• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

Adam EVLİ....
Boşanma sürecinde olabilir ancak resmi olarak ayrılmadığı sürece EVLİ.
Ve sizin evli bir adama bu kadar ilgi duymanız çok yanlış.
Yazdıklarınızdan boşandığı için çok mutlu olduğunuz izlenimine kapıldım
ve çok yadırgadım açıkcası.
Mutlaka hal, tavır ve konuşmalarınızdan ondan hoşlandığını anlamıştır, sizi çantada keklik görüyor olabilir.
Boşanana kadar mesajlama, konuşma, buluşma ...

haziranda bosanacaklar galiba demis olmasindan biseylerin baslatigildigi algisi olustu bende.

yahu yapmayin cok dramatiklestirdiniz ama, keske olmasa ama bosanmalar var hayatimizda evet. bende bosandim. ondan ayrildiktan asagi yukari 4/5 ay sonra (ki bosanma islemleri yuruyordu hala) ilk date'im olmustur. ne yani, oturup ayrildigim kisinin arkasindan yas mi tutsaydim. tabikide hayatina devam edecek insanlar. tabikide onune bakacak. hayatin bi ucundan tekrar tutacak. ilgi gormek birilerinden hoslanmakta hayatin bi parcasi sonucta. sabredin bilmem napinlara hic girmeyin bosuna, nerdeyse bir yil surunce bosanma islemleri bir yil beklemeli mi insan. pardon, neyi beklemeli peki? ilgilenen bazi kisilerden dogru elektrigi alirsa insan, bi kahve icmesinde ne sakinca olabilir ki. bosandiktan hemen sonra yeni iliskilere baslanilmasini cok saglikli buluyor muyum, hayir. ama once iki uc date birileriyle, biraz rahat kafayla gordugun ilginin keyfini filan cikarmali insan masumca, dogru sinirlar icerisinde. kendini ciddi bir iliskiye insan nezaman hazir hissederse zaten o zaman kendisini gosteriyor.
Dramatikleştirmek mi ?
Ben konunun hiç bir tarafında bir dramqtizm görmedim . Çok aradım ama yok yani .
Siz boşanmışsınız elbette gönlünüzün kaydığı , aklınızın yettiği adamla gelecek kurmayı istemek en doğal hakkınız fakat şunuda görmezden gelmeyelim .
Öyle akbabalar vqr ki bu erkek milletinde ağzından girip üstünden çıkıyorlar insanın
Dünyanın yarısı boşanıcam diye kandırılıp kadına ayrı ev açılıp öyle yıllarca bekleyilen kadınlarla dolu .
Siz bir nevi sevginize sahip çık demeye getiyorsunuz fakat ortada bir sevgi görebildiniz mi ?
Bu bayan boşanmış adamı bulmuş ama adam buna ragmen gidip baskasıyla evlenmış
Eger o adamın gozunde gonlunde su kadarcık kıvılcım olsaydı evet demeden önce milyon kere tereddut ederdi .
Yanı bayana bır kadın olarak yardımız dokunmuyor suan
Beklesın , adam bı bosansın bosanacaksa nefes alsın
Dereyı gormeden pacaları sıvamak
Akbaba gıbı ceset başında beklemek sadece ona zarar verır sıze yada bana degıl .

Neyse uzme kendini o adamdan uzak dur bunu anlamis olmalisin o adamin piskolojisi bir iliski icin uzun zaman iyi olmayacaktir ayrilsa dahi

Boşanmamış adam üzerinden yapılan her türlü sohbet iğrençtir net !

İkinci olarak siz yaşam koçumusunuz da eski hoşlantınızın karısına yol yordam öğretip arkadaşlık edecektiniz ?

Bunu öneren adam kadar sizde bir o kadar tuhafsızınız .

Acıdım adamın eşine .

Adama karşı bir şeyler hissederken karısı ile arkadaşlık etmeyi kabul etmek de hayret verici gerçekten

Adam bı bosansin önce isterseniz !
Bu arada evlendikten sonra 1 yılı doldurma zorunlulugu yokki bosanabilmek için
Kandırmış sizi sanki

Adama karşı bir şeyler hissederken karısı ile arkadaşlık etmeyi kabul etmesi de hayret verici gerçekten
Burada şartlar eşitlendi boşanıyor gibilerinden kahkaha atarken o adamın eşine içinde olduğunu sandığı sözde aşkla nasıl arkadaşlık edecekti ben ona şaşırdım

Okudum anlayabiliyorum ama konu sahibi sanki adamın yatağına girmiş gibi davranılması çok çirkin...
adam tekrar eşiyle barışsa konu sahibi kederinden ölücek sanki
Yorumlar ne kadar komik
Sadece şansını denemek istemiş gepsi bu
Kimse vazgeçilmez değil
Adam karısıyla barışırsa barışır yani ne olucak sanki
Ben bu öfkeyle hırsla yazdıkça yazanlara inanamıyorum.
Aileden sorumlu devlet bakanı hepside
Ahlak zabıtası gibi her konudan çıkıyorlar konuyu mahvedip konu sahiplerini banlatıyorlar
Siz burdan istediğiniz kadar yırtının bu kız görüşmek isterse görüşcek zaten
Başına gelenler ödenicek bedeller kendini bağlar yani
Siz yapma deyince yapmıcak diye birsey yok.
Elinizden gelse kızı yolucaksınız ya.

Dramatikleştirmek mi ?
Ben konunun hiç bir tarafında bir dramqtizm görmedim . Çok aradım ama yok yani .
Siz boşanmışsınız elbette gönlünüzün kaydığı , aklınızın yettiği adamla gelecek kurmayı istemek en doğal hakkınız fakat şunuda görmezden gelmeyelim .
Öyle akbabalar vqr ki bu erkek milletinde ağzından girip üstünden çıkıyorlar insanın
Dünyanın yarısı boşanıcam diye kandırılıp kadına ayrı ev açılıp öyle yıllarca bekleyilen kadınlarla dolu .
Siz bir nevi sevginize sahip çık demeye getiyorsunuz fakat ortada bir sevgi görebildiniz mi ?
Bu bayan boşanmış adamı bulmuş ama adam buna ragmen gidip baskasıyla evlenmış
Eger o adamın gozunde gonlunde su kadarcık kıvılcım olsaydı evet demeden önce milyon kere tereddut ederdi .
Yanı bayana bır kadın olarak yardımız dokunmuyor suan
Beklesın , adam bı bosansın bosanacaksa nefes alsın
Dereyı gormeden pacaları sıvamak
Akbaba gıbı ceset başında beklemek sadece ona zarar verır sıze yada bana degıl .

hanimefendi, gercekten abartiyorsunuz. kocalariniz adam olsunda yuvalarina sahip olsun, gozleri gonulleri kaymasin disari. bukadar mi guveniyosunuz esinize yahu. hamilelik hormonlari mi bunlar, nedir??
'evli erkekler mustakil ev gibi' lafinizi gercekten kiniyorum. Yeni evlendim, nedir yani ben kocami dort koldan koruyup kollayayimmi yani bekar kizlar her an aklini celebilir bilmem napar diye, EVLI oldugum adama guvenim bukadar mi olacak benim? Bu nasil bi sacmalik yapmayin Allah askina.
Senelerceee bekar yasamis, bunu kendi secmis, cokkkk mutlu ve keyifli bir bekarlik gecirmis biri olarak gercekten bekar hatunlar hakkindaki bu yorumunuzu kiniyorum. Bu nasil bi kocaciliktir, nasil bi acayip dusuncedir yahu??

Konu sahibi yuva yikmamis. Boyle bir davranista bulunmus gibi bir imaada bulunmaniz, veya namussuzca bir yaklasimda bulunmus gibi yorumlarinizida ayrica kiniyorum.

adam tekrar eşiyle barışsa konu sahibi kederinden ölücek sanki
Yorumlar ne kadar komik
Sadece şansını denemek istemiş gepsi bu
Kimse vazgeçilmez değil
Adam karısıyla barışırsa barışır yani ne olucak sanki
Ben bu öfkeyle hırsla yazdıkça yazanlara inanamıyorum.
Aileden sorumlu devlet bakanı hepside
Ahlak zabıtası gibi her konudan çıkıyorlar konuyu mahvedip konu sahiplerini banlatıyorlar
Siz burdan istediğiniz kadar yırtının bu kız görüşmek isterse görüşcek zaten
Başına gelenler ödenicek bedeller kendini bağlar yani
Siz yapma deyince yapmıcak diye birsey yok.
Elinizden gelse kızı yolucaksınız ya.
ay cok sukur yaa. makul dusunen biri daha cikti yaa. agzina saglik.

haziranda bosanacaklar galiba demis olmasindan biseylerin baslatigildigi algisi olustu bende.

yahu yapmayin cok dramatiklestirdiniz ama, keske olmasa ama bosanmalar var hayatimizda evet. bende bosandim. ondan ayrildiktan asagi yukari 4/5 ay sonra (ki bosanma islemleri yuruyordu hala) ilk date'im olmustur. ne yani, oturup ayrildigim kisinin arkasindan yas mi tutsaydim. tabikide hayatina devam edecek insanlar. tabikide onune bakacak. hayatin bi ucundan tekrar tutacak. ilgi gormek birilerinden hoslanmakta hayatin bi parcasi sonucta. sabredin bilmem napinlara hic girmeyin bosuna, nerdeyse bir yil surunce bosanma islemleri bir yil beklemeli mi insan. pardon, neyi beklemeli peki? ilgilenen bazi kisilerden dogru elektrigi alirsa insan, bi kahve icmesinde ne sakinca olabilir ki. bosandiktan hemen sonra yeni iliskilere baslanilmasini cok saglikli buluyor muyum, hayir. ama once iki uc date birileriyle, biraz rahat kafayla gordugun ilginin keyfini filan cikarmali insan masumca, dogru sinirlar icerisinde. kendini ciddi bir iliskiye insan nezaman hazir hissederse zaten o zaman kendisini gosteriyor.
Amcamın boşanma süreci de 3 sene sürdü. Bu süreçte sadece arkadaşça göz önünde olmadan görüştü kızlarla. Ve açıkça söylüyorum aradan 5 sene geçmesine rağmen hala gözü bütün çöplüklerdedir. Boşandığı an, eskide kalmış kim varsa hepsine bi meyillenme süreci oldu ama mahkeme resmen sonuçlanmadan sadece uzaktan beğenmekle ya da sadece muhabbetle yetindi, kimseyi yanında gezdirmedi. Nasıl ki boşanma artık sonuca ulaştı, tazminat davası vs başladı o zaman eskisi gibi çekinmeden flört etmeye devam etti. Şu an 3 senelik sevgilisi var o da evlenip boşanmış biri. Ama amcam evlenmek istemiyor. O kadın da aynen sizin durumunuzdaydı. Kısa bir evlilik geçirip ayrılıp amcama gelmişti. Amcama gidip sorsan “birinden yeni kurtuldum hiç uğraşamam evlenmekle” modunda yaşıyor. Ama gidip kıza sorsan benimle evlenecek diye gün sayıyor üstelik 32 yaşında. Bekleyecek zamanı yok gibi bir şey. Ama yine de bekliyor amcamı. Amcam ise seviyor ama evlenmek istemiyor. Başından evlilik geçen insanlar özellikle erkekse o kadar seçici oluyor ki inanın 10 sene geçse de değişmezler. Amcam 5 senedir aynı kafada. Zerre değişmedi. Herkese boncuk dağıtıyor ama kimseyle evlenmek istemiyor. Armudun sapı üzümün çöpü. Aklınızı kullanın. Bu adamın uzatmalı sevgilisi olursunuz en iyi ihtimalle. Yeni boşanmış/boşanmakta olan insanlar dünyanın başa çıkılması en zor insanlarıdır. Ve aynı zamanda ikinci evlilikleri konusunda mükemmeliyetçidirler. Şu an onun için sadece geçiş aşaması olursunuz. Bunu istiyorsanız ne ala.

hanimefendi, gercekten abartiyorsunuz. kocalariniz adam olsunda yuvalarina sahip olsun, gozleri gonulleri kaymasin disari. bukadar mi guveniyosunuz esinize yahu. hamilelik hormonlari mi bunlar, nedir??
'evli erkekler mustakil ev gibi' lafinizi gercekten kiniyorum. Yeni evlendim, nedir yani ben kocami dort koldan koruyup kollayayimmi yani bekar kizlar her an aklini celebilir bilmem napar diye, EVLI oldugum adama guvenim bukadar mi olacak benim? Bu nasil bi sacmalik yapmayin Allah askina.
Senelerceee bekar yasamis, bunu kendi secmis, cokkkk mutlu ve keyifli bir bekarlik gecirmis biri olarak gercekten bekar hatunlar hakkindaki bu yorumunuzu kiniyorum. Bu nasil bi kocaciliktir, nasil bi acayip dusuncedir yahu??

Konu sahibi yuva yikmamis. Boyle bir davranista bulunmus gibi bir imaada bulunmaniz, veya namussuzca bir yaklasimda bulunmus gibi yorumlarinizida ayrica kiniyorum.
Zorla bir koca bulmuş kaptırmayayım derdinde hepsi
Seni anlamazlar boş yere anlatma bence
Geçen yüzyılda kalmışlar
Arkadas sanırım Brad Pittle evli

Evet kocama oldukça güveniyorum .
Tek sorunum 3xl olmamak .

Amcamın boşanma süreci de 3 sene sürdü. Bu süreçte sadece arkadaşça göz önünde olmadan görüştü kızlarla. Ve açıkça söylüyorum aradan 5 sene geçmesine rağmen hala gözü bütün çöplüklerdedir. Boşandığı an, eskide kalmış kim varsa hepsine bi meyillenme süreci oldu ama mahkeme resmen sonuçlanmadan sadece uzaktan beğenmekle ya da sadece muhabbetle yetindi, kimseyi yanında gezdirmedi. Nasıl ki boşanma artık sonuca ulaştı, tazminat davası vs başladı o zaman eskisi gibi çekinmeden flört etmeye devam etti. Şu an 3 senelik sevgilisi var o da evlenip boşanmış biri. Ama amcam evlenmek istemiyor. O kadın da aynen sizin durumunuzdaydı. Kısa bir evlilik geçirip ayrılıp amcama gelmişti. Amcama gidip sorsan “birinden yeni kurtuldum hiç uğraşamam evlenmekle” modunda yaşıyor. Ama gidip kıza sorsan benimle evlenecek diye gün sayıyor üstelik 32 yaşında. Bekleyecek zamanı yok gibi bir şey. Ama yine de bekliyor amcamı. Amcam ise seviyor ama evlenmek istemiyor. Başından evlilik geçen insanlar özellikle erkekse o kadar seçici oluyor ki inanın 10 sene geçse de değişmezler. Amcam 5 senedir aynı kafada. Zerre değişmedi. Herkese boncuk dağıtıyor ama kimseyle evlenmek istemiyor. Armudun sapı üzümün çöpü. Aklınızı kullanın. Bu adamın uzatmalı sevgilisi olursunuz en iyi ihtimalle. Yeni boşanmış/boşanmakta olan insanlar dünyanın başa çıkılması en zor insanlarıdır. Ve aynı zamanda ikinci evlilikleri konusunda mükemmeliyetçidirler. Şu an onun için sadece geçiş aşaması olursunuz. Bunu istiyorsanız ne ala.
tamam, tesekkur ederim verdigin akil icin canim, ama ben ornek olarak yazmistim kendim oyle biriyle gorusmuyorum :KK70:
Bu arada evlendim yeniden, Allaha cok sukur cokta mutluyuz. dilerim Allah'tan herkes mutlu olsun.

ayrica dayin hakli, neden hemen kosa kosa gidip evlensin ki. kiz arkadasi bu durumu uzatmasina, uzatmali sevgili olmaya izin veriyorsada bu onun sorunu, kendinize dert etmeyin bence.

hahahahah! ahahahahah! ne diyosunuz yaaaa siz!
Müstakil ev demiş arkadaş da ben de aynı tepkiyi verdim. Zira bence dipsiz kuyu gibidir evli erkek. Dibini bir tek düşen görür. Evli erkeğin cazibeli bulunmasının sebebi belirsizlik. Belirsiz gizemli olan bir sürü bekar erkek de var. Gidip onlardan birine yerleşmek çok daha mantıklı. Dipsiz kuyuya merak salmak yerine.

Zorla bir koca bulmuş kaptırmayayım derdinde hepsi
Seni anlamazlar boş yere anlatma bence
Geçen yüzyılda kalmışlar
Arkadas sanırım Brad Pittle evli
mustakil ev dediler, evli erkegi mustakil evle kiyasladilar. inanabiliyomusun.

Daha geçen gün resmi olarak boşanma sürecinde olan bir kadına baya giydirmişlerdi buradan başka bir beyle çay içtiği için .
Ne namusu kalmıştı ne şerefı o bayanın burada ki çoğu insan tarafından .
Şimdi karşıda ki erkek , çükü var sözde onu seviyor diye mi bu kadar koruma altına aldınız bu bayanı ?

Tarafsız ve bencil olmayın
Bu adam EVLİ .
Ağzının ucuyla hazıranda boşanıcam demiş , ee hani evrak nerde ?
O kadar eminsiniz ki herşeyden dünya yansa umurunuzda olmaz

Ve evet kocacıyım

tamam, tesekkur ederim verdigin akil icin canim, ama ben ornek olarak yazmistim kendim oyle biriyle gorusmuyorum :KK70:
Bu arada evlendim yeniden, Allaha cok sukur cokta mutluyuz. dilerim Allah'tan herkes mutlu olsun.

ayrica dayin hakli, neden hemen kosa kosa gidip evlensin ki. kiz arkadasi bu durumu uzatmasina, uzatmali sevgili olmaya izin veriyorsada bu onun sorunu, kendinize dert etmeyin bence.
Ya ben sizi yanlışlıkla alıntıladım :KK48: aslında yazdığım konu sahibineydi sorryy :)

hanımlaar 2 yıl oldu boşanalı benim.bundann yıllar önce bir arkadaşım vardı ben ondan hoşlanmama rağmen kendisi benden hoşlanamamıştı.ve hep benim ulaşılmazımdı ..boşandıktan sonra sosyal medyada görüp eklemiştim.evli değildi ama onun varlığı bile beni mutlu olmama yetmişti.bir kere konuşma yaptık benim boşandığım hakkımda o bana inanamamıştı senin gibi bir kız bu tercihi nasıl yaptı hiç göremedin mi Nasıl biri olduğunu falan diye baya şaşırmıştı..Zaten benim ondan bir beklentim olamazdı çünkü olmazdı yani ben evlenip ayrılmışım ailesininde kabul edebilceğini sanmıyordum.sonra beş ay sonra görücu usulü evlendi yine kıza kanı kaynamış olacak ki evlendi ailelerde birbirine uygun demişti.AHAA DEDİM GİTTİ YİĞİDİM :KK70: sonraaaaa bir kaç ay sonra beni arayıp eşimin hiç arkadaşı yok arkadaşı olur musun bir şey bilmiyor ona yardımcı olur musun dedi bende tabi dedim ama çok şaşırdım,bana kadar geldiyse olay dedim Allah için, zor olcaksada benim için kızla konuşuyum dedim ama nasip olmadı.sonra yine bir kaç ay sonra bir mesaj keşke seni dinleseydim diye ne konuda dedim buluştursaydım dedi bitti evliliğim dedi..ben sanki benle görüştür demişim gibi de yazdı orayı anlayamadım olayın şokundan ben şşook tabi nasıl ya belki barışırlar diye olumlu konuşmaya çalışsamda zaten olan olmuş bir ay olmuş kız evden gideli eşyalarını alıp..barışmaları pek mümkün değil o konu özel bende kalsın ...neyse evlilikleri kısa olduğu 1 yılı doldurmadıkları için boşanamadılar daha ama bütün alıp vericekler tamam anlaşmalı protokol hazır. haziranda sanıyorum davaları.Neysee asıl konu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum akbaba gibi atlamamak için kendimi zor tuttum :KK70: olmayacak olan oldu durumlar eşitlendi :KK70: ben yine temkinli davranıp sakin sakin ara ara konuştum ve bir kez de buluştuk.tabi taş gibi çocuk huyunu ailesinin yaşantısınıda seviyordum ben herkesi tanırım tanışmasamda .. o buluşmada yaşadığımız şeylerden konuştuk ettik ama ertesi günü arama falan yok daha biteli 2 ay olmuş ne bekliyorsun ki diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ara ara nasılsın diye yazıyorum çok kısa iyiyim sen nasılsın bu kadarlık hep.yani ufak bir ışık gördün mü diye sorarsanız evliliği bittiğinde şey yazmıştı zamanında senin gibi kızın kıymetini bilmedik falan dedi.başka pek bir ışık yok yani bende istediğimi dile getirmek istemiyorum benimde ağzım yandı yani bir başka hata yapmaktan korkuyorum.yani sanki hiç boş kalıcağınıda sanmıyorum onun nedense biraz gizemli baya yakışıklıbilmiyorum şuan ruh halini ama yani pek yüz vermedi sanki ya bir kaç bir şey daha var ama burda anlatsam ele veririm kim olduğumu diyede korkuyorum ::KK70: anlatın kızlar ne yapmam lazım baya uuzn oldu umarım okursunuz ..
Niye haziranı bekliyorlar? Haziranda mı 1 yıl dolacak? O zaman şu an daha 7 ay filan olmuş demek ki. Bu kadar çabuk boşanmaları bana normal gelmedi. Adam bekarken sana pek pas vermemiş, evliyken hiç beklentiye girmemelisin. Görüşürse de farklı bir amacı olabilir. Öte yandan ikiniz de boşanmış olacaksınız evet ailesine karşı 1 tık daha şansın artmış olacak. Hazirandan sonra yürü bakalım ne olacak :KK70: ama şimdi arkadaşça görüş kesinlikle

batlove batlove
Adamla görüşmeniz bana garip gelmedi.
Bu yaşantı tarzıyla alakalı bir şey. Eğer birlikte dostça kahve içtiğiniz başka erkek arkadaşınızda varsa, görünürde bu adamın özel bir durumu kalmaz . (İçiniz de yaşadığınız sizde saklı sonuçta)

He yoksa da sadece bu adamla karşı cinsten arkadaş olarak görüşüyorsanız, evli bir adama farklı bir muamele yapmış oluyorsunuz. Bu olmaz.

Ama bence bu görüşmeler size zarar veriyor çünkü adamın gönlü yok.
Yanı görüşmedeki niyetiniz sonunda bu işin mutlu sonla bitmesi ise boşa vakti harcıyorsunuz.

Bence arayıp sormayı kesin.
Ve kendi hayatınıza bakın.
Bu görüşmeler sizi başka ihtimallere de kapatır. Hayat devam ediyor :)

Back