Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin kararlıyım boşanıyorum
- Konu Sahibi Suluka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?1 aydır bireysel terapi alıyorum psikoloğum esinde narsistik kişilik bozukluğu var diyemem görmeden dedi. Bir de bazen istediğini yapıyor narsist kişiler daha acımasız olur dedi ama bazı özelliklerini taşıyor gibi dedi. Ama öfke kontrol sorunu var o kesin dedi.Herşeyi maddiyat gören duygu yoksunu bir adam işte...
Ilk başta eşim ikna olmuştu tamam anlaşmalı bosanalim diye bugün anlaşma tutanağı hazırlanacaktı ama yan çizdi herkesi benim ustume salinca yarin çekişmeli olarak acıyorum anlaşmalı olsun diye ugrasmicam artık ne kadar sürerseSiz hala dava acmadinizmi ? Kaç kez avukatla görüştünüz ailenizin yada bı baskasinin onaylaması çok mu önemli bittiyse bitmiştir ister anlaşmalı ister çekişmeli siz kesin tavrinizj koysanız onu bunu aramaz eşin vazgecirin die
Bunlari düşünerek verdim ayrılma kararımı zaten. 2.cocugu istemez çocuk ona maddi külfet demek ama ben 3 senemi heba ettim bir 3 senem 33 senem daha heba olsun istemiyorum hiçbir şey düzelmeyecek çünkü. Şuan kuyruğu sıkıştı ondan yapıyor bunları.Sizi çok iyi anlıyorum, bana da boşanmak istediğimde kimse destek olmadı. Ne oldu, evliliğe devam ettim, ikinci çocuğum oldu, aldatıldım, bunun bir sonu yok. O pis adam da yakında ikinci çocuğu isteyecek ve hayatı sana daha da zindan edecek. Her şeyden önce hiçbir zaman istediğin gibi bir evlilik olmayacak, çocuğun da mutlu olmayacak. Bunları düşünerek bir seçim yap bence.
Zaten aile de birbiriyle hiç anlasamiyor. Evliligimin ilk 2 3 senesi esimin babasıyla olan kavgalarıyla gectiBabasını taklit ediyor her ne kadar anlasamasalarda baba gibi olmaya çalışıyor.
Eminim kv çok sessiz ve sinsidir.Onlara göre kadın idare etmeli, kadın konuşmamalı, kadının aklı neye çalışır kadının elinde para mi olur ?
Siz bosanin aile ile de girerler birbirlerine çünkü sen onları bir arada tutan kurbansin
Ve kavgaları neydi biliyor musunuz kp surekli kv yi azarlar sürekli kavga ederler eşimin çocukluğu da böyle geçmiş. Sınav sabahı bile kavga ettiler der. Babası masayı ters cevirirmis çok ofkelidir kp de. Kv de sessiz ama sinsidir. Eşim de anneme laf soyleyemezsin diye senelerce kavga etti babasıyla annesini korudu iste. Bende dedim ki eşime bende anneyim bir bayanım neden anneni babandan korudun da bana böyle davranıyorsun diyorum ama cevap yok tabi. Hep kendince sebepleri var. Bana saygı duyacaksın itaat edeceksin. Beni seveceksin iyi ya bunlar karşılıklı olmuyor mu sen evde sürekli kavga çıkar çocuğuma bana huzur verme küfret ben nasıl saygı duyayım. Ayrıca itaat etmek de ne demek yani cariye miyim benBabasını taklit ediyor her ne kadar anlasamasalarda baba gibi olmaya çalışıyor.
Eminim kv çok sessiz ve sinsidir.Onlara göre kadın idare etmeli, kadın konuşmamalı, kadının aklı neye çalışır kadının elinde para mi olur ?
Siz bosanin aile ile de girerler birbirlerine çünkü sen onları bir arada tutan kurbansin
Annesi ile her gün görüşüyorlar mi?Ve kavgaları neydi biliyor musunuz kp surekli kv yi azarlar sürekli kavga ederler eşimin çocukluğu da böyle geçmiş. Sınav sabahı bile kavga ettiler der. Babası masayı ters cevirirmis çok ofkelidir kp de. Kv de sessiz ama sinsidir. Eşim de anneme laf soyleyemezsin diye senelerce kavga etti babasıyla annesini korudu iste. Bende dedim ki eşime bende anneyim bir bayanım neden anneni babandan korudun da bana böyle davranıyorsun diyorum ama cevap yok tabi. Hep kendince sebepleri var. Bana saygı duyacaksın itaat edeceksin. Beni seveceksin iyi ya bunlar karşılıklı olmuyor mu sen evde sürekli kavga çıkar çocuğuma bana huzur verme küfret ben nasıl saygı duyayım. Ayrıca itaat etmek de ne demek yani cariye miyim ben
Benimkide aynen böyleydi ben erkeğim sen kadınsın itiaat et şunu yapma bunu yapma tek fark çocuklara iyidi,itip kalkması yoktu ama ben yine de iyi baba olduğunu düşünmüyorum iyi baba başta anneye iyi davranandirVe kavgaları neydi biliyor musunuz kp surekli kv yi azarlar sürekli kavga ederler eşimin çocukluğu da böyle geçmiş. Sınav sabahı bile kavga ettiler der. Babası masayı ters cevirirmis çok ofkelidir kp de. Kv de sessiz ama sinsidir. Eşim de anneme laf soyleyemezsin diye senelerce kavga etti babasıyla annesini korudu iste. Bende dedim ki eşime bende anneyim bir bayanım neden anneni babandan korudun da bana böyle davranıyorsun diyorum ama cevap yok tabi. Hep kendince sebepleri var. Bana saygı duyacaksın itaat edeceksin. Beni seveceksin iyi ya bunlar karşılıklı olmuyor mu sen evde sürekli kavga çıkar çocuğuma bana huzur verme küfret ben nasıl saygı duyayım. Ayrıca itaat etmek de ne demek yani cariye miyim ben
Yok annesi ile de görüşmez aile ilişkileri çok iyi değildir iste öyle uzun tatillerde gider ayda bir iki arar napiyon nasılsın tmamAnnesi ile her gün görüşüyorlar mi?
Kesinlikle haklısınız benim eşim iyi biri değil ne iyi bir eş ne iyi bir baba sadece rolünü iyi oynuyor şuan etrafa öyle gösteriyor ama ben onu 10 senede o kadar iyi tanıdım kiBenimkide aynen böyleydi ben erkeğim sen kadınsın itiaat et şunu yapma bunu yapma tek fark çocuklara iyidi,itip kalkması yoktu ama ben yine de iyi baba olduğunu düşünmüyorum iyi baba başta anneye iyi davranandir
Ailesi ailem kimse benim yanımda olmayınca düşündü bu ayrılmaz anlaşmalı ayrılmaktan vazgecti yarın artık çekişmeli için dava açıyorumSon durum ne
Evet yaptığı çok üzücü bir şey ama bunun için boşanmasaniz mi . Ha daha geçerli sebepleriniz varmis eskilerden . Ama onları aşardım diyorsanız bu seferki olay için boşanmamalisiniz bence. Tekrar danismaniniz ile görüşmeden böyle bir hamle yapmayın m vebal alırsınız m yije karariniz kesin olursa , o zaman bosanirsinizMerhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Acaba anne mi dolduruyor diye dusundumde.Yok annesi ile de görüşmez aile ilişkileri çok iyi değildir iste öyle uzun tatillerde gider ayda bir iki arar napiyon nasılsın tmam
Ben uzun zamandır seni takip ediyorum. senin yazdıklarından benim kendimce düşündüğüm esin gercekten bir narsist.bu aralar herkese narsist demek moda .ama sen ciddi ciddi bu çemberin içindesin. Çocukken bunu adam yerine almamışlar anladığım kadarı ile .babası da narsist. çünkü hani derler ya tecavüzcüler küçükken tecavüz magduru olmuştur muhakkak diye .seninki de böyle. kendisine yapılanı yapıyor çünkü böyle görmüş.
Bu adam seninle değil kimle evlenirse evlensin böyle olacaktı. Sorun sende değil.soyle ki sende değil sen kurbansin burada bu adamı hayatına çekmişsin. Sanırım senin de baba da değilde annende var sorun.
Kendini yeterli hissetmiyorsun.
Kendini sevgiye layık bulmuyorsun...
Ama artık sende kız çocuğu annesisin.
Destek olmaları önemli değil zaten kimseyle görüşmüyorum sadece söyledikleri moralimi bozuyorBence artik iki aileden de kimseyle gorusmeyin. Illa gorusecekseniz benim kararim bu, vazgecirmeye calisacaksaniz konusmaya devam etmeyelim deyin. Neden hala onlara laf anlatmaya calistiginizi anlayamiyorum, bir muhtacliginiz yok, size destek olmalari neden onemli?
Evet bende böyle düşünüyorum kp de narsist çünkü kendinden başka kimseyi düşünmez onunla konuşulmaz sevgisi sahtedir ve disardadir sadece o da eve gelince kendi haline yaşar her işini kv yapar banyodan sonraki kıyafetini bile kv bulur. Kendi de horlar örneğin kv de ama kv ye horluyo diye 10 senedir ayrı yatıyorlar. Bana da gelmiş diyor ki ben eşime hala sevgi ile bakıyorum diyo. Kadın aglamaktan üzülmekten artık kendinden geçmiş durumda 7 8 senedir görüyorum yani. Hep kendini düşünür keyfi iyiyse sorun yok ama canını sıkan biri olsun 55 yaşında adam küser eşimle kaç senesi küs geçmiştir zaten. Yani eşim de aynı dışarı bir yere gidelim herkes bize örnek çift der ne kadar iyi anlasiyirsunuz eşin sizi ne kadar düşünüyor çocuğuna düşkün. Ama eve gel gör 3 senedir duymadığım hakaret küfür kalmadı. Diş macununu çocuk sıktı diye duvar kağıdına dokundu diye lambaya dokundu diye krem rengi koltuğa dokundu diye yani her şeye kızar. Bana da aynı şekilde arabasına zarar gelsin çocuk ayağını dokundursun koltuğa. Aldığım bir gözlük bir terliğin lafını etti. Şimdi de vermiyorum para ya kendince bunu da burnumdan getirmeye çalışıyor. Iste eve bisey al dersem zorla alıyor. 3 5 binlik büyük bi harcama olsun kendim yapmam yarısını verirsen yaparım diyor. Ben biriktircem sen harcican mi diyor. Asla gelip yatağa yatmaz. Birkaç aydır eve bile girmedi doğru düzgün. 1 2 ye kadar arkadaşlarıyla oturdu kalktı eve geldi koltukta yattı sabaha kadar. Yani şu ana gelene kadar bir çaba harcamadi. Şimdi kendini nerden haklı çıkarsam diye uğraşıyor. Yok ben erkeğim gezmicem mi sen para harcican ben biriktircem mi ben sana kufrettiysem sen de bana ettin ben sana vurduysam sende bana vurdun. Ben bu cenderenin içine tekrar girmek istemiyorum. Belki hayat benim için kolay olmayacak bir kız çocuğu ile ama eşimle yaşarken de zTen hayat kolay değilAcaba anne mi dolduruyor diye dusundumde.
Ben uzun zamandır seni takip ediyorum. senin yazdıklarından benim kendimce düşündüğüm esin gercekten bir narsist.bu aralar herkese narsist demek moda .ama sen ciddi ciddi bu çemberin içindesin. Çocukken bunu adam yerine almamışlar anladığım kadarı ile .babası da narsist. çünkü hani derler ya tecavüzcüler küçükken tecavüz magduru olmuştur muhakkak diye .seninki de böyle. kendisine yapılanı yapıyor çünkü böyle görmüş.
Bu adam seninle değil kimle evlenirse evlensin böyle olacaktı. Sorun sende değil.soyle ki sende değil sen kurbansin burada bu adamı hayatına çekmişsin. Sanırım senin de baba da değilde annende var sorun.
Esim çocukken de sürekli kavga icinde büyümüş ve basarili biriymiş herkes de pohpohlamis kendini bu yüzden mükemmel zannediyor bence. Baba surekli anneyi azarlamis anne ağzını acamamis çünkü ağzını açsa yine azar yiyecek. Anne de sınırını çocuklardan çıkarmış. Annesi çok dovermis eşimi öyle anlatıyor. Acı biber doldurdu ağzıma terlikle döverdi diyor. Kv kp de aynı aman bi yere bisey dökülmesin aman kirlenmesin. Kv övünür hep iste su tencerem ceyizden kalma şu halılarım 20 senelik temiz kullandığını söylüyor yani annem baba sıkıntılı bir yerde yaşayınca eşim sıkıntılı davranışları var. Kendime gelecek olursa bende mükemmel bir ailede büyümedim benim de annem bizi çok baskıcı yetiştirdi. Bizi bir yere göndermedi kız çocuğu gitmez dışarı diye düğün bayram gezme bilmedim ben hiç. Konusma hakkım yoktu yani annem ne derse o olurdu. Lisede yurtta kaldım her gün ağlıyorum duramıyorum yurtta diye duramadım diye bana kızdılar mis gibi yer neyin var diye söz hakkım olmadı. Üni yi kazandım 40 kisilik koğuş gibi misafirhanede kalıyorum duramıyorum ben burada diyorum eve çıkmak istiyorum diyorum. Beni dinlemediler kız çocuğu eve mi çıkar dediler. Sonra eşimle tanıştım evlencem dedim orada erken daha evlenme dediler orada suç bende seviyorum evlencem dedim. Ama nisan takılınca gerçek yüzünü gördüm ayrilcam dedim madem evlencem demeseydin el icine çıkıldı ayrilamazsin dedi annem. Yani hayatımda benim söz hakkım hiç olmadı. Şimdi ilk defa karşı çıkıyorum dinlemiyorum ya herkes bi şaşırdı bu kıza biseyler oldu aklini karıştıran var diyorlar. Kardeşim dün bana sen bi psikiyatriste git normal değilsin dedi. Aslnda ben normalim sadece yoruldum artık 30 yaşındayım hayatıma birinin yön vermesinden yoruldum artık kendi fikirlerimi uygulamak istiyorum kafama göre yaşamak istiyorumAcaba anne mi dolduruyor diye dusundumde.
Şimdi herkesin gözünde seni yuvayı yıkan olarak gösterdi..ki daha ailen de onun ailesi de tlf açıp saydiracaklar.Evet bende böyle düşünüyorum kp de narsist çünkü kendinden başka kimseyi düşünmez onunla konuşulmaz sevgisi sahtedir ve disardadir sadece o da eve gelince kendi haline yaşar her işini kv yapar banyodan sonraki kıyafetini bile kv bulur. Kendi de horlar örneğin kv de ama kv ye horluyo diye 10 senedir ayrı yatıyorlar. Bana da gelmiş diyor ki ben eşime hala sevgi ile bakıyorum diyo. Kadın aglamaktan üzülmekten artık kendinden geçmiş durumda 7 8 senedir görüyorum yani. Hep kendini düşünür keyfi iyiyse sorun yok ama canını sıkan biri olsun 55 yaşında adam küser eşimle kaç senesi küs geçmiştir zaten. Yani eşim de aynı dışarı bir yere gidelim herkes bize örnek çift der ne kadar iyi anlasiyirsunuz eşin sizi ne kadar düşünüyor çocuğuna düşkün. Ama eve gel gör 3 senedir duymadığım hakaret küfür kalmadı. Diş macununu çocuk sıktı diye duvar kağıdına dokundu diye lambaya dokundu diye krem rengi koltuğa dokundu diye yani her şeye kızar. Bana da aynı şekilde arabasına zarar gelsin çocuk ayağını dokundursun koltuğa. Aldığım bir gözlük bir terliğin lafını etti. Şimdi de vermiyorum para ya kendince bunu da burnumdan getirmeye çalışıyor. Iste eve bisey al dersem zorla alıyor. 3 5 binlik büyük bi harcama olsun kendim yapmam yarısını verirsen yaparım diyor. Ben biriktircem sen harcican mi diyor. Asla gelip yatağa yatmaz. Birkaç aydır eve bile girmedi doğru düzgün. 1 2 ye kadar arkadaşlarıyla oturdu kalktı eve geldi koltukta yattı sabaha kadar. Yani şu ana gelene kadar bir çaba harcamadi. Şimdi kendini nerden haklı çıkarsam diye uğraşıyor. Yok ben erkeğim gezmicem mi sen para harcican ben biriktircem mi ben sana kufrettiysem sen de bana ettin ben sana vurduysam sende bana vurdun. Ben bu cenderenin içine tekrar girmek istemiyorum. Belki hayat benim için kolay olmayacak bir kız çocuğu ile ama eşimle yaşarken de zTen hayat kolay değil
Kp ile hiç konuşma.
Oğlum bunları durup dururken mi yaptı diyecek vb sen kendinden şüpheye düşeceksin.
Bunların ise yaramadigini görünce
Sonraki adımı
Seni sevgiye boğmak olacak ağlayacak yalvaracak hediyeler alacak.
Seni sevdiğinden yapmayacak bunları.
Seven adam ağlatmaz çünkü.
Sana gününü göstermek için burnun iyice bir sürtsun diye yapacak
Yok ben herkesin gerçek yüzünü gördüm artık kimseyle iletişime geçmiyorum yaşadığım olayların da farkına vardım normal bir hayat yaşamamışımŞimdi herkesin gözünde seni yuvayı yıkan olarak gösterdi..ki daha ailen de onun ailesi de tlf açıp saydiracaklar.
Kp ile hiç konuşma.
Oğlum bunları durup dururken mi yaptı diyecek vb sen kendinden şüpheye düşeceksin.
Bunların ise yaramadigini görünce
Sonraki adımı
Seni sevgiye boğmak olacak ağlayacak yalvaracak hediyeler alacak.
Seni sevdiğinden yapmayacak bunları.
Seven adam ağlatmaz çünkü.
Sana gününü göstermek için burnun iyice bir sürtsun diye yapacak