kendimi bi yerden atasım var !

Annenize hafta ici kendi evlerinde kalmasini soylemissiniz ve dogal gazi falan oderim demissiniz galiba.

Anlamiyorum esinizden habersiz 5000 tl borcunuz da varmis. Once onu dusunun bence. Ileride sorun olur. Ailenizin durumu varsa kendi masraflarini kendileri odesin bence.

Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim.
Cuma akşamı anneme 600 yerine 500 lr verdim. Harçlığım kalmıyor dedim.Tamam kızım dedi.
Annemler evlerine gittiler. H.sonu eşimle konuştuk.
Annenlerden bir rahatsızlığım yok.
Dükkan taşıma falan çok stresliyim bu ara diyor. Ben de sen olmasan da bu durumdan ben rahatsızım.
Hatta annemle babamda kendi evlerinde olmak isterler dedim.
Bir de annemler şuan oturdukları evden çıkıcaklar. Ev bakıyorlar. Eşim ben onlara bu mahalleden bir ev bulayım.Annen rahat rahat sabah gelsin akşam gitsin dedi.
Dün akşam oğlumu iğneye götürürken eşim ,annen nasıl gelicek sabah?
hava çok soğuk,yağmurlu.İstersen alalım dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim çünkü hava gerçekten çok soğuk.
Annemi aradık. Gelirim sabah ben dedi. Eşim de anne çok soğuk sizin ordan geçicez zaten akşamdan gel dedi. Ve annemi aldık. Bu akşam için hiçbir fikrim yok.

bu düzene başlamışsın bozma işte
ev ev üstüne olmaz ne olursa olsun
sabah gelsin akşam gider güzelce
hiç bozma düzeni dediğim gibi

bu akşam eve gittiğimde annemin tepkisini ölçücem. Eğer eve gitmek için hazırlanmışsa,ses çıkarmıycam. Ama bir hareket yoksa bu haftayı bitiririm. Şu soğuk hava biraz yumuşasın istiyorum. Bu arada bir ev bulabilirsek tüm sorun çözülür zaten.

Sizin durumunuz çözülmez çok üzgünüm ama bence gerçek bu..

daha önceki konunuzuda okudum oda bi neticeye varamamış..

siz ve eşiniz ve aileniz değişmedikçe sizin derdinizde bitmez..

mutlu yarınlar..kolay gelsin..

Cok guzel, cozmussunuz iste. Herkesin evi ayri yolu ayri. Esiniz de demis, stresliyim su siralar diye, ve alttan almis o da. Umarim artik kavga cikmaz. Hosca kalin

bence önce eşinden habersiz 5000 borcun varmış bir onu hallet kredi kartı borcumu kredi borcumu bilmiyorum. taksıte bağla ordan harcama yapma toplayamazsın kendini.iki gün sonra eşin oğrense daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…