kendimi bi yerden atasım var !

ben çalışmazken de eşim eve para bırakma konusunda problemliydi.Yani evin masrafını idrak edemiyor adam.
Yenilen içilen ne ile alınıyor kafa buna basmıyor gerçekten.

Annen de bir kayınvalide sonuçta eşinin rahat hissetmemesi çok normal.
Bunun önüne geçip- sadece siz işteyken bakmalarını sağla sonra herkes kendi evine.

ne olursa olsun ev ev üstüne oluyo sizin durum
oda biliyosun ki olmuyo
annenle de konuşmuşsun en iyisi kendi evinde bakması
masrafları da düşünme eşin düşünecek
niye benim üzerime yıkıyosun derse böyle olmak zorunda
insanlar rahat edemedi burda senin bağrmalarından diyeceksin

ben çalışmazken de eşim eve para bırakma konusunda problemliydi.Yani evin masrafını idrak edemiyor adam.
Yenilen içilen ne ile alınıyor kafa buna basmıyor gerçekten.

aynısı bendede var canım... bendede bi huy var para istemem oda sormaz varmı yokmu nede olsa çalışıyorz die parasz kalma ihtimalımız olamaz ki ben düşük maaşla çalışıyorum maaşımı gününde alamıoyrum bunlara rahmen paramın çocugu eve harcıyorum kendime bişi almıyorum

Eşim oğluma çok bağlıdır. Birlikte çok eğlenirler. H.sonu oğlum ve ben ne yapmak istersek,nereye gitmek istersek gidilir. Maddi anlamda bi kısıtlama yapmamaya çalışır imkanlar dahilinde. (Eve birşey alıcaksak gereksizdir ama ya da acelesi yoktur.)Ben annemler bizde kalmadan önce onunla yemek için saat 10-11 e kadar beklerdim. Şimdi cümbür cemaat onu yemeğe beklemek biraz saçma olur. Sonuçta babam da işten geliyor. Dolayısı ile biz yemeğimizi 7 gibi yemiş oluyoruz.

oğlum babasının üzerine daha kapıda atlar.Ve yatana kada bırakmaz. Babası gelene kadar da benimle öyle

Ailenizin durumu mu kötü neden 600 lira veriyorsunuz. hani sizin çok iyi olsa durumunuz verin tabi ana baba sonuçta ama sizde sikisiyosunuz e babaniz çalışıyo neden evin doğalgazı alışverişi sizde

Anneme aynı cümleleri kurdum. Tamam dedi. Anneme 600 lr veriyorum. Hem o hem kreş karşılayamam.
şimdi kendi evine geçtiği için doğalgaz,alışveriş vs. masrafları da olacak.
Ne olur kızma canım durumu çok mu kotu annenin? Benim bakıcım 600 alıyo el hemde ve oğlum orda yiyo erzak alıyorum kızıyo kadın bizim evde herşey var onun yediğinden ne olur ki diyo sen masraf karşılıyosun doğalgaz karşılıyosun ustune 600 veriyosun hiç mantıklı değil

bakın ; Annemle babam söz konusu. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
Bu uslup ile yorumlayacaksanız,yazmamanızı rica edicem.

yani durumları pek parlak sayılmaz. Kirada oturuyorlar. Babam emekli ama yine çalışıyor. Tahmin edersiniz.
Yani çocuğuma bakmasalar bile yardım etmem gereken durumdalar.

kusura bakmayın,ne eşiniz size ve oğluna yeterince bağlı,ne de anneniz fedakar bir anne....siz öyle görmek istiyorsunuz.
anneniz çocuğunuza bakıyor tamam.evine arada bir alışveriş yaparsınız,hediyeler alırsınız.ama bir de üstüne 600 tl.nakit verirseni,anneniz fedekarlık yapmış olmaz.
eşinize gelince,kredi kartı kullanmak istememesi mantıklı ama evin geçimini sizin omuzlarınıza bırakmak,mantıksız.sizin maaşınızın ne kadar olduğunu bilmiyor mu?annenize veriyorsunuz,evin geçimini üstleniyorsunuz.e düşünmüyor mu bu değirmenin suyu nereden geliyor.kusura bakmayın.her ikiside kolay yolu seçmiş,sizin üstünüze yıkılarak...

ben eger bır ıs yapıyorsam oglanla esım ılgılenır oda bazen bısı ıazler onu ben oyalarım
Bırbırımıze vakıt ayırmamızı saglarız.
aılen degıl ama en azından sen yemege beklersen en azından esınlen ıletısımın ıyı olur

bakın ; Annemle babam söz konusu. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
Bu uslup ile yorumlayacaksanız,yazmamanızı rica edicem.

üslubumda kırıcı veya kaba bir durum söz konusu değil

ricanızı dinleyip yorum yapmam bundan sonra zaten ben yapacağım yorumu yaptım düşündüklerimi söyledim

sakın başlığınızdaki düşünceye uyup kendinizi biryerden atmayın,selametle.

Şimdi yine konuştuk annemle. Ben yaza kadar gidip geliyim. Çocuğu sıcak yatağından kaldırmayın diyor.
tamam dedim ben de.Yazın ona bırakıp alıcaz. Böyle netleştik. Şimdi bunu eşime anlatmam gerekiyor.

Sen belki olayın içerisinde olduğun için göremiyorsun ama bu olaylarda bana tek fedakarlık yapan senmişsin gibi geldi.

Sabah 5 dk da götürün annenize çocuğu mantıklı olanı bu zaten. Ha evinde bakmış ha sizde annen ve baban için daha kolay olmuş olur hem düzenleri bozulmaz. Öbür türlüsü eşin için çok zor. Daha en başından yanlış olmuş bu düzen yol yakınken değiştirmeniz yerinde olur.

Hunter7 arkadaş bence çok doğru özetlemiş, kulak arkası etme derim.

hadi anneniz kaldı diyelim babanız evinde kalsa bi süre olmaz mıı damatlar genelde babadan cekinir belki onun stresiyle böyle davranıyodur.

Canım ne sıcak yatakmış ya öyle şey olur mu? Onun yaşında çocuklar sabah saatlerinde erkenden kreşe gidiyorlar ne var bunda? Yani bu durumları göre göre annenin hala sizde kalma isteğine anlam veremedim. Sen niye hemen olur dedin ki? Çocuk dediğin her düzene uyum sağlar ne var bunda. Olmadı öğle uykusuna erken yatar anlayamadım hiç.

Canım ilk önce okuduğumda annenizin uzak olduğunu düşünmüştüm.(Benim kızıma da annem baktı 14. ayına kadar bende kaldılar.Lakin bizde mesafe çok uzaktı.Yani mecburiyetten).Yakınmışsınız arabanızda varmış ya gidip anne babanızı eşin sabah getirecek size yada siz çocuğu bırakacaksınız annenize.Ama sizede uygun bir kreş bulursanız bence yaşıtlarıyla oynasın çocuğunuz.Zaten ha annene vermişsin ha kreşe.En azından ailenin şahit olduğu bir gerginlik olmaz diye düşünüyorum.(Ben anneme para vermedim öyle bir talebi olmadı hiç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…