Kesin kararlıyım boşanıyorum

Yok ben herkesin gerçek yüzünü gördüm artık kimseyle iletişime geçmiyorum yaşadığım olayların da farkına vardım normal bir hayat yaşamamışım
Senin adına çok sevindim.
En çok küçük için sevindim.
Her şekilde kendine yetebilecek bir kadınsın.
Çok güzel bir hayat sizi bekliyor.
Ne zorluğu çekeceksin ki.
Hakaret yok
Aşağılama yok
Diken üstünde olmayacaksın artık.

Sonra eşimle tanıştım evlencem dedim orada erken daha evlenme dediler orada suç bende seviyorum evlencem dedim. Ama nisan takılınca gerçek yüzünü gördüm ayrilcam dedim madem evlencem demeseydin el icine çıkıldı ayrilamazsin dedi annem.
Onlar tamam dese yine ayrilamazdin o zaman.
Seni ilk başta sevgi bombardımanına tutmuştur. Aşırı ilgi göstermiştir ailenden görmediğin ilgiliyi böylelikle bağımlı oldun ona.
Eski konularının hepsi boşanma nedeni.

Onlar tamam dese yine ayrilamazdin o zaman.
Seni ilk başta sevgi bombardımanına tutmuştur. Aşırı ilgi göstermiştir ailenden görmediğin ilgiliyi böylelikle bağımlı oldun ona.
Eski konularının hepsi boşanma nedeni.
Bilmiyorum tmam deseler nasıl olurdu ama o zamanlar da hep kavga ederdik hep surat asar hep kuserdi. Ama önceki 2 sene sevgi bombardimani evet. Kendisi o zamanlar çalışıyordu tabi. Altın kolyeler kunyeler her geldiğinde kırmızı güller parfümler hediyeler eli asla boş gelmezdi. Sürekli disarda yemek yerdik alışverişe gider sana da biseyler alalım derdi. En güzel yerlerde yemekler yerdik yani 2 sene neredeyse kavga etmedik diyebilirim beni o kadar değerli hissettirdi ki. Evleneceğim sırada bana birkaç kişi dedi bak onun babasının huyu iyi değil diyorlar o da aynıdır dediler. Sen daha iyilerine layıksın. Sen çok güzelsin tip olarak da iyilerini bulursun diyenler oldu. Ama ben hep onun kalbi çok temiz beni çok seviyor önemli olan tip değil karakter diye evlendim iste

Esim çocukken de sürekli kavga icinde büyümüş ve basarili biriymiş herkes de pohpohlamis kendini bu yüzden mükemmel zannediyor bence. Baba surekli anneyi azarlamis anne ağzını acamamis çünkü ağzını açsa yine azar yiyecek. Anne de sınırını çocuklardan çıkarmış. Annesi çok dovermis eşimi öyle anlatıyor. Acı biber doldurdu ağzıma terlikle döverdi diyor. Kv kp de aynı aman bi yere bisey dökülmesin aman kirlenmesin. Kv övünür hep iste su tencerem ceyizden kalma şu halılarım 20 senelik temiz kullandığını söylüyor yani annem baba sıkıntılı bir yerde yaşayınca eşim sıkıntılı davranışları var. Kendime gelecek olursa bende mükemmel bir ailede büyümedim benim de annem bizi çok baskıcı yetiştirdi. Bizi bir yere göndermedi kız çocuğu gitmez dışarı diye düğün bayram gezme bilmedim ben hiç. Konusma hakkım yoktu yani annem ne derse o olurdu. Lisede yurtta kaldım her gün ağlıyorum duramıyorum yurtta diye duramadım diye bana kızdılar mis gibi yer neyin var diye söz hakkım olmadı. Üni yi kazandım 40 kisilik koğuş gibi misafirhanede kalıyorum duramıyorum ben burada diyorum eve çıkmak istiyorum diyorum. Beni dinlemediler kız çocuğu eve mi çıkar dediler. Sonra eşimle tanıştım evlencem dedim orada erken daha evlenme dediler orada suç bende seviyorum evlencem dedim. Ama nisan takılınca gerçek yüzünü gördüm ayrilcam dedim madem evlencem demeseydin el icine çıkıldı ayrilamazsin dedi annem. Yani hayatımda benim söz hakkım hiç olmadı. Şimdi ilk defa karşı çıkıyorum dinlemiyorum ya herkes bi şaşırdı bu kıza biseyler oldu aklini karıştıran var diyorlar. Kardeşim dün bana sen bi psikiyatriste git normal değilsin dedi. Aslnda ben normalim sadece yoruldum artık 30 yaşındayım hayatıma birinin yön vermesinden yoruldum artık kendi fikirlerimi uygulamak istiyorum kafama göre yaşamak istiyorum
Ya şu kardeşle hala konuşuyor musun, fazla insan yerine koymuşsun sil at şunu, böyle kardeş mi olur

Bilmiyorum tmam deseler nasıl olurdu ama o zamanlar da hep kavga ederdik hep surat asar hep kuserdi. Ama önceki 2 sene sevgi bombardimani evet. Kendisi o zamanlar çalışıyordu tabi. Altın kolyeler kunyeler her geldiğinde kırmızı güller parfümler hediyeler eli asla boş gelmezdi. Sürekli disarda yemek yerdik alışverişe gider sana da biseyler alalım derdi. En güzel yerlerde yemekler yerdik yani 2 sene neredeyse kavga etmedik diyebilirim beni o kadar değerli hissettirdi ki. Evleneceğim sırada bana birkaç kişi dedi bak onun babasının huyu iyi değil diyorlar o da aynıdır dediler. Sen daha iyilerine layıksın. Sen çok güzelsin tip olarak da iyilerini bulursun diyenler oldu. Ama ben hep onun kalbi çok temiz beni çok seviyor önemli olan tip değil karakter diye evlendim iste
Bunları da kakti mi başına seni ben okuttum diye?

Bunları da kakti mi başına seni ben okuttum diye?
Beni eşim okutmadi sadece sevgili oldugumuz dönemde gelirdi yanıma birlikte vakit gecirir yemek yerdik vs iste o zamanlar hediyeden yeme içmeden kismadi yani. Bana o zman senin eşin cimri dese biri asla inanmazdım. Nisanliyken ailesinden duydum x çok tutumludur diye ama işin bu boyutunu hiç düşünemedim tabi

Ben size geçen günlerde yazmıştım eşinizin ailesi halden anlar tipler mi, size destek olurlar mı diye. Öyle değillerse hiç muhatap olmayıp canınızı sıkmayın demiştim. Sizde yok anlayışlılar konuşucam demiştiniz. Ee şimdi anlatıyorsunuz aile de ruh hastasıymış o zaman niye öyle dediniz ki anlamadım ben. Erkek böyleyse baba da öyledir çünkü o adam öyleyse aileden sebep.
Bir de sürekli birilerinden birşeyler bekliyorsunuz aileniz de aynı, eşinizin ailesi de böyle olduğunu bile bile niye bekliyorsunuz. Hep aynı şeyleri yaşayıp farklı sonuç beklemek ne kadar anlamlı bilemedim.
Sizle ilgili yaptığım en önemli çıkarım şu kendinizi kandırıyorsunuz sürekli, elinizde pembe gözlükler var onu takıyorsunuz. Başka biri olsa eş ailesini muhatap bile almazdı maya belli çünkü siz birde bir sürü laf yemişsiniz.

Ayrıca ben sizle çok iyi empati kurabiliyorum. Benim eşimin ailesi de sizinkiler gibi anne ezilmiş, sessiz, sinsi baba ruh hastası. Eşimin de öfke problemleri var. O anne babayla büyüyen biri normal olamazdı. Anneme erkek kardeşim var. Erkek kardeşim benden nefret eder iyiliğimi istemez, annem de benim evli olmamı mutlu olmama tercih eder. Bende hastalıklı bir ailede büyüdüm benim de panik atak, anksiyete gibi birsürü sorunum var.
Sizde çok normal değilsiniz sıkıntılarınız var o yüzden dışardan garip görünüyor mesajlarınız ama ben anlıyorum. Yalnız ben eşimin ailesine problemleri yansıtmam çünkü bir halta yaramazlar boşuna canıma sıkmam yani siz bu konularda eksiksiniz.Boşanacak olsam kendi ailemden destek istemem vermezler çünkü uygun koşulu hazırlayıp boşanırım.
Sizinde Koşullarınız bayağı uygun ama fark edemediniz henüz.

Ben size geçen günlerde yazmıştım eşinizin ailesi halden anlar tipler mi, size destek olurlar mı diye. Öyle değillerse hiç muhatap olmayıp canınızı sıkmayın demiştim. Sizde yok anlayışlılar konuşucam demiştiniz. Ee şimdi anlatıyorsunuz aile de ruh hastasıymış o zaman niye öyle dediniz ki anlamadım ben. Erkek böyleyse baba da öyledir çünkü o adam öyleyse aileden sebep.
Bir de sürekli birilerinden birşeyler bekliyorsunuz aileniz de aynı, eşinizin ailesi de böyle olduğunu bile bile niye bekliyorsunuz. Hep aynı şeyleri yaşayıp farklı sonuç beklemek ne kadar anlamlı bilemedim.
Sizle ilgili yaptığım en önemli çıkarım şu kendinizi kandırıyorsunuz sürekli, elinizde pembe gözlükler var onu takıyorsunuz. Başka biri olsa eş ailesini muhatap bile almazdı maya belli çünkü siz birde bir sürü laf yemişsiniz.
Aynen eşimin ailesi de biliyor nasıl bir insan olduğunu demişti. Öyleyse madem anlaşmalı boşanma için konuşabilirsiniz demiştim ben de. Hiç gerek yokmuş baksana aileye..

Aynen eşimin ailesi de biliyor nasıl bir insan olduğunu demişti. Öyleyse madem anlaşmalı boşanma için konuşabilirsiniz demiştim ben de. Hiç gerek yokmuş baksana aileye..
Ben konu sahibinin o mesajına şaşırmıştım açıkçası. Böyle adamların ailesi de aynı olur. Çocuklarına da asla laf ettirmezler gelini suçlarlar hep. Farklı bir hikaye hiç duymadım. Konu sahibi kendini kandırıyor. Ailesi diyecekti ki oo kızım biz onun kulağını çekeriz sen boşanma sakın biz halledicez. Ee öyle demeyecekleri belli yani laf duymaya ne gere var.

Oğullarının nasil biri olduğunu biliyorlar aslnda ama konu ayrılığa gelince böyle konuşmaya başladılar. Evet ben aslnda ne olduğunu biliyordum ama kendimi kandırmışım. Kimseden beklentim yok geleceklerdi yanıma benim sinirli olacağımı düşünüp gelmediler aradı bende konuştum sadece ve pembe gözlüklerimi de çıkardım kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum hepsi benden uzak olsunlar

Ben konu sahibinin o mesajına şaşırmıştım açıkçası. Böyle adamların ailesi de aynı olur. Çocuklarına da asla laf ettirmezler gelini suçlarlar hep. Farklı bir hikaye hiç duymadım. Konu sahibi kendini kandırıyor. Ailesi diyecekti ki oo kızım biz onun kulağını çekeriz sen boşanma sakın biz halledicez. Ee öyle demeyecekleri belli yani laf duymaya ne gere var.
Aslnda ne olduğunu biliyor oğlunun defalarca kez eşimin arkasından ne ana dinliyor ne baba ben bıktım x den diye söyledi senelerce küs durdular para konusunda hırsını da biliyorlar. Ben bisey demelerini beklemedim ama herkesin karşı durması 3 maymunu oynaması sinir ediyor yoksa bu saatten sonra kimse umrumda değil herkesin gerçek yüzünü daha da iyi görüyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum

Ayrıca ben sizle çok iyi empati kurabiliyorum. Benim eşimin ailesi de sizinkiler gibi anne ezilmiş, sessiz, sinsi baba ruh hastası. Eşimin de öfke problemleri var. O anne babayla büyüyen biri normal olamazdı. Anneme erkek kardeşim var. Erkek kardeşim benden nefret eder iyiliğimi istemez, annem de benim evli olmamı mutlu olmama tercih eder. Bende hastalıklı bir ailede büyüdüm benim de panik atak, anksiyete gibi birsürü sorunum var.
Sizde çok normal değilsiniz sıkıntılarınız var o yüzden dışardan garip görünüyor mesajlarınız ama ben anlıyorum. Yalnız ben eşimin ailesine problemleri yansıtmam çünkü bir halta yaramazlar boşuna canıma sıkmam yani siz bu konularda eksiksiniz.Boşanacak olsam kendi ailemden destek istemem vermezler çünkü uygun koşulu hazırlayıp boşanırım.
Sizinde Koşullarınız bayağı uygun ama fark edemediniz henüz.
Ben bir psikolog ile görüşüyorum zaten herhangi bir sıkıntım yok sadece yoğun stres altında kaldığımı söyledi ve biraz cesaretsizlik aileye aşırı bağlılık var. Yani bunca sene onlar ne derse öyle yaşadım hala bir bağımlılık vardı diyelim artık bunu kırmaya başladım. Çünkü doğruları görmeye başladım. Kendim için uygun koşulları oluşturmaya çalışıyorum. Boşanma dilekcemi de verdim bugün inşallah tez zamanda da kurtulurum

Ben bir psikolog ile görüşüyorum zaten herhangi bir sıkıntım yok sadece yoğun stres altında kaldığımı söyledi ve biraz cesaretsizlik aileye aşırı bağlılık var. Yani bunca sene onlar ne derse öyle yaşadım hala bir bağımlılık vardı diyelim artık bunu kırmaya başladım. Çünkü doğruları görmeye başladım. Kendim için uygun koşulları oluşturmaya çalışıyorum. Boşanma dilekcemi de verdim bugün inşallah tez zamanda da kurtulurum
İşte hastalıklı ailelerde büyüyen insanlarda bağımlılık gelişiyor, doğruları görmek zor oluyor. Sağlıklısınız, sağlam bir işiniz var, altında arabanız var, evi de paylaşırsınız. Zaten evlilikte ve kızınızın sorumluluğunı alma da yalnızsınız. Tek eksiğiniz biraz cesaret. Umarım kurtulursunuz ben eşinizin size olan tavırlarına değil çocuğa olan tavırlarına şaşkınım. Sevgi bitebilir evlilikte ama çocuğundan vazgeçmek büyük rezillik. O sebeple eşiniz çok çok rezil bir insan.

çekişmeli mi açtınız

X