• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanmış hissetmek

Siz dik durun haklısınız çünkü
Ayrıca eşinizin tek gitmesine izin vermeyin ya birlikte gidin yada o da gitmesin onların o şekilde takılması aleyhinize olur
Bu arada kayın valide fena belli ama eşinizde az degil çok zor bir duaum sizin İçin Allah yardımcın olsun

Sizi istemeyecekleri kadar ne yaptiniz bilemedim karsi tarafida bi dinleyesim geldi acikcasi. Ama anlattiginiz gibiyse cok ayip etmisler. Ustelik esiniz de ayip etmis hem hamilesiniz hem onun karisisiniz. Bizim bularda abim yengemsiz gelse asla kabul edilmez. Karin nerde diye sorulur.
Beni istemeyecekleri hiçbir şey yapmadım. Ama bu durum ilk değil zaten. Huyları böyle.
Geçen sene yazın eşimin memleketindeydik. Eşim markete gitmişti. KV-KP çocuğu seviyorlardı. Sonra ben yanlarından kalktım lavaboya gittim. İşim bitince geri geldim tabi yanlarına. Kapıyı açar açmaz KP tepki gösterdi. “Yavv niye geldin, ne güzel seviyorduk çocuğu....” diye. Onlardaki zihniyet böyle. Annesi yanında olursa çocuk kendini sevdirmiyormuş. Çocuk benim yanıma geliyormuş hemen. Ben olmayınca doyasıya seviyorlarmış. “İyi tamam gidiyorum” dedim. Gittim yan odaya oturdum. Arkamdan bağrıyor “gel ya gel” diye. KV geldi yanıma. Noldu diye. Sanki olayı görmemiş gibi. Dedim böyle böyle yapıyorsunuz. Ben sizin evinizde nereye gideyim. Gelmiş yanıma bir de ağlıyordu KV. Eşime anlatmadım bile bu olayı. Kapattım üstünü. 5-10 dk sonra da gittim yanlarına uzatmadım. Ama hiç iyi niyetimi anlamadılar

Beni istemeyecekleri hiçbir şey yapmadım. Ama bu durum ilk değil zaten. Huyları böyle.
Geçen sene yazın eşimin memleketindeydik. Eşim markete gitmişti. KV-KP çocuğu seviyorlardı. Sonra ben yanlarından kalktım lavaboya gittim. İşim bitince geri geldim tabi yanlarına. Kapıyı açar açmaz KP tepki gösterdi. “Yavv niye geldin, ne güzel seviyorduk çocuğu....” diye. Onlardaki zihniyet böyle. Annesi yanında olursa çocuk kendini sevdirmiyormuş. Çocuk benim yanıma geliyormuş hemen. Ben olmayınca doyasıya seviyorlarmış. “İyi tamam gidiyorum” dedim. Gittim yan odaya oturdum. Arkamdan bağrıyor “gel ya gel” diye. KV geldi yanıma. Noldu diye. Sanki olayı görmemiş gibi. Dedim böyle böyle yapıyorsunuz. Ben sizin evinizde nereye gideyim. Gelmiş yanıma bir de ağlıyordu KV. Eşime anlatmadım bile bu olayı. Kapattım üstünü. 5-10 dk sonra da gittim yanlarına uzatmadım. Ama hiç iyi niyetimi anlamadılar

Tuhafmis gercekten. Cocugunuz ne yapsin yani yazik demek ki siz olunca size guveniyor, sizin yaninizdan ayrilmak istemiyor. Cocugu nasil seveceklerini mi bilemiyorlar acaba. Hayir yani cocuk hoslanmiyorsa yapmamayi bilmeliler. Annesi yok ses cikartamiyor diye sevmis mi oluyorlar guya.

Çok üzüldüm sizin için okurken gelip size sarılma hissi uyandi içimde ..yerden göğe kadar haklısınız eşiniz çok sacmalamis fakat anladığım kadarıyla siz onu böyle alistirmissiniz hep alttan alan hep ilk adımı atan kişi olarak sizi kaybetmekten korkmuyor bu korkuyu ona tattirin vazgeçilmez olduğunu hatirlatin

Siz dik durun haklısınız çünkü
Ayrıca eşinizin tek gitmesine izin vermeyin ya birlikte gidin yada o da gitmesin onların o şekilde takılması aleyhinize olur
Bu arada kayın valide fena belli ama eşinizde az degil çok zor bir duaum sizin İçin Allah yardımcın olsun
İzin istemiyor malesef. Sadece gideceğini biliyorum o kadar. Haberim oluyor sadece. Gittiği yer de ne kadar yakın da olsa başka bir şehir. Çocuğumun bensiz gitmesine gönlüm razı olmuyor

Çok üzüldüm sizin için okurken gelip size sarılma hissi uyandi içimde ..yerden göğe kadar haklısınız eşiniz çok sacmalamis fakat anladığım kadarıyla siz onu böyle alistirmissiniz hep alttan alan hep ilk adımı atan kişi olarak sizi kaybetmekten korkmuyor bu korkuyu ona tattirin vazgeçilmez olduğunu hatirlatin
Allah razı olsun sizden ve diğer tüm arkadaşlardan. İyiki varsınız. Biraz içim rahatladı sizler de bana hak verince. Bazen bende mi bir gariplik diye düşünüyorum ister istemez

"Dışlanmışlık" duygusunu çok iyi bildiğimden midir ?
Bilmiyorum ama şuan gözyaşları içinde yazıyorum.
Sanki kendim , senin yerindeymişcesine içim acıdı...
Sanırım o duyguyu çok iyi bildiğimden ...
Belki saçma gelecek ama çok gücüme gitti, sanki senmişcesine.

Lütfen eşinle barışmaya çalışma. Bu defa o gelsin.
Yemeğinden yemeyecek mi ? Yemesin.

Bir daha kayınvalidenin evine de gitme. Madem öyle tepki, bu da senin tepkin olsun.
Evinize gelirlerse, misafirdir der ağırlarsın.
Ama evlerine gitme.
Senin gibi eşi olanlar işte hep kaynana-gelin çekişmesine çekiliyorlar.
Boş boğazlı, arayı idare etmesini beceremeyen çocuk gibi erkekler yüzünden.
O kadar sinirlendim ki eşini görsem ağzının ortasına çakarım bir tane.

Boşanmayı düşünmeni de anlıyorum.
İnan çocuğu alıp gitse sıkıntı yok. Ama herkes ordayken bir tek senin evde kalmana o kadar üzüldüm ki.
Üstelik hamilesin.... İnsan utanır be, adamlığından.
Doğmamış sabiden utanır insan be! Yuh.

Surat asmaya devam. Sakın yumuşama.
O kereste var ya o kereste, hani 7 yıldır barışmak için hiç yanaşmamış olan keresteeee?!
Senin ayağına gelip köpekler gibi, pişman olmadan sakın o suratı asmaktan vazgeçme.

Pardon ama çok terbiyesiz bir eşiniz var.Yaptığın yemekleri yemeyecekmiş. haahh çok da tınnn derdim.Bunlar kendini ne sanıyor allah aşkına.

"Dışlanmışlık" duygusunu çok iyi bildiğimden midir ?
Bilmiyorum ama şuan gözyaşları içinde yazıyorum.
Sanki kendim , senin yerindeymişcesine içim acıdı...
Sanırım o duyguyu çok iyi bildiğimden ...
Belki saçma gelecek ama çok gücüme gitti, sanki senmişcesine.

Lütfen eşinle barışmaya çalışma. Bu defa o gelsin.
Yemeğinden yemeyecek mi ? Yemesin.

Bir daha kayınvalidenin evine de gitme. Madem öyle tepki, bu da senin tepkin olsun.
Evinize gelirlerse, misafirdir der ağırlarsın.
Ama evlerine gitme.
Senin gibi eşi olanlar işte hep kaynana-gelin çekişmesine çekiliyorlar.
Boş boğazlı, arayı idare etmesini beceremeyen çocuk gibi erkekler yüzünden.
O kadar sinirlendim ki eşini görsem ağzının ortasına çakarım bir tane.

Boşanmayı düşünmeni de anlıyorum.
İnan çocuğu alıp gitse sıkıntı yok. Ama herkes ordayken bir tek senin evde kalmana o kadar üzüldüm ki.
Üstelik hamilesin.... İnsan utanır be, adamlığından.
Doğmamış sabiden utanır insan be! Yuh.

Surat asmaya devam. Sakın yumuşama.
O kereste var ya o kereste, hani 7 yıldır barışmak için hiç yanaşmamış olan keresteeee?!
Senin ayağına gelip köpekler gibi, pişman olmadan sakın o suratı asmaktan vazgeçme.
Sağol canım ya ne kadar içten yazmışsın. Allah hepimize iyi günler göstersin inşallah. Küslüğe, huzursuzluğa hiç dayanamam normalde ama bu defa çok kırıldım. Dediğin gibi yapmak istiyorum ben de

Sağol canım ya ne kadar içten yazmışsın. Allah hepimize iyi günler göstersin inşallah. Küslüğe, huzursuzluğa hiç dayanamam normalde ama bu defa çok kırıldım. Dediğin gibi yapmak istiyorum ben de

Biliyorum bu duyguyu çünkü... Lütfen diren cidden.
Ben de dayanamam. Ama dayanmamız gerekiyor bazen de.

Kesinlikle esin seni dışlamış hamilesin de sıkma canını üzülme canım Allah a birak kocan suçlu bu durumda ne olursa olsun hamilesin bunu yapmamalıydı sana .eşinin eğitim durumu ne merak ettim

Artık koyduğun tavrın Arkasında dur ve takma kendini mutlu edecek şeylerle uğraş bakalım o ne zamana kadar dayanacak.. emin ol oda bu tavrına şaşırıp 3 gün sonra ne oluyoruz diye gelecek konuşmaya..
Kesinlikle sizin gibi dusunuyorum.esim bana kusunce onun gonlunu almak icin ugrasirdim haklida olsam.ama bi kere dayanacm asla konusmayacam dedim ve o geldi benimle konustu.ondan sonra hakliysam arkasinda durdum ve konusmadim. bana bu duruma bagisiklik kazandin isi cozdun yeni taktiler bulmam gerek dedi:KK48:

Kesinlikle esin seni dışlamış hamilesin de sıkma canını üzülme canım Allah a birak kocan suçlu bu durumda ne olursa olsun hamilesin bunu yapmamalıydı sana .eşinin eğitim durumu ne merak ettim
Sağol canım. Eşim de öğretmen. Üniversite mezunu. Ama işte öğretmen olmakla insan olunmuyor malesef

Bence tavrınızda geri adım atmayın yeni bebekte olunca daha fazlasını isterler.Oglunuzu tek isteyip yanlarında kalmasını bile isterler şimdi siz yelkenleri indirirseniz bunun önü açılır .Kendinizi üzmeyin lütfen

Melek gibi göründünüz şuan gözüme çok haklısınız.niye yemek yapiyorsunuz bide bu adama hamilesin bide cocukla ugrasiosndr.yat dinlen tinlama bence kimseyi keyfine bak.

Back