Canım görümcem

Bana göre siz mesela o para konulara bozulup herseyini bu kadar inceliyorsunuz. Kimin resmini begenmis hangi sayfalari begenmis felan sizi alakadar etmiyor ki. Istese hepsini begensin. Sayfasini görüme kapatin olsun bitsin. Böyle seylere kafa yormak niye. Sorduklari sorular gercekten sira disa ama 1.5 senedir evinize ugramayan bir insani esinizin hatirina idare edebilirsiniz. Sahsen ben esimin ablalarimin arkasindan böyle atip tutmasina cok üzülürdüm. Iyi de olsa kötü de olsa ablasi. Fazla konusmasindan haric zarari o geri istedigi 100 TL mi? Bazilari icin 100 TL cok para. Onun da cocuklari var yani. Neden geri istemesin. Mesafe koydum diyorsunuz ama her hareketini de takip ediyorsunuz yine.

Bana göre siz mesela o para konulara bozulup herseyini bu kadar inceliyorsunuz. Kimin resmini begenmis hangi sayfalari begenmis felan sizi alakadar etmiyor ki. Istese hepsini begensin. Sayfasini görüme kapatin olsun bitsin. Böyle seylere kafa yormak niye. Sorduklari sorular gercekten sira disa ama 1.5 senedir evinize ugramayan bir insani esinizin hatirina idare edebilirsiniz. Sahsen ben esimin ablalarimin arkasindan böyle atip tutmasina cok üzülürdüm. Iyi de olsa kötü de olsa ablasi. Fazla konusmasindan haric zarari o geri istedigi 100 TL mi? Bazilari icin 100 TL cok para. Onun da cocuklari var yani. Neden geri istemesin. Mesafe koydum diyorsunuz ama her hareketini de takip ediyorsunuz yine.
Kardeşim için canımı veririm diyorsa evet 100 tl istenmez
kardeşi için kargo ile bir evrak yolluyorsa evet 2,5 tl nin lafını yapmaz , yollar gelir işi görülür
çok seviyorum , çok düünürüm kardeşim benim canım dediği için belirtiyorum bunları

evet ben de idare ettim zaten eşimin hatırı için, ancak 2 günde beynim yandı.
resimleri begenmesi komik evet, çünkü eşimin şirketi bizim aile dostumuzun şirketi
oradaki adamlar hep bana soyluyorlar görümcen efsane kendini komik duruma düşürüyor diye
görümcemin sayfası zaten görünüme kapalı, eşimin şirketinden bahsediyorum ben

çocukları var evet ama görümcem eşim evlenince işten cıktrı zaten gorumceme annesi ve babası bakıyor
iki cocugunu kolejde okutan
özel dersler aldıran , özel olarak dansa baleye baskete ingilizce kursuna yollayabilen bir abla
100 tl nin lafını ediyorsa , canım kardeşim diye bahsemez bence

benim de erkek kardesim var evli
aramızda paranın asla lafı olmaz

Haklisiniz valla. Gozumde canlandirdim da gorumcenizi okuyup okuyup guluyom. Nereden de geliyor aklina. Sordugu sorulari kirk yil dusunsem aklima gelmez. Beyin yakar haklisiniz :)
benim de aklıma gelmez
inan giriş dairelerde demir oldugunun ben farkında değilim
o böyle her değişik soru sordugunda sanki kafama biri balyozla vuruyor hissine kapılıyorum:KK70:
Şok etkisi yaratıyor bende birkac saniye susuyorum

Kardeşim için canımı veririm diyorsa evet 100 tl istenmez
kardeşi için kargo ile bir evrak yolluyorsa evet 2,5 tl nin lafını yapmaz , yollar gelir işi görülür
çok seviyorum , çok düünürüm kardeşim benim canım dediği için belirtiyorum bunları

evet ben de idare ettim zaten eşimin hatırı için, ancak 2 günde beynim yandı.
resimleri begenmesi komik evet, çünkü eşimin şirketi bizim aile dostumuzun şirketi
oradaki adamlar hep bana soyluyorlar görümcen efsane kendini komik duruma düşürüyor diye
görümcemin sayfası zaten görünüme kapalı, eşimin şirketinden bahsediyorum ben

çocukları var evet ama görümcem eşim evlenince işten cıktrı zaten gorumceme annesi ve babası bakıyor
iki cocugunu kolejde okutan
özel dersler aldıran , özel olarak dansa baleye baskete ingilizce kursuna yollayabilen bir abla
100 tl nin lafını ediyorsa , canım kardeşim diye bahsemez bence

benim de erkek kardesim var evli
aramızda paranın asla lafı olmaz

Sizin kardesinizle lafi olmaz belki,ama onlarin arasinda olabilir. Bunu esiniz ve ablasi halletmesi lazim. Ama kim olsa olsun birinin "görümcen efsane kendini komik duruma düşürüyor" demesine asla izin vermem. Komik olan neymis. Sayfalarini kimse begenmecekse bi zahmet silsinler. Milletin su sosyal medya takintisi yok mu. "Adamlar" arkasindan böyle konustugunu acik söyleyin. O "adamlara" da bi zahmet cenelerini kapatmalarini söyleyin. Sonuc olarak karsilarinda ne olsa olsa bir bayan var. Böyle "aile dostlari" olmaz olsun. Esimin ailesi benim ailemdir iyisede kötüysede. Onlara yapilan hakaretleri sahsima yapilmis sayarim ve kabul etmem,aramizda problem olsun olmasin fark etmez

Sizin kardesinizle lafi olmaz belki,ama onlarin arasinda olabilir. Bunu esiniz ve ablasi halletmesi lazim. Ama kim olsa olsun birinin "görümcen efsane kendini komik duruma düşürüyor" demesine asla izin vermem. Komik olan neymis. Sayfalarini kimse begenmecekse bi zahmet silsinler. Milletin su sosyal medya takintisi yok mu. "Adamlar" arkasindan böyle konustugunu acik söyleyin. O "adamlara" da bi zahmet cenelerini kapatmalarini söyleyin. Sonuc olarak karsilarinda ne olsa olsa bir bayan var. Böyle "aile dostlari" olmaz olsun. Esimin ailesi benim ailemdir iyisede kötüysede. Onlara yapilan hakaretleri sahsima yapilmis sayarim ve kabul etmem,aramizda problem olsun olmasin fark etmez
Birşey söyleyeceğim
cidden insanlar tanımadığı adamların fotografını begenebilir mi
eşimin iş arkadaşları bowling turnuvasında mesela alkol falan alıyorlar
iki adamın resmi
görümcem cidden bu fotoyu begenebilir mi normal mi sizce

ya da hiç tanımadıgı bir adam , şirket sayfasında uçak bileti ile kendi fotosunu koyuyor, italyaya fuara gidiyorum diye
benim görümcem iyi yolculuklar yazıyor adama
gercekten normal mi sizce?

bu adamin karısı vs bakıyorsa kim bu kadın demez mi, çünkü fotoları begenenler sadece bu sektlördeki firmalar, tv kanalları falan oluyor , görümce ne alaka cidden ?

Birşey söyleyeceğim
cidden insanlar tanımadığı adamların fotografını begenebilir mi
eşimin iş arkadaşları bowling turnuvasında mesela alkol falan alıyorlar
iki adamın resmi
görümcem cidden bu fotoyu begenebilir mi normal mi sizce

ya da hiç tanımadıgı bir adam , şirket sayfasında uçak bileti ile kendi fotosunu koyuyor, italyaya fuara gidiyorum diye
benim görümcem iyi yolculuklar yazıyor adama
gercekten normal mi sizce?

bu adamin karısı vs bakıyorsa kim bu kadın demez mi, çünkü fotoları begenenler sadece bu sektlördeki firmalar, tv kanalları falan oluyor , görümce ne alaka cidden ?
Tamam kadın o zaman normal değil ;o zaman normal olmayan biri için oturup bu kadaaaar yazmak niye ????

Ona ,işi yok diyorsunuz ;hiç mi işiniz yok sizinde sayfa sayfa yorum döşüyor normal görmediğiniz birini detay detay anlatıyorsunuz ???

Tamam kadın o zaman normal değil ;o zaman normal olmayan biri için oturup bu kadaaaar yazmak niye ????

Ona ,işi yok diyorsunuz ;hiç mi işiniz yok sizinde sayfa sayfa yorum döşüyor normal görmediğiniz birini detay detay anlatıyorsunuz ???
İşim var canım
Çalısan bir bayanım
Burası bdv değil mi
Bennde bu kadından hoslanmıyorum müsait oldukca yazıyorum
İşsiz gücsüz insanlar mi yazıyor buraya hep?

gayet guzel idare etmis bence .ici sismis kadinin icini dokmus buraya.Siz hic insanlarla sinandiniz mi acaba?

Konu sahibi burada icini bosaltmis bence. Icinden geldigi gibi de sayfa sayfa yazmis. Benim ilgimi cekti cunku gorumceyi gozumde canlandirdim ve eglendim okudum. Sizin ilginizi cekmiyorsa okumazsiniz:) ki bende sahsen esime anlatip onu kirmamak icin burada konu acar desarj olurdum

Görümcem cuma aksami geldi
Site otoparkına aracı sokaken daha bahce katındaki evleri gördü
Demir yaptırmıslar, acaba yakınlarda demirci var mi nerde yaptırdılar dedi.
Sonra arabayı otoparka sokarken , apartmanda kaç daire var dedi
20 dedim
Her daireye bir otopark düşüyor mu dedi, evet dedim.
Apartmanda iki arabası olan var mi, onlar nereye park ediyor dedi, dısarı dedim.
Dısarısı güvenli mi dedi , duymazdan geldim.
Daha snr apartmana girerken kapı önündeki çimleri gördü, bu çimlere kim bakıyor ilgilenen biri var mi dedi, inanır misin hiç dikkat etmedim dedim:)
Sonra eve girdik ,bir katta kaç daire var dedi
Salona girdi yan dairelerin balkonu nereye denk geliyor dedi
O girişte gördüğümüz demirli giriş katın plani da sizinle aynı mi dedi.
Evin önü yeşillik bizim buraya bina yapılacak mi dedi, bilmiyorum dedim.
Yapılsa ne kadar mesafe olur cok yakınınıza yapılır mi dedi.
Bilmiyorım ki dedim.
Sonra karsıda kamyonlar vardı hafriyat kamyonları bunlar hep burda mi napıyorlar dedi.
Bilmiyorum dedim çünkü gercekten bilmiyordum.
Sonra su istedi, suyu kaca alıyorsunuz burada dedi
12 tl dedim
Doğalgazınız kac geliyor dedi.
Snr yemek yedik salona gectik
Apartmanda görüştüğün komsu var mi dedi
Karsı daireyle görüsuyorum dedim
Genclermi dedi
Gencler dedim. Cocukları var mi dedi
Bi kız bi oğlan var dedim
Kız mi buyuk oğlan mi dedi
Kız dedim
Kac ysında kiz dedi bilmiyorım izmirde yasıyor dedim
Ne iş yapıo kızı dedi
Bilmiyprım dedim
Snr üstten hiç ses gelmiyor , boş mu dedi
Eşim dolu dedi, cocukları yok o zaman dedi
Eşim yok dedi
Gencler mi yaparlar mı cocuk dedi.
Sonra kuzenimi sordu
Facede görüyorum , çocugu büyümüş ikinciyi düşünüyor mu dedi.
Sormadım dedim
Bu sordugu kuzenimi hiç tanımıyor .

Sonra dün eşim markete gitti,
Marketten geldi, eşimin elinden market fişini çekti
Bakayım ne aldın ben fişlere bakmayı cok severim dedi
Hatta suanda yanımda
Ve sordugu soru şu; o görştüğün komsn ev hanımı mı dedi.
Evet dedim
Günü var mi dedi
Bilmiyorım dedim
Acaba gününü evde mi yapıyor dısarda mi dedi.
Bunlar senin aklına nerden geliyor diyorum
Ama alınmıyor ve susmuyor
Abovvvvvvv
geçmiş olsun dream im :KK70:
keşke en sonunda gülüp meraklı melahat deseydin yaaa
sonra yine başladığında valla cevaplaamayacağım hatun seni çatla... deseydin şakasına :KK70:
norma muhabbet edelim yaaa bırak şunları deseydin :KK70:

Konu sahibi burada icini bosaltmis bence. Icinden geldigi gibi de sayfa sayfa yazmis. Benim ilgimi cekti cunku gorumceyi gozumde canlandirdim ve eglendim okudum. Sizin ilginizi cekmiyorsa okumazsiniz:) ki bende sahsen esime anlatip onu kirmamak icin burada konu acar desarj olurdum
aynen ben de öyle yaptım canım çok sağol:)

gayet guzel idare etmis bence .ici sismis kadinin icini dokmus buraya.Siz hic insanlarla sinandiniz mi acaba?

Bu dünyaya gelen hicbir insan baska insanlarla sinanmadan ölmez. Ben yazimi saldiri olarak yazmadim. Kendisi dolmus ve kendini hala dolduruyor. Ben ona görümce ile kanki ol demedim zaten,ama kendisi zannettigi kadar icinde mesafe koyamamisn ona karsi. Hepimizin ailelerinde zor veya cekilmez karakterde olan insanlar var. Onlari bos verip artik ciddiye dahi almiyorum sahsen,cünkü onlar zaten degismez ama ben kendimi koruyabilirim. Yinede 3ü sahislarin ailemden birini laf atmasina izin verim deliyse yine benim delim yapicak birsey yok. Yani kisacasi: Laylaylom yasamadim bende. En büyük darbelere sag olsunlar güya en yakinlardan yedik hep

Abovvvvvvv
geçmiş olsun dream im :KK70:
keşke en sonunda gülüp meraklı melahat deseydin yaaa
sonra yine başladığında valla cevaplaamayacağım hatun seni çatla... deseydin şakasına :KK70:
norma muhabbet edelim yaaa bırak şunları deseydin :KK70:
çok sağol geçti gitti neyseki:)
bu sorular nerden geliyor aklına ben hiç merak etmıyorum dedim
ama alınmıyor
evde market posetlerını karıstırdı, fişi aldı aldıgımız seylerın fiyatına falan baktı

ben kardesımın evınde asla böyle birsey yapmam dedım ama yok hiçççç alınmıyor umrunda değil:)

çok sağol geçti gitti neyseki:)
bu sorular nerden geliyor aklına ben hiç merak etmıyorum dedim
ama alınmıyor
evde market posetlerını karıstırdı, fişi aldı aldıgımız seylerın fiyatına falan baktı

ben kardesımın evınde asla böyle birsey yapmam dedım ama yok hiçççç alınmıyor umrunda değil:)

ay yeter be diye bağırsanız ne olurdu merak ediyorum
cidden ben olsam bağırırdım yukardaki sorulardan sonra
ben de 30un üstündeyim, yanlış anlamayın da bu yaştan sonra nasıl tahammül ediyorsunuz buna?

ay yeter be diye bağırsanız ne olurdu merak ediyorum
cidden ben olsam bağırırdım yukardaki sorulardan sonra
ben de 30un üstündeyim, yanlış anlamayın da bu yaştan sonra nasıl tahammül ediyorsunuz buna?
Çoğu zamanımı mutfakta gecirdim
Ütülerimi falan yaptım :)
Erken uyudum
Böyle tahammül ettim
Edemiyorum ki
Sadece eşim gercekten cok iyi
Bir insan oldugu için eşim hatırına katlandım iki gün
Bennde 38 im

Çoğu zamanımı mutfakta gecirdim
Ütülerimi falan yaptım :)
Erken uyudum
Böyle tahammül ettim
Edemiyorum ki
Sadece eşim gercekten cok iyi
Bir insan oldugu için eşim hatırına katlandım iki gün
Bennde 38 im

evet yaşınızı okuduğum için öyle demiştim
sizin üstünüze bu kadar rahat gelmesi ve her şeyi çocuğa sorar gibi sorması için sizin maksimum 20 falan olmanız lazım
bu kadın hep böyleyse kimse ona "yeter be" demiyor mu cidden?
bazı insanların hiç hadleri bildirilmeden ileri yaşlara kadar manyaklıklarını devam ettirebilmelerine gerçekten hayret ediyorum.

ilk bunu scarlet diye bir üye vardı onun görümcesi için düşünmüştüm, şimdi de sizinki.
sahiden kimse bunlara höt demiyor mu?

X