- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
2bucuk ay icinde size hic maddi destekleri oldu mu? Şunun icin soruyorum, yarin birgun cikip da para da verdik, sunu da aldik yaranamadik gibisinden ortam olusturmasinlar da...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam haklı. inanaın ne hastalar var parasızlıktan yakınları bahcelerde yatıyor siz bunlara ev buluyor sunus begenmiyorlar . biraz sert olun . herseyi tek basına yüklnmk dogru degil getr götrde dogru degilEşimde Bana karşı gıcık davranmaya başladı inş bu son günlerimiz olur
+1000 Hem eşinin ailesine hayır deme şansın yok. Hem de yarın birgün annene babana yardım gerektiğinde eşinin gönlü olmayabilir. Halanla enişten iyi niyetinizi bayağı suistimal etti.Valla canınızı sıkmak istemem de daha da ömür boyu bu işin etkilerinden kurtulamazsınız gibi geliyor bana. Eşinizin anası, babası, bir yakını hasta olsa ve sizden bakmanızı istese hayır deme şansınız kalmadı. Adam da haklı gerçi, enişteyi üç ay evinde misafir etmiş daha da gidecek gibi durmuyorlar çöreklenmişler hanenize. Ben olsam çoktan kazan kaldırmıştım yeni evliyim bi de eşimin eniştesini halasını bakıcam çoluğu çocuğu varken, yok yaa. Evliliğiniz sıkıntıya girmez umarım.
+1000 Hem eşinin ailesine hayır deme şansın yok. Hem de yarın birgün annene babana yardım gerektiğinde eşinin gönlü olmayabilir. Halanla enişten iyi niyetinizi bayağı suistimal etti.
Hakaretten olabilir diye düşünüyorumKonu sahibi neden banlandı, konu gerçek değilmiymiş?
Bu sitede dura dura beyniniz yanmış hanımefendi neyse bi durum olursa merak edenler için yazarım siz bence azıcık interneti kapatın dışarı çıkın nefes alın sağlığınızdan endişe duydum
Ahaha ben de hususi her gün açıp bakıyorum bu konuya bi gelişme var mı diye. Resmen kendi öz aile meselem gibi olduVar mi bir gelisme?
Aferin size.. halaniz buyuk teyzeniz falan hasta olursa evlatlari zahmet etmesin o zaman nasilsa siz varsiniz esinize sorun bakalim tamam diyecek mi5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor
halnız sizi iyice huzursuz edecek ne kadar düşüncesiz bir insanmış herkesin kendine göre bir yaşamı var size nasıl balkonda yap diyorsa çıksın balkonda yapsın o da yemekleri öbür türlü s,z,n evlilik sakata gelecek farkında değilsinizbaşta hastaneye yakın ev tutarsak size takside ayarlarız dedik her aradığınızda direk gelebilecek yarı özel taksiler mi öyle bişey oluyor sanırım önemli bişey olunca ben gelene kadar sıkıntı yaşamazsınıZ direk biner gidersiniz falan dedimde ...bnm eşimin arkadaşı işsiz o arabasıyla götürüp getirecek belli ücret karşılığı evi tam ayarlayabilirsek..eşimde ne kadar uzaktan o kadar iyi diyor ama halam işte yemek kokusundan rahatsız olursa nasıl yemek yapayım sende yapar oraya götürürüm. Yakın olursa diyor ...kafalar hala karışık yani 1-2ev var artık hangisi olursa direk temizletip yerleştirceZ
Kirayı verelim dediler bi kabul etmedik onun dışında bi kuzu,kaz falan getirmişlerdi başta2bucuk ay icinde size hic maddi destekleri oldu mu? Şunun icin soruyorum, yarin birgun cikip da para da verdik, sunu da aldik yaranamadik gibisinden ortam olusturmasinlar da...
Teşekkür ederim:) gelişme var bizim siteye taşınıyorlar 2 bina yanım pazartesi inş evde yalnızızAhaha ben de hususi her gün açıp bakıyorum bu konuya bi gelişme var mı diye. Resmen kendi öz aile meselem gibi oldu
YEmek yaparken aspiratör ek mutfak camları tümden açık oluyordu bazen dış kapıyı bile açıyordum koku olmasın çabuk gitsin diyeAspiratör çalıştırıp mutfağın kapısını sürekli kapalı tutup yemek yapılamıyor mu? Yakın ev tutmasalar iyiymiş yani yine bir ayakları sizin evde olacak bir şekilde. Belki de sen yemek yap getir diyecek sürekli. Normalde elden ayaktan düşmüş kişilere bu iyilik yapılır da halanizin nesi var anlamadım.
İyi süper, Sen halana de ki: iyi oldu yakına taşınmanız ben yemek yapar getiririm falan de. Gider ayak hem vazgeçmesinler hem de iyi ayrılmış ol madem. Sonrasına bakarsın . Evler bir ayrılsın da. Ama bir daha sana ders olsun en yakının da olsa iki kere düşün.Teşekkür ederim:) gelişme var bizim siteye taşınıyorlar 2 bina yanım pazartesi inş evde yalnızız
Yemek götürmek?? Balkonda yapsın :/İyi süper, Sen halana de ki: iyi oldu yakına taşınmanız ben yemek yapar getiririm falan de. Gider ayak hem vazgeçmesinler hem de iyi ayrılmış ol madem. Sonrasına bakarsın . Evler bir ayrılsın da. Ama bir daha sana ders olsun en yakının da olsa iki kere düşün.