- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
Gerçekten üzerime yürüdü ve dişlerini sıka sıka , hani gözündeki o anlık nefreti gördüm.Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.
Herkese narsist denmez ancak "Onun suçlusu da ben oldum ve üzerime yurudugu için , onu bu dereceye getirdiğim için özür diledim.." cümlesini kuruyorsanız karşınızdaki kişi narsist mi bir düşünmek lazım.
İnsanı kendini tanıyamaz hale getirecek kadar manipülatif insanlar ne yazık ki.
Sizi kendinizi tanıyamayacak hale getiren insanlardan uzak durun.
Size değer verdiklerinden değil kendi güçleriyle sarhoş olduklarından o ilişkinin içinde oluyorlar çünkü.
"Şunu giyemezsin", "çalışamazsın", "kuzenin/abin gelemez"... benim için en büyük red flag bu cümleler.
Kişinin kafa yapısının ne olduğunu ortaya koyuyor ki, manzaranın çok iğrenç olduğu ortada.
Ayrılacak gücü topaldığınız için sizi tebrik ederim, lütfen güçlü durmaya devam edin.
Sizi manipüle etmesine izin verirseniz hayat enerjiniz kalmayana kadar sindirilmeye devam edeceksiniz.
Oradan uzaklaştım evime döndüm. Önce çok sinirliydim ya bunu bana nasıl yapabilir. Asla görüşmem bir daha dedim.
Benim babam bir kere vurmamış ya bana o kim dedim.
Aradan 1 hafta geçti hiç yazmadı bana. Sonra bir bahaneyle ben yazdım . ( aptal olduğum için.)
Yazmayacaktım sana hatta barışmamayı düşündüm. Beni bu hale getirmene inanamadım. Kendini özellikle bana dövdürmek istedin. Bunu bana yaşatmak istedin. Sinirli olduğumu biliyordun bilerek beni tahrik ettin.
Ben bununla yaşamak istemiyorum , yapamam dedi.
Ben düşündüm evet ya haklı sonucta sinirliydi , oruçluydu keşke tartısmayıp , sussaydım böyle olmazdı dedim ve özür diledim.
Bir daha yapmayacağım dedim . ( yazarken şuan inanamıyorum.)