- 5 Ağustos 2024
- 68
- -3
- 1
- Konu Sahibi dagdayanirinsandayanamaz
-
İftiralar atmış bir de, ailesine hakaret etmişim, kadınlık yapmamışım, evi temizlememişim. Hepsini de yaptım eşime çok düşkündüm. Herkes biliyor. Maddi manevi tazminat istemiş. Pişman olmaz değil mi, 45 yaşındayım. Evimi, kendi düzenimi çok seviyordum. Şimdi ana baba evine geldim, hiç iyi değilim. Benden af bile dilemedi.yüze bak mübarekte hem aldat hemde dava aç. yani ne diye dava açmiş eşim aldatdigimi bildigini benden saklamiş diyemi? ALLAHA ŞÜKR ET KENDİSİ SENİ KENDİSİNDEN KURTARİYO LAZİMMİ SANA OYLE BİRİ HİÇ ÜZÜLME DEGMEYECEK BİR İNSAN İÇİN
Ev düzeninizi seviyordunuz diye ihanet çekilmez benceİftiralar atmış bir de, ailesine hakaret etmişim, kadınlık yapmamışım, evi temizlememişim. Hepsini de yaptımi eşime çok düşkündüm. Herkes biliyor. Maddi manevi tazminat istemiş. Pişman olmaz değil mi, 45 yaşındayım. Evimi, kendi düzenimi çok seviyordum. Şimdi ana baba evine geldim, hiç iyi değilim. Benden af bile dilemedi.
5 yıllık evliyim, eşim çocuk istemedi,yapmadımAy adam yakalanınca telafi etmek yerine, üzerine birde sen öğrendiğin halde hesap bile sormamışsın boşanmaya çalışıyor. İlk defa böyle bir konu okudum.
Kaç yıllık evlisiniz?
Sanki siz aldatmışsınız da boşanmaya çalışıyor eşiniz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim ki.
bence hâla oluru var ama önce müstakbel eşinizin onurunu kırmayıp 2. 3. 4. kadınlarıda kabul etmeniz gerekiyor daha sonra mutlu yuvanızda hep birlikte yaşarsınız hem evinizden de olmazsınız en azından şüpheye düşüp kafayı yiyeceğinize gözünüzün önünde yapar ne yapacaksa sizinde kafanız rahatlamış olurMerhaba,
Size acil akıl danışmalıyım. Eşim beni aldattı, ben bunu yaklaşık 2,5 ay önce öğrendim ama bildiğimi bilmiyordu, ondan hesap soramadım. Çünkü eşimi çok seviyorum. Eşim whatsapp yazışmalarımı okuyarak beni aldattığını bildiğimi öğrenmiş. Bana haber vermeden çekişmeli boşanma davası açtı. Eve tebligat gelince öğrendim, fenalaştım. Ayrıca beni aldatmasına rağmen davayı geri çek, bir daha deneyelim dedim ama kabul etmedi. Annemlerin evine geldim, kardeşlerim de burada. Ama odaya kapanıp sürekli ağlıyorum, 3 kere üzüntüden panik atak geçirdim. Kabullenemiyorum,eşimi, evimi istiyorum. Burası yabancı gibi geliyor. Sizce boşanmak istemiyorum desem olur mu? Yoksa sizce oluru yok mu?Lütfen yorum yapın...
Eşim pişman olmaz mı, gelir mi ondan konu açtım.Lütfen bir an önce psikolojik destek alın. Şu an hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Sizi aldatan taraf eşiniz olmasina rağmen size boşanma davası açan da o farkında mısınız ? Siz hala neyi arıyorsunuz ?
Tazminat istemiş ya siz hem ilişkilerini kabul ettiğnizi söyleyin hem de hesabına 30 40 bin para yatırın bi kaç gün de kapısında yatarsanız bence affedebilir.Eşim pişman olmaz mı, gelir mi ondan konu açtım.
Mesleğim var ama yaşım genç değil. Annem babam yaşlı, yalnız kalma korkum var, sevilmeme korkum var. Özgüvenim düşük biraz. Sürekli ağlama atakları geliyor, çok kötüyüm.Sizi aldatan biriyle devam edebilecek misiniz? Neden bu kadar korkuyorsunuz onsuzluktan? Bir kere aldatan kişi bunu yapmaya devam etmez mi ? Bunu kabul edebilir misiniz? mesleğiniz var mı? Kendi ayaklarınızın üstünde durun lütfen. Kimseye muhtaç olmayın. Hele ki sizi aldatıp - daha bir de üstüne dava açan bir adama… lütfen destek alın ve kendinize gelin
Bir daha evlenemezsem ne yapacağım?Sen niye ağlayıp yalvarıyorsun? Ne güzel ailen seni kabul etmiş. Boşan kendine yazık.
İlk başta anlaşmalı açılabiliyor mu? Beni sevmiyor değil mi,Sizi aldatmış, telefonunuzdan özel yazışmalarınızı okumuş, üzerine de anlaşmalıyı baştan bile düşünmeyerek çekişmeli dava açmış. Bunlar vazgeçmek için sebep gibi sebep değil de nedir?
kolay diyil kendi düzeninden ayrilmak birden bire yuvanin dagilmasi ama o adam diyilmiş adam olsa senin bildigini ama ona söylemeden sustugunu bildikten sonra ayagina kapanmasi lazimdi. yuzsuz şeytanİftiralar atmış bir de, ailesine hakaret etmişim, kadınlık yapmamışım, evi temizlememişim. Hepsini de yaptımi eşime çok düşkündüm. Herkes biliyor. Maddi manevi tazminat istemiş. Pişman olmaz değil mi, 45 yaşındayım. Evimi, kendi düzenimi çok seviyordum. Şimdi ana baba evine geldim, hiç iyi değilim. Benden af bile dilemedi.
Ben onu çok seviyorum, kabullenemiyorum. Ağlama atakları geliyor, işe şiş gözlerle gidiyorum. Belki bir umut bir daha yapmaz bana gelir.Konu sahibi siz hasta mısınız?? Bu kaçıncı seviye takıntı hali?? Bu adam bulunmaz hint kumaşı mı? Sizinle konuşup özürler dilemesi gereken yerde boşanma davası açmış.
Eşiniz sizi sevmiyor . Siz iyilik elçisi değilsiniz. ne olursan ol gel diyemezsiniz. Adam pişkin, sizi istemiyor. Kendinize gelin.
Tazminat istiyor. Hem suçlu hem güçlü..Neden çekişmeli?sizden talebi mi var
Evet geç evlendim ama hayatımda merkeze koymuştum, ne dese yaptım, hiç karşıt fikir sunmadım. Beni affet demedi, ben seni aldatmadım ki dedi inkar etti.40 yil yalnız yasamissiniz, 40 yil aile evini eviniz bilmissiniz. Simdi 5 yillik herif sizi terketti diye mi bu korkulariniz?
Aldatmayi gectim adam size dava acmis yahu, tertemiz pur-i pak olsa dahi su adam cekilir mi bu saatten sonra. Size sevmeyeni sevmek hic mantiga yatkin degil, 45 yas icin fazla ergen bakiyorsunuz ask mesk islerine, yapmayin.
Bu arada bu tavırlarinizla donecek olsa dahi donmez.
Siz pişman olmayacak misiniz bu adamla devam ederseniz ? Nasıl guveneceksiniz bir daha aldatıp aldatmayacagina nasıl emin olacaksınız?Eşim pişman olmaz mı, gelir mi ondan konu açtım.
Niye boşanma davası açmış o zamanEvet geç evlendim ama hayatımda merkeze koymuştum, ne dese yaptım, hiç karşıt fikir sunmadım. Beni affet demedi, ben seni aldatmadım ki dedi inkar etti.
Aldattigina emin misiniz?Evet geç evlendim ama hayatımda merkeze koymuştum, ne dese yaptım, hiç karşıt fikir sunmadım. Beni affet demedi, ben seni aldatmadım ki dedi inkar etti.
Okudum yukarıda şimdi.Kanıt arıyordu belki de telefonunda yazışmaları da o zaman gördü.Bence aşkı bir tarafa bırakıp delillerinizi gözden geçirin,bir avukata danışın.Tazminat istiyor. Hem suçlu hem güçlü..
İşin gücün mü yok senin Allah aşkına bassana şuna tekmeyi. Ne sevgisinden bahsediyorsun ki sen sevsen ne sevmesen ne? Adam seni sevmiyor neyin çabası bu. Tek taraflı sevgi de evlilik de olmaz.5 yıllık evliyim, eşim çocuk istemedi,yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?