Kendimi değiştirmek istiyorum ama başaramıyorum.

Çok normal özgüveni yüksek olan insanlarda günümüzde dost bulamıyorlar , o sıcaklık samimiyet yok nedense , birde kimse dert dinlemek istemiyor ,ben şu an derdini anlatanlardan kaçıyorum çünkü işhayatımda zaten gün içinde birçok sorun çözmek sorundayım elalemin derdi beni germesine izin vermiyorum ,
Birde cahil ,kaba insanlardan uzak duruyorum bana aklı başında,huzurlu
Bana uyumlu insanların peşindeyim
Ama toplumumuzun düzeyi bu konuda çok düşük ,çoğunun ilgi alana kalitesiz yada hiç yok fakir

Aslinda bence sizde yapmanız gerekeni biliyorsunuz ama ağır geliyor kaçıyorsunuz kaçmayın komplekslerinizin önüne geçin tabularinizi yıkın kim ne demis kim ne yapmış takılmayın insanlardan uzaklaşmaya başladıkça ardı arası kesilmiyor ben daha önce yanlizligimdan şikayet edip konu açmıştım aslinda bunu biz yapıyoruz uzaklaştırıyoruz insanları kendimizden,
birde tam tersini deneyin yavaş yavaş önce 1 kişi ile muhabbet kurmaya çalışın sonra bir başkası sonra evinize davet edin insanları.
Sevin korkmayın gerçekten onları dinleyin ve bir derdi var ise yardımcı olun öneriler sunun sizde anlatın yani bence kesinlikle sizin derdiniz kitapla hobiyle olacak gibi değil iletişim kuramamak ve fazla vesvese olmussunuz salın biraz bunu burdan ne kadar yazsak az önce siz kendinize iyi geleceksiniz Doktor yardımı ile aşılır bence.

Hayata pozitif bakarak ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamadan ilerlemelisin. Kendini sev hiçkimseyi sevmediğin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…