Canım görümcem

Ay soruları okuyunca istemsizce güldüm kusura bakma o ne öyle ya :rolleyes: işi gücü bir meşgali yok sanırım , anlatacak birşeyi olmadığı için serbest stil sorgu memurluğu yapıyor anlaşılan kendinde görev edinmiş.

Yaptıkları hiç normal gelmedi bana, herkese karşı böleyse yalnızdır da kimse tahammül edemez böyle birşeye.

Eşin şirketteki çalışanların sayfalarına girip bakmasına müdahale etmiyor mu ? Kimse ayarını vermediği sürece o normal birşeymiş gibi yapmaya devam edecektir.

Elbetteki kardeşiyle bağı kopmasın ama mesafeni koruman iyi olmuş dilerim bu yatılı kalma merasiminden sonra “çayı koy geliyorum” samimiyetine gitmez iş çünkü sağı solu belli olmayan bir kişiye benziyor:confused:
bazen öyle birsey oluyor ki, ben de kendimi onunla sohbet ederken buluyorum istemsizce
sonra silkeleniyorum

eşim işyerinde resim begenme layına müdahele etmıyor
eşim herkesi oldugu gibi kabul edebilen biri malesef

Şu saatte evin içinde sesli sesli gülüyorum yemin ederin Allahta seni güldürsün. Bu ne beeee ay sinirden dellendim gözümden yaşlar geldi sinirimden onun yanında da gülme gelir bana.

Bunlar nasıl sorular yaaa ölüyoruuuuummmmm ayyyy Alişan ne alaka Allhım beynim mavi ekrana döndü yemin ederim yalnızlıktan bence bunlar. 2 çocuğu sessiz mi ? Çocuklar içine kaçmıştır kesin böyle sorgu sualden.

Muhabbet açmaya çalışıyor demiyorlar mı birde bunun nesi muhabbet ya, bize ne yan komşunun demircisinden, bize ne Alişanın dönerinin kalorisinden Allahaşkına yapmayın. Çok muhabbet etmek istiyorsa eski güzel konuları açsın anımsatsın eğer varsa. Kendi yaşamından kesitler anlatsın karşı tarafıda dinlesin sohbet dediğin budur. X’in kapısının önündeki çöp, Y’nin bacasında tüten dumanın karşı komşuyu rahatsız edip etmediği falan değildir.

Bu resmen ömür törpüsü valla geçmiyor gülmem kusura bakma arkadaşım sinirim bozulduğu için gülüyorum aşırı aşırı aşırı tuhaf
ben de baştan beni tanımaya çalısıyor falan sanıyordum ama ben onu tanıdıkca sonsuz soru sorabilme kapasitesi oldugunu fark ettim
evet o muhabbet açmaya calısıyor ben soguk bırıyım ona göre
ben de hoş sohbet biriyimdir ama böyle gereksiz saçmasapan şeyleri merak etmem

bir de kendini anlatırken cahil boş bir insanla ne sohbet edeceksin der,
bir de ben soru sorulmasından cok hoslanmam der:KK70:

bazen öyle birsey oluyor ki, ben de kendimi onunla sohbet ederken buluyorum istemsizce
sonra silkeleniyorum

eşim işyerinde resim begenme layına müdahele etmıyor
eşim herkesi oldugu gibi kabul edebilen biri malesef

Eşin sakin birine benziyor belliki. Ya da ömür billah böyle biriyle yaşadığı için adama bir sükunet gelmiş :KK57:

inan bu insan geceleri uyku uyuyamıyordur. Kendi kendine sorular sorup cevap arıyordur yattığı yerden. Sabah işe gelirken çim yoldan yürüdüm ve aklıma görümcenin soruları geldi “ bu çimlere bakan var mı ? Bakan kişi emeklimiymiş ? Çocuğu var mıdır küçüğü kız mıdır ?” Diye kendi kendime düşünüp gülme geldi gene. Manyak eder insanı offf çok sinir bozucu ama bir okadar da komik. Allah 1,5 senede bir görüşmeyi nasip etsin :rolleyes:

Eşin sakin birine benziyor belliki. Ya da ömür billah böyle biriyle yaşadığı için adama bir sükunet gelmiş :KK57:

inan bu insan geceleri uyku uyuyamıyordur. Kendi kendine sorular sorup cevap arıyordur yattığı yerden. Sabah işe gelirken çim yoldan yürüdüm ve aklıma görümcenin soruları geldi “ bu çimlere bakan var mı ? Bakan kişi emeklimiymiş ? Çocuğu var mıdır küçüğü kız mıdır ?” Diye kendi kendime düşünüp gülme geldi gene. Manyak eder insanı offf çok sinir bozucu ama bir okadar da komik. Allah 1,5 senede bir görüşmeyi nasip etsin :rolleyes:
eşim sakin evet
eşim de çok sıkılıyor sorulardan ama misafir diye sakin sakin cevaplıyor
ben o kadar soru sorsam benden sıkılır ama napacaksın bize ne falan der .

Dün sabah uyandık
bana ilk dediği şey şu oldu ; yan komşunuz gece 3 de eve geldi:KK70:
Ama öyle gürültülü insanlar değil edepleri ile girdiler eve dedi şok oldum

Komik değil valla, 2 günde beynimi yedi gitti.

Ay benim de var bu tarz arkadaşım. Ama yapıları bu değiştiremiyorsun. Gereksiz bir sürü şeyi merak eder. Mutlu da değiller zaten. O yüzden bu çabaları, kendilerini oyalıyorlar. Örgü örmek gibi bişi onlar için

Görümcem cuma aksami geldi
Site otoparkına aracı sokaken daha bahce katındaki evleri gördü
Demir yaptırmıslar, acaba yakınlarda demirci var mi nerde yaptırdılar dedi.
Sonra arabayı otoparka sokarken , apartmanda kaç daire var dedi
20 dedim
Her daireye bir otopark düşüyor mu dedi, evet dedim.
Apartmanda iki arabası olan var mi, onlar nereye park ediyor dedi, dısarı dedim.
Dısarısı güvenli mi dedi , duymazdan geldim.
Daha snr apartmana girerken kapı önündeki çimleri gördü, bu çimlere kim bakıyor ilgilenen biri var mi dedi, inanır misin hiç dikkat etmedim dedim:)
Sonra eve girdik ,bir katta kaç daire var dedi
Salona girdi yan dairelerin balkonu nereye denk geliyor dedi
O girişte gördüğümüz demirli giriş katın plani da sizinle aynı mi dedi.
Evin önü yeşillik bizim buraya bina yapılacak mi dedi, bilmiyorum dedim.
Yapılsa ne kadar mesafe olur cok yakınınıza yapılır mi dedi.
Bilmiyorım ki dedim.
Sonra karsıda kamyonlar vardı hafriyat kamyonları bunlar hep burda mi napıyorlar dedi.
Bilmiyorum dedim çünkü gercekten bilmiyordum.
Sonra su istedi, suyu kaca alıyorsunuz burada dedi
12 tl dedim
Doğalgazınız kac geliyor dedi.
Snr yemek yedik salona gectik
Apartmanda görüştüğün komsu var mi dedi
Karsı daireyle görüsuyorum dedim
Genclermi dedi
Gencler dedim. Cocukları var mi dedi
Bi kız bi oğlan var dedim
Kız mi buyuk oğlan mi dedi
Kız dedim
Kac ysında kiz dedi bilmiyorım izmirde yasıyor dedim
Ne iş yapıo kızı dedi
Bilmiyprım dedim
Snr üstten hiç ses gelmiyor , boş mu dedi
Eşim dolu dedi, cocukları yok o zaman dedi
Eşim yok dedi
Gencler mi yaparlar mı cocuk dedi.
Sonra kuzenimi sordu
Facede görüyorum , çocugu büyümüş ikinciyi düşünüyor mu dedi.
Sormadım dedim
Bu sordugu kuzenimi hiç tanımıyor .

Sonra dün eşim markete gitti,
Marketten geldi, eşimin elinden market fişini çekti
Bakayım ne aldın ben fişlere bakmayı cok severim dedi
Hatta suanda yanımda
Ve sordugu soru şu; o görştüğün komsn ev hanımı mı dedi.
Evet dedim
Günü var mi dedi
Bilmiyorım dedim
Acaba gününü evde mi yapıyor dısarda mi dedi.
Bunlar senin aklına nerden geliyor diyorum
Ama alınmıyor ve susmuyor

Yani cidden ilginç bir görümce :KK57:

Hiç mesaj atma kesinlikle çok basit bir hareket olur. Eşinle huzursuzluk olur sence gerek var mı eşinle papaz olmaya ! Mesafeni koru eşinle konuş derin nefes al yoluna bak :KK66: sen mesaj attıktan sonra “ e iyi ozaman biz huzursuzluk vermeyelim özür dileriz kızım kusura bakma “ demeyecekleri için böyle bişeye gerek yok
Oylemi dersin dedigi lafi yedirmek istiyorum millet kuserse kussun bu ne demek ya basitlik olurmu diye dusunuyorm acikcasi ama haddini bildrmek lazm gerci daha ustte cikar ozur mu diler asla ama biraz ceki duzen verir gbi okadr uzaktan geldi biz esimle calisiyoruz vaktimiz yok hic geliyimmi abi seni gormeden olmaz demiyor cocuklarida uzak tutuyor ciksin ben geliyorm desin hatta ben geliyorm desin

Oylemi dersin dedigi lafi yedirmek istiyorum millet kuserse kussun bu ne demek ya basitlik olurmu diye dusunuyorm acikcasi ama haddini bildrmek lazm gerci daha ustte cikar ozur mu diler asla ama biraz ceki duzen verir gbi okadr uzaktan geldi biz esimle calisiyoruz vaktimiz yok hic geliyimmi abi seni gormeden olmaz demiyor cocuklarida uzak tutuyor ciksin ben geliyorm desin hatta ben geliyorm desin

Özür dileyeceğini sanmıyorum kesinlikle üste çıkacaktır. İnsan tahammül edemediğinde haddni bildirmek istiyor ama onlar bunu anlayacak kapasitede mi ona göre hareket etmek lazım.

eşim sakin evet
eşim de çok sıkılıyor sorulardan ama misafir diye sakin sakin cevaplıyor
ben o kadar soru sorsam benden sıkılır ama napacaksın bize ne falan der .

Dün sabah uyandık
bana ilk dediği şey şu oldu ; yan komşunuz gece 3 de eve geldi:KK70:
Ama öyle gürültülü insanlar değil edepleri ile girdiler eve dedi şok oldum

Komik değil valla, 2 günde beynimi yedi gitti.

Kesinlikle çok iyi anlıyorum neler yaşadığını. Evin zindan olmuştur. Bır bır bır papağan gibi. İnsan evinde kaçacak delik arar, konuşsan dert konuşmasan dert.

Komik olan kadının karakteri gerçekten trajikomik bir hal içerisinde. Yalnızlıktan mı kaynaklı bilemiyorum ama eşi terkedip gittiyse pekte yalnızlıktan denemez önceden de böyledi demek adam kaçtığına göre. Yahu nasıl duydun gece 3 teki komşuyu tam bir Sarhoş Cemil gibi kim nerde ne zaman ne yapmış takipte

Özür dileyeceğini sanmıyorum kesinlikle üste çıkacaktır. İnsan tahammül edemediğinde haddni bildirmek istiyor ama onlar bunu anlayacak kapasitede mi ona göre hareket etmek lazım.
Yok degl sende sunu yaptin sende aramadin send glmedin hic suc gormez kabullenmezki ben msj atinca sadce sinirimi atmak icin aticaktm yani huzurumuzu bozmasnlr die daha neler yapti ev aldik hayrli oslun demedi abisini gormeden gtti neyin iddiasi bu dmi

Kesinlikle çok iyi anlıyorum neler yaşadığını. Evin zindan olmuştur. Bır bır bır papağan gibi. İnsan evinde kaçacak delik arar, konuşsan dert konuşmasan dert.

Komik olan kadının karakteri gerçekten trajikomik bir hal içerisinde. Yalnızlıktan mı kaynaklı bilemiyorum ama eşi terkedip gittiyse pekte yalnızlıktan denemez önceden de böyledi demek adam kaçtığına göre. Yahu nasıl duydun gece 3 teki komşuyu tam bir Sarhoş Cemil gibi kim nerde ne zaman ne yapmış takipte
:))
Zindan oldu tabi
Sürekli arkada camasır yıkadım ütü falan yaptım
Ocagı temizledim banyoyu falan temzledim sürekli:)

:))
Zindan oldu tabi
Sürekli arkada camasır yıkadım ütü falan yaptım
Ocagı temizledim banyoyu falan temzledim sürekli:)

Hatta bütün bunların hepsini kulağında müzikle yapmış olsaydın keşke :))) bence en güzeli o geldiğinde ya bol bol ayran içir uyusun, uyumuyorsa at uyku ilacını olduğu yerde kalsın.

Ben orda olsam ve daha önce bu mevzuyu biliyo olsam sinirimden katıla katıla gülme gelirdi acaba bu esnada da soruları olur muydu “ dişlerini nerde yaptırdın, gülünce sadece 10 tane görünüyor saydım sen mi istedin yoksa bilerek mi öyle gülüyorsun, doktorun kim, evli mi bekar mı, kaç para maaş alıyomuş, maaşı tam mı yatıyomuş sigortasına” ayyyahahahhahah. Neyseki atlatmışsın canım gözün aydın Allah kavuşturmasın :))))

Görümcem cuma aksami geldi
Site otoparkına aracı sokaken daha bahce katındaki evleri gördü
Demir yaptırmıslar, acaba yakınlarda demirci var mi nerde yaptırdılar dedi.
Sonra arabayı otoparka sokarken , apartmanda kaç daire var dedi
20 dedim
Her daireye bir otopark düşüyor mu dedi, evet dedim.
Apartmanda iki arabası olan var mi, onlar nereye park ediyor dedi, dısarı dedim.
Dısarısı güvenli mi dedi , duymazdan geldim.
Daha snr apartmana girerken kapı önündeki çimleri gördü, bu çimlere kim bakıyor ilgilenen biri var mi dedi, inanır misin hiç dikkat etmedim dedim:)
Sonra eve girdik ,bir katta kaç daire var dedi
Salona girdi yan dairelerin balkonu nereye denk geliyor dedi
O girişte gördüğümüz demirli giriş katın plani da sizinle aynı mi dedi.
Evin önü yeşillik bizim buraya bina yapılacak mi dedi, bilmiyorum dedim.
Yapılsa ne kadar mesafe olur cok yakınınıza yapılır mi dedi.
Bilmiyorım ki dedim.
Sonra karsıda kamyonlar vardı hafriyat kamyonları bunlar hep burda mi napıyorlar dedi.
Bilmiyorum dedim çünkü gercekten bilmiyordum.
Sonra su istedi, suyu kaca alıyorsunuz burada dedi
12 tl dedim
Doğalgazınız kac geliyor dedi.
Snr yemek yedik salona gectik
Apartmanda görüştüğün komsu var mi dedi
Karsı daireyle görüsuyorum dedim
Genclermi dedi
Gencler dedim. Cocukları var mi dedi
Bi kız bi oğlan var dedim
Kız mi buyuk oğlan mi dedi
Kız dedim
Kac ysında kiz dedi bilmiyorım izmirde yasıyor dedim
Ne iş yapıo kızı dedi
Bilmiyprım dedim
Snr üstten hiç ses gelmiyor , boş mu dedi
Eşim dolu dedi, cocukları yok o zaman dedi
Eşim yok dedi
Gencler mi yaparlar mı cocuk dedi.
Sonra kuzenimi sordu
Facede görüyorum , çocugu büyümüş ikinciyi düşünüyor mu dedi.
Sormadım dedim
Bu sordugu kuzenimi hiç tanımıyor .

Sonra dün eşim markete gitti,
Marketten geldi, eşimin elinden market fişini çekti
Bakayım ne aldın ben fişlere bakmayı cok severim dedi
Hatta suanda yanımda
Ve sordugu soru şu; o görştüğün komsn ev hanımı mı dedi.
Evet dedim
Günü var mi dedi
Bilmiyorım dedim
Acaba gününü evde mi yapıyor dısarda mi dedi.
Bunlar senin aklına nerden geliyor diyorum
Ama alınmıyor ve susmuyor
okurken sinir krizi geçirecek gibi oldum, vallahi Allah yardımcın olsun bu ne ya

Yok degl sende sunu yaptin sende aramadin send glmedin hic suc gormez kabullenmezki ben msj atinca sadce sinirimi atmak icin aticaktm yani huzurumuzu bozmasnlr die daha neler yapti ev aldik hayrli oslun demedi abisini gormeden gtti neyin iddiasi bu dmi

Takık olur bazıları özellikle erkek tarafında bu gibi bir tiple karşılaşmamış olan varmı çok merak ederim. İllaki olacak bir kımılzararlısı. Sende ona göre değer ver saygı göster. Kendi çizgini bozmadan hakettiği şekilde davranırsan zaten cevabını vermiş olursun. Ben öyle yapıyorum. Laf mı soktu, beni saymadı mı ? Kim olursa olsun iletişimimi koparıyorum ta ki eşim haklı olduğumu anlayıp bunu karşı tarafa idrak ettirene kadar

Kusura bakmayin istemsizce guldum:) Allah sabir versin. Zaten az gorusuyormussunuz standup gibi dinleseydiniz sinirlenmeyin bosverin:)

Hatta bütün bunların hepsini kulağında müzikle yapmış olsaydın keşke :))) bence en güzeli o geldiğinde ya bol bol ayran içir uyusun, uyumuyorsa at uyku ilacını olduğu yerde kalsın.

Ben orda olsam ve daha önce bu mevzuyu biliyo olsam sinirimden katıla katıla gülme gelirdi acaba bu esnada da soruları olur muydu “ dişlerini nerde yaptırdın, gülünce sadece 10 tane görünüyor saydım sen mi istedin yoksa bilerek mi öyle gülüyorsun, doktorun kim, evli mi bekar mı, kaç para maaş alıyomuş, maaşı tam mı yatıyomuş sigortasına” ayyyahahahhahah. Neyseki atlatmışsın canım gözün aydın Allah kavuşturmasın :))))
:KK70:

X