Anladım. Mesleğinde var ne güzel. Kendine ve çocuğuna bu eziyeti yapma. Kolay gelsinÖğretmenim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin kararlıyım boşanıyorum
- Konu Sahibi Suluka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok çocuğun velayetini flan istemiyor hayatında kaç kez çocuk bakmış insan tek derdi fazla mal almak arabası evi tabi en sonunda babam dedi yine de evi bırakma ona parasını verir evi alırız yardım ederim dediNafaka almak için istiyordur.
Çocuğun velayetini
Keşke elektrik çarpmasın diye kizsa o zman hiç üzülmem ama lamba zarar görür ampul patlar diye yapıyorKızınız için çok üzüldüm. Çocuk gidip tuvaletinj ne güzel yapıyor ( bazı çocuklar o yaşta bile yapmıyor) babası olacak adam güzelce tatlı dille anlatacagina verdiği tepkiye bak.(belki korkup tekrar altina yapmaya baslar). Tabak olayına girmiyorum bile. Sadece priz konusunda elektirik çarpmasın diye demiş olabilir mi diyeceğim ama anlattığınıza göre onu düşünecek biri değil. Kendini düşünmüyorsan bile bence çocuğunu düşün. Bu adam bu çocukta inanılmaz öz güven eksikliği yaratacaktır.
Yok sakın sakin kalmanız lazım eşinizin laflarını düşünmeyin hiç. Narsist yaptığını kabul etmez sizi suçlu çıkarır psikolojiniz üzerine oynayıp manipüle eder. Yıllarca bu cenderenin içinde Yaşadığınız için çıkmakta zorlanıyorsunuz bir el istiyorsunuz ama çevreniz çok sıkıntılı. Ailenize kızınız evli mi olsun mutlu mu olsun diye sorsalar evli olmanızı seçerler. O yüzden beklentiniz olmasın onlara karşı.Evet bu saatten sonra kimseyle konuşmak istemiyorum eşimin şu yaptıklarından sonra zaten ondan nefret ediyorum 3 senedir yapmadığı kalmadı bana kalkmış diyor ki sen boşanalim dedin ondan oldu kendimi aileme ait hissedemedim diyor kendimi şizofren gibi hissediyorum yaşadıklarımı bilmesem gercekten aklımla şüphe edicem ya delirmek üzereyim artık
Aynen de dediğiniz gibi mutlu olmam önemli değil. Neden mutlu değilim diye onu bile sorguluyorlar. Ya diyorum ki adam 4 5 aydır geçen sene ramazan ayından beri eve girmiyor ve 7 gün yani gece 1 2 ye kadar eşim diyor ki sende git kendine arkadaş bul sitede kim var arkadaşın ben erkeğim tabiki dışarı çıkarım diyor. Ya iyi de bu 7 gün boyunca 3 4 ay devam eder mi tmam erkeksin haftada 2 3 gün çık ama vakitli gel yerine yat. Ama bu eve sadece yemek yemeye ve uyumaya ugruyor oturma odasında kanepede yatıyor bunu sorgulamam bile suç oldu ya kadın dediğinin bu kadar sesi cikmazmis ayrilcam dedim diye kötü ben ilan edildim bu sebeplerden ayrilinir mıymış. İçki kumar olsa aldatma olsa insan bosanmayi düşünürmüş ancaYok sakın sakin kalmanız lazım eşinizin laflarını düşünmeyin hiç. Narsist yaptığını kabul etmez sizi suçlu çıkarır psikolojiniz üzerine oynayıp manipüle eder. Yıllarca bu cenderenin içinde Yaşadığınız için çıkmakta zorlanıyorsunuz bir el istiyorsunuz ama çevreniz çok sıkıntılı. Ailenize kızınız evli mi olsun mutlu mu olsun diye sorsalar evli olmanızı seçerler. O yüzden beklentiniz olmasın onlara karşı.
İyi de şiddet de boşanma sebeplerinin en başında gelen şey şiddet görmüşsünüz bende gördüm boşandım normalde yapım olmamasına rağmen kaç kere affettim ama yok kalkan el inmiyor ben sizin boşanacağı ızı düşünmüyorum açıkçası aile baskısından dolayı bari şiddet olmasın ki o da mümkün gözükmüyor eski eksden biliyorum yılda 2,3 kez patlardi hakkınızda hayırlısıAynen de dediğiniz gibi mutlu olmam önemli değil. Neden mutlu değilim diye onu bile sorguluyorlar. Ya diyorum ki adam 4 5 aydır geçen sene ramazan ayından beri eve girmiyor ve 7 gün yani gece 1 2 ye kadar eşim diyor ki sende git kendine arkadaş bul sitede kim var arkadaşın ben erkeğim tabiki dışarı çıkarım diyor. Ya iyi de bu 7 gün boyunca 3 4 ay devam eder mi tmam erkeksin haftada 2 3 gün çık ama vakitli gel yerine yat. Ama bu eve sadece yemek yemeye ve uyumaya ugruyor oturma odasında kanepede yatıyor bunu sorgulamam bile suç oldu ya kadın dediğinin bu kadar sesi cikmazmis ayrilcam dedim diye kötü ben ilan edildim bu sebeplerden ayrilinir mıymış. İçki kumar olsa aldatma olsa insan bosanmayi düşünürmüş anca
Bazen evet bazen hayır. Bazen hakkettiğini düşünüyor gidip yaklasmiyor ama Bazen kızdı bağırdı misal kolundan çekti gidip seviyorEşiniz çocuğunuza zarar verdikten sonra pişmanlık yaşıyormu yani anlık tepki verip sobradan evladınızın gönlünü alıyormu
Son durum için yazıyorum yönlendirmenize ihtiyacım var kızlar. Ailem de bana destek olmayınca eşim anlaşmalı boşanmaktan vazgeçti ayrılmam yuvamı yıkmam diyor tabi herkes arkasında olunca. Herkesi aramış annemi babamı kardeşimi kendi ailesini. Herkese sadece çocuğu kolundan tutup çektim diye boşanılır mi demiş. Ondan önce bsey yoktu demis kardeşime daha ondan birkaç gün önce sarıldık uyuduk bisey yoktu aramızda demis. Babası demis bir hafta 10 gün önce de mi bsey yoktu flan demis yoktu bsey demis. Tabiki yalan konularimdan biliyorsunuz zaten geçen 3 senedir her şeyi yaşadık geçen sene yarıyıl tatilinden beri sürekli kavga ediyoruz. Kp ile konuştuk çocuğuna terbiye veremeyecek mi diyor. Anlattım bende sürekli para kavgası yaptı doymak bilmiyor bi deterjan al diyince bile kartını ver alım diyor dedim ne bu para hırsı dedim. Çocuğa neden kötü davranıyor 3 yaşında daha dedim. Koltuk kirleniyor diye kavga ediyor çocuk halıyı karaladı diye kavga ediyor. Bana sürekli küfür hakaret dedim. Suratsız Nalet diye gözümü acıyorum dedim. Acaba ne yaptın da öyle dedi diyor. Kocanı işten gelince guleryuz le karşılasaydin diyor. Ben hastayım bize bunları yaşatmaya ne hakkınız var dedi. Sen 1.5 sene önce geri dönünce siz söz vermediniz mi bu konular bir daha açılmayacak diye dedi. Dedim bende gördünüz evde kaç defa tartışmaları niye oğlunuza bisey demiyorsunuz dedim o suçluysa sende suçlusun dedi bana. Kaç defa s.git dediğini duydu eşimin bana. Herkesin sürekli beni suçlaması o kadar zoruma gidiyor ki yarın dava için dilekçe vereceğim ama vazgeçmek yok şuan hiç kimseyi gözüm görmek istemiyor. Annemin ve kız kardeşimin söylediklerinden dolayi onlarla da şuan konuşmuyorum o kadar yalnızım ki içim herkese karşı öfke dolu bu zor dönemimde herkes karşımda durup beni suçladığı için
Böyle baba olursa böylede oğlu olur cnm insan bir uyarır çocuğunu işin çok zor cnm kararlıysan geri adım atma bitmeyecekse bile kocan olacak adamın gözünü iyice korkutmuş olursunSon durum için yazıyorum yönlendirmenize ihtiyacım var kızlar. Ailem de bana destek olmayınca eşim anlaşmalı boşanmaktan vazgeçti ayrılmam yuvamı yıkmam diyor tabi herkes arkasında olunca. Herkesi aramış annemi babamı kardeşimi kendi ailesini. Herkese sadece çocuğu kolundan tutup çektim diye boşanılır mi demiş. Ondan önce bsey yoktu demis kardeşime daha ondan birkaç gün önce sarıldık uyuduk bisey yoktu aramızda demis. Babası demis bir hafta 10 gün önce de mi bsey yoktu flan demis yoktu bsey demis. Tabiki yalan konularimdan biliyorsunuz zaten geçen 3 senedir her şeyi yaşadık geçen sene yarıyıl tatilinden beri sürekli kavga ediyoruz. Kp ile konuştuk çocuğuna terbiye veremeyecek mi diyor. Anlattım bende sürekli para kavgası yaptı doymak bilmiyor bi deterjan al diyince bile kartını ver alım diyor dedim ne bu para hırsı dedim. Çocuğa neden kötü davranıyor 3 yaşında daha dedim. Koltuk kirleniyor diye kavga ediyor çocuk halıyı karaladı diye kavga ediyor. Bana sürekli küfür hakaret dedim. Suratsız Nalet diye gözümü acıyorum dedim. Acaba ne yaptın da öyle dedi diyor. Kocanı işten gelince guleryuz le karşılasaydin diyor. Ben hastayım bize bunları yaşatmaya ne hakkınız var dedi. Sen 1.5 sene önce geri dönünce siz söz vermediniz mi bu konular bir daha açılmayacak diye dedi. Dedim bende gördünüz evde kaç defa tartışmaları niye oğlunuza bisey demiyorsunuz dedim o suçluysa sende suçlusun dedi bana. Kaç defa s.git dediğini duydu eşimin bana. Herkesin sürekli beni suçlaması o kadar zoruma gidiyor ki yarın dava için dilekçe vereceğim ama vazgeçmek yok şuan hiç kimseyi gözüm görmek istemiyor. Annemin ve kız kardeşimin söylediklerinden dolayi onlarla da şuan konuşmuyorum o kadar yalnızım ki içim herkese karşı öfke dolu bu zor dönemimde herkes karşımda durup beni suçladığı için
Eşinin psikolojik sorunları var.
Korku filmi gibi adam.
Kurtulmazsan bundan senin sonun Allah korusun ya tımarhane ya da erkenden gömer bu adam seni.
Ailen sana sahip çıkmadığı için en baştan beri böyle yapıyor.
Arkanda kapı gibi dursalar yapamazdı.
Kararlı olduğunu anlayınca daha sana yalvaracak.
Korku filmi gibi adam.
Kurtulmazsan bundan senin sonun Allah korusun ya tımarhane ya da erkenden gömer bu adam seni.
Sadece eşim mi bence babası da hasta bir kere daha tiksindim hepsinden ya sanki kapana kısılmış fare gibi hissediyorum kendimi. Aklımla dalga geçiyor insanlar ben kimlerin içinde neler yaşamışım da farkına varamamisim ya kararlı olduğumu anladı bunlari ondan yapıyor zaten herkesi arayıp gelin vazgecirin diyo kendi bisey yapmamış gibi anlatiyo evi var arabası var daha ne istiyor diyo babası da aynı kendisi gibiEşinin psikolojik sorunları var.
Korku filmi gibi adam.
Geri adım atmicam buraya kadar gelmişken benim kimseye ihtiyacım yok bu sene il dışı hakkım oluyor gerekirse puanimin yettiği bir yere tayin isterim artık diyorum kafam rahat bir hayat kurarım kızımla kendime. Beni bu insanlar senelerdir yemiş tüketmiş ben farkına varamamisim. Herkes bencil herks kendini düşünüyor ama bi ben kendime dönüp bakmamışımBöyle baba olursa böylede oğlu olur cnm insan bir uyarır çocuğunu işin çok zor cnm kararlıysan geri adım atma bitmeyecekse bile kocan olacak adamın gözünü iyice korkutmuş olursun
Aynen şuan öyle yapıyorum. Babam saolsun yanımda oldu ayrılmanı istemem ama kafanda bitirdiysen arkandayım dedi. Ama kardeşimin ve annemin dediklerini unutmayacağım. Hele kp olacak şahsiyet iyice sinirlerimi bozdu. Küfretti çocuğa soyle yaptı para hırsı şu bu anlatıyorum sen de taramalı tüfek gibi konuşuyorsun beni dinlemiyorsun ki dedi. Sustum ve yarım saat dinledim. Neymiş efendim eşim beni de kızımızı da çek seviyormuş. Birbirimizin gözlerine bakmamız gerekirmiş o 30 senelik eşinin gözlerine hala bakıyormuş (bu kısım külliyen yalan kv de eşinden illallah etmiş durumda çenesinden huyundan) eşimde hata varsa bende de hata varmış. Zaten kp eşimden korkar arayıp şunu yap demeye yapmayacağını da bilir yani. Aramaz sormaz eşim ailesini flan ayda bir iki belki. Bana da diyor hastayım aramadın doğum günümde aramadın ya benim derdim senin doğum günün mü diyecektim ama sustum yarım saat dinledim ve kapattımBöyle ailen varken düşmana gerek yok. Tayin iste git.
Aileniz ve çevreniz bir çamura saplanmış ve onlar o garip dünyalarında bir şekilde yaşayıp gidiyorlar.
Kendini çek kurtar o çamurdan.
Herşeyi maddiyat gören duygu yoksunu bir adam işte...Sadece eşim mi bence babası da hasta bir kere daha tiksindim hepsinden ya sanki kapana kısılmış fare gibi hissediyorum kendimi. Aklımla dalga geçiyor insanlar ben kimlerin içinde neler yaşamışım da farkına varamamisim ya kararlı olduğumu anladı bunlari ondan yapıyor zaten herkesi arayıp gelin vazgecirin diyo kendi bisey yapmamış gibi anlatiyo evi var arabası var daha ne istiyor diyo babası da aynı kendisi gibi
Sizi çok iyi anlıyorum, bana da boşanmak istediğimde kimse destek olmadı. Ne oldu, evliliğe devam ettim, ikinci çocuğum oldu, aldatıldım, bunun bir sonu yok. O pis adam da yakında ikinci çocuğu isteyecek ve hayatı sana daha da zindan edecek. Her şeyden önce hiçbir zaman istediğin gibi bir evlilik olmayacak, çocuğun da mutlu olmayacak. Bunları düşünerek bir seçim yap bence.Son durum için yazıyorum yönlendirmenize ihtiyacım var kızlar. Ailem de bana destek olmayınca eşim anlaşmalı boşanmaktan vazgeçti ayrılmam yuvamı yıkmam diyor tabi herkes arkasında olunca. Herkesi aramış annemi babamı kardeşimi kendi ailesini. Herkese sadece çocuğu kolundan tutup çektim diye boşanılır mi demiş. Ondan önce bsey yoktu demis kardeşime daha ondan birkaç gün önce sarıldık uyuduk bisey yoktu aramızda demis. Babası demis bir hafta 10 gün önce de mi bsey yoktu flan demis yoktu bsey demis. Tabiki yalan konularimdan biliyorsunuz zaten geçen 3 senedir her şeyi yaşadık geçen sene yarıyıl tatilinden beri sürekli kavga ediyoruz. Kp ile konuştuk çocuğuna terbiye veremeyecek mi diyor. Anlattım bende sürekli para kavgası yaptı doymak bilmiyor bi deterjan al diyince bile kartını ver alım diyor dedim ne bu para hırsı dedim. Çocuğa neden kötü davranıyor 3 yaşında daha dedim. Koltuk kirleniyor diye kavga ediyor çocuk halıyı karaladı diye kavga ediyor. Bana sürekli küfür hakaret dedim. Suratsız Nalet diye gözümü acıyorum dedim. Acaba ne yaptın da öyle dedi diyor. Kocanı işten gelince guleryuz le karşılasaydin diyor. Ben hastayım bize bunları yaşatmaya ne hakkınız var dedi. Sen 1.5 sene önce geri dönünce siz söz vermediniz mi bu konular bir daha açılmayacak diye dedi. Dedim bende gördünüz evde kaç defa tartışmaları niye oğlunuza bisey demiyorsunuz dedim o suçluysa sende suçlusun dedi bana. Kaç defa s.git dediğini duydu eşimin bana. Herkesin sürekli beni suçlaması o kadar zoruma gidiyor ki yarın dava için dilekçe vereceğim ama vazgeçmek yok şuan hiç kimseyi gözüm görmek istemiyor. Annemin ve kız kardeşimin söylediklerinden dolayi onlarla da şuan konuşmuyorum o kadar yalnızım ki içim herkese karşı öfke dolu bu zor dönemimde herkes karşımda durup beni suçladığı için
Babasını taklit ediyor her ne kadar anlasamasalarda baba gibi olmaya çalışıyor.Sadece eşim mi bence babası da hasta bir kere daha tiksindim hepsinden ya sanki kapana kısılmış fare gibi hissediyorum kendimi. Aklımla dalga geçiyor insanlar ben kimlerin içinde neler yaşamışım da farkına varamamisim ya kararlı olduğumu anladı bunlari ondan yapıyor zaten herkesi arayıp gelin vazgecirin diyo kendi bisey yapmamış gibi anlatiyo evi var arabası var daha ne istiyor diyo babası da aynı kendisi gibi
Eminim kv çok sessiz ve sinsidir.Onlara göre kadın idare etmeli, kadın konuşmamalı, kadının aklı neye çalışır kadının elinde para mi olur ?
Siz bosanin aile ile de girerler birbirlerine çünkü sen onları bir arada tutan kurbansin