Ben olsam isten ayrilir yakin bir yerlerde is bakardim.
Benimle nasıl bi bağlantısı var
Bi yıla yakınım şu an, bakmayın yeni mezun diyorum ama bir buçuk yıl oldu okulu bitireli. Erken çıkanlara tutnamamış demek ki iş yerinde gözüyle bakıp görüşmeye bile cağırmıyolar bazen biliyorum.ne kadar süre çalıştın. 3-4 ay ise hemen bırakma. çünkü cvde hoş görünmeyebilir. ayrıca yeni iş bulmadan da bunu bırakma bence.
boy-kilo? klasik armut tipi demek şişman demek değildir. kilo vermen şart olmayabilir. ama vericem diyosan da diyet ve spor. kimsede sihirli değnek yok maalesef.
ben bu yaştan sonra işi bırakıp bu tip şeyler için aileme maddi olarak yüklenmezdim.
Kariyer.net gibi oldu bu biraziş işte bulunur!
işi bırakarak evde oturarak yeni iş aramayın..
Bi yıla yakınım şu an, bakmayın yeni mezun diyorum ama bir buçuk yıl oldu okulu bitireli. Erken çıkanlara tutnamamış demek ki iş yerinde gözüyle bakıp görüşmeye bile cağırmıyolar bazen biliyorum.
1.75 boy-75 kilo. Tombik olmama ramak var yani.
Bu yaştan sonra derken o kadar yaşlandım mı ki
Kuzum özet geçmişsin kıyamam :*
Kız niye okumuyonuz özet geç diyonuz kıza, hadi ben neyse falım fallanmış zaten de bu kız gencecik daha, önü açık buna yapmayın okuyun yahu
Yalnız Ladym şu kafamı tam toparlayayım adam akıllı bi yorum yapmaya çalışacağım sana güzelce bi okuyup; diyet miyet, o disipline olamama halleri, öğrenci havasından iş hayatına geçerken yüzümüze çarpılan gerçekler, monotonluk, hevesler, nakit-vakit sıkıntısı vs vs hep geçtiğimiz yollar. İş hayatı bunaltmış seni belli.
Fırsat bulduğumda elimden geldiğince bi yorum yapayım.
ben kendi yaşımı ve konumumu kastettim. yani 26 yaşındayım 2,5 senedir çalışıyorum. yani ben bu saatten sonra işi bırakıp aileme yük olamazdım.
Yanı zor olur. Ama şark görevi için Doğu'ya gidebiliyor insanlar.Ben kendimi bildim bileli burada yaşıyorum, sıfırdan kimsemin olmadığı bi yerde başlamak çok uçuk olmaz mı? Hicbi hazırlığım yokken hem de?
Yanı zor olur. Ama şark görevi için Doğu'ya gidebiliyor insanlar.
Oraya git demiyorum tabi:)
Ben olsam kâr- zarar açısından düşünürdüm.
Mesela bundan 10 sene sonra İstanbul da çok daha iyi konumda,daha iyi paralar kazanabileceksem dayanırdım bu eziyete.
Ama ortalama bir Anadolu şehrinde 2 sene içinde kazancımı 2'ye katlama ihtimalim varsa da denerdim.
Bizim orada ünlü bir çocuk giyim markasının bayiliğini almıştı İzmirli bir bayan. İzmir'den D.bakır'a vurup gelmişti.
+1İşinize yakın bir yere taşının.
Evet belki maaşınızın çoğu kiraya gidecek ama şimdiki evinize yakın çalışıp kuş kadar maaş almaktan iyidir bence, kaldı ki eldeki 1 kuş daldaki 2 kuştan iyidir, piyasa gerçekten feci, ben olsam işten çıkma riskine girmezdim.
Taşınınca işten kendinize artan vakitle bir spor salonuna başlayın.
Spor salonunda ister istemez yeni insanlarla tanışacaksınız. Ortam değişecek.
Veya yine taşındıktan sonra size kalan vakitte yüksek lisans yapın, yine ortam değişecek yeni insanlarla tanışacaksınız.
Benim sizinle ilgili her tavsiyem taşınıp kendinize gün içinde zaman kazanmanızla alakalı kapılara çıkıyor.
Taşının ve 24 saati daha verimli kullanabilmeye başlayın.
Her şey para değil, kiraya çok verirsiniz ama karşılığında zaman satın almış olursunuz.
Beni araba tutuyor,bir yere gidene kadar kusmamak için burnuma limon sokuyorum.Ben şehrimi seviyoruum. Bazen durup düsünüyorum nesini seviyosun acaba diye, saymaya kalksan bi ton olumsuz şey çıkar.
Ama onlara rağmen seviyorum. Sokaklarını seviyorum, caddelerini seviyorum, günün ve gecenin her saatinde yaşayan bi şehir olmasını seviyorum, her şeyin elimin altında olmasını seviyorum, her çeşit festivale, etkinlige katılmayı seviyorum, "ben bi kere deniz görmeden yaşayamam taam mı" diye klişenin dibine vurmayacağım ama ne yalan söyleyeyim denizi çoook seviyorum, oturup buralar çok bozdu geyiği yapmayı seviyorumöyle işte, çok da mantıklı sebeplerim yok yani ama seviyorum.
Ama güçlü ve karlı bi eylem planım olsaydı başka bi şehirle ilgili belki düsünebilirdim bilemiyorum. Gerci benim meslegim ortalama bi Anadolu sehrinde pek para etmeyebilir, nispeten büyük sehir kategorisinde olan bi yere gitmem gerekir yine.
Haydiii başa yaptım ya koyu renkle, o da mı uzunOkuyamadım durumum yoktu
Özet plizz
Trafik konusunda ne deseniz haklısınız. Beni metrobüs tutuyo, bazı geceler arka kısımlara doğru ilerleyiniz diyen ablayı bulup saçına yapıştıgımı falan hayal ediyorumBeni araba tutuyor,bir yere gidene kadar kusmamak için burnuma limon sokuyorum.
Bilmiyorum İstanbul'a taşınınca başladı bu durum.
Bizim de her sene karpuz festivalimiz olurdu ne olmuş yani ( :
Pardon hakaret etseydinizBogazini tutarsan zayiflarsin