onlarla mesafeli olucağız diye konuştuk sonra bir süre durduk ama ikinci yıl konuşmak durumunda kaldık ve sorunlar bitmedi en son eşimin babası 6 ay önce vefat etti bir hafta tek kaldım eşimi gönderdim cenazeye kira faturalar iş yeri izin vermiyordu gidemedim. Eşim bir hafta sonra geldi ilk zamanlar acısı olduğundan çok kötü davrandı sinirli agresif hayla daha aynısı babasının acısı içinde diye sabretmekden tükendim benim için yıllarca ailesi ile görüşmedi sadece telefon da konustu. Evet. Ama sonu bu şekilde evlilik bu kolay bitmez bitmemeli ama ayrılmayı düşünmüyorda değilim. Çok kararsızım çok üzgünüm annesinden zaten haz etmiyorum vicdansız merhametsiz saygısız biri. Allahtan başka şehirde yaşıyoruz ama sabrım bitmek üzere 😭
Konunun tup bebek bolumunde ne işi var 🤔

Back