- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- 103
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Yok yapsın demedim zaten , sadece öyle desin dedim taşınmaktan vazgeçmesinler diye. Baksana yakalarından düşmüyorlar.Yemek götürmek?? Balkonda yapsın :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapsın demedim zaten , sadece öyle desin dedim taşınmaktan vazgeçmesinler diye. Baksana yakalarından düşmüyorlar.Yemek götürmek?? Balkonda yapsın :/
e size balkonda yap diyordu ya. çıksın balkonda yapsın madem yapılabileceğini düşünüyor..
ben olsam şak diye yapıştırmıştım . hala balkonda yaparsın bana öyle diyordun ya diye.
Hayır ev ariyirlarButun sayfalari okuyamadim. Son durum ne? Tasindilar mi?
Bizim siteden evi tuttuk salı günü taşınıyorlarButun sayfalari okuyamadim. Son durum ne? Tasindilar mi?
Hadi hayirlisi bakalim.Bizim siteden evi tuttuk salı günü taşınıyorlar
yeni esyalar mi alacaklarBizim siteden evi tuttuk salı günü taşınıyorlar
Yok eşyalı bi ev buldukyeni esyalar mi alacaklar
Yok eşyalı bi ev bulduk
Yok eşyalı bi ev bulduk
Gittiler mi ,sonuç nedir,?
Gözünaydın..
Gidip yerleştiklerini duyana kadar inanasım gelmiyor nedense
Gitmisler mi
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, bütün forum dört göz gitmelerini bekliyor ama nedense gideceklerine hiç inanmıyorum ya...
Evet çok şükür :) teşekkür ederim ...bugün bi arabayla kaza yaptım küçük çaplı anca yazabildim yorumlar için saolun hanımlarGittiler mi ,sonuç nedir,?
Hadi geçmiş olsun.Evet çok şükür :) teşekkür ederim ...bugün bi arabayla kaza yaptım küçük çaplı anca yazabildim yorumlar için saolun hanımlar