- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Evet benim. Ve bir süredir bende sizin gibi düşünüyorum. Yani onun için varlığımda yokluğum da bir gibi. Zorla evlenmedik isteyerek evlendik. Ama istediğimiz gibi olmadı o ayrıK Kazuletbagyan resimdeki sen misin?
Evlilik hikâyeniz nasil oldu? Yani esin seninle zorla evlenmis gibi davraniyor. Ve bence senin pes edip kendi kendine gitmeni bekliyor.
Yerinde de olsam, iş aramaz en acilinden bir avukat arardım.
Hayallerim vardı yapamam evliliği yürütemem diyorsun da bak buraya yazıyorum kendin gitmemekte ısrar edersen bu adamda" yeter seni besledim. Hadi kapı surda" diyecek potansiyel var. Sadece kendi şartlarının düzelmesini bekliyor.
Eşiniz ayda 1500mü veriyor şahsi harcama için.durumu baya bi iyiymiş.resmen ev kirası aidatı yakıtı kadar para.bana şahsi olarak 300 verir eşim.çokta rahat yeterPsikoloğa gidiyordum 2 ay öncesine kadar 600 falan tutuyordu onunla birlikte toplam 1500 veriyor 2 aydın gitmiyorum yine de veriyor ilk ay hepsini harcadım ama bu ay sadece hamile kardeşime 400 tl gönderdim gerisi duruyor harcamadım harcayasın gelmiyor zaten.
Yani şu an zamanım yok diğer mesajları okuyamadım herkes ne der bilmiyorum ama aklın yolu bir sanıyorum çoğunluk bu fikirdedir..Herkese merhaba
Direkt konuya gireyim sizi yormadan. Evlenmeden önce özel sektörde haftada 45 saat (bazen 53 kadar çıkıyordu) çalışan bir hemşireydim. Gün aşırı 16 saat nöbet tutardım. Lojmanda kalırdım. Lojmanda hastanenin bahçesindeydi maksimum 5 dk işte olurdum. 3 yıl böyle çalıştım. Evlenince işi bıraktım. Ama evlendiğim için değil işte yaşadığım bir mevzu yüzünden. Yaklaşık 1.5 yıldır da çalışmıyorum. Eşimin geliri iyi. Evimiz kendimizin, araba da var. Ama eşim bulunduğumuz şehirde çakılı kalabilmesi için benim 3 yıl bir yerde sigortalı çalışmam gerektiğini söylüyor. Kendince haklı. Zaten eski işimden ayrılmasam çalışırdım ama şimdi öyle İyi maaşlı bir iş bulmam zor. Ve zaten gece vardiyasında 16-14 saat uykusuzlukla evliliği yürütebileceğime inanmıyorum. Bekarken bile ağır geliyordu bu çalışma saati bir sosyal hayatım yoktu şimdi evliyken daha zor geliyor. İşten çıkıp 8 saat uyuyup sonra yemek ev işi yapıp ertesi gün tekrar işe gidip birde üstüne bir gece evde olup bir gece olmayıp, haftada bir gün tatil ile evliliği yürütmek bana zor ve sıkıcı geliyor. Ama eşim bana oturduğun yerden yiyorsun, ben eşşek gibi çalışıyorum. Vasıfsızsın, ne işe yarıyorsun ki falan diyor kavga esnasında. Harcamalarım onu zora sokmuyor ama o istiyor ki biriksin. Harcamalarımdan rahatsız. Bunun yanı sıra annesi ve kardeşinin oturduğu evin kredisini ödüyor, annesine ayrı kardeşine ayrı bir bütçe ayırıyor her ay. Ama benim harcamalarım ona gereksiz geliyor. Git çalış kendi paranı çıkar diyor. Kapıyı çarpıp gitmek istiyorum. Bende çalışmak istiyorum ama eski çalışma sistemim ile bu evliliği yürütemem. Memur gibi sabah 8 akşam 5 işini bulmak da bizim sektör de çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime durumu izah ettim ama madem yürüyemiyorsın evlenmeseydin demeye getiriyor. Millet nasıl yürütüyor. Birsürü paramı yedin ve yiyorsun diyor. Kendimi çok eksik ve zayıf hissediyorum.
Ben bana vermiyor yada verdiği yetmiyor demiyorum ki zaten. Yüzüme vuruyor, paramı yiyorsun, çalışmıyorsun, dilin 3 metre ama vasıfsızsın, donanımlı değilsin, ne işe yararsın diyor” diyorumEşiniz ayda 1500mü veriyor şahsi harcama için.durumu baya bi iyiymiş.resmen ev kirası aidatı yakıtı kadar para.bana şahsi olarak 300 verir eşim.çokta rahat yeter
esınız sızı bankamatık gormus...valla akıllı kadınsın....onu besleyecegıne kendini besle...evlilik paylasımdır tabıkkıı ama bu ne boyle...paran yoksa git der gibi..İş arıyorum. Ama birkaç görüşmem olumsuz geçti. Oturduğum eve yakın yerlerdi. İstanbul da ulaşım malum. Ben hem bu sıkıntıları çekip hemde bunlara rağmen bu evliliği yürütemem. Başkası yürütür belki ama ben yapamam. Ağır gelir bana. Boşanır eşşek gibi çalışır istediğim zaman yer istediğim zaman temizlik ütü yaparım daha iyi. Çaresiz hissediyorum
Evet benim. Ve bir süredir bende sizin gibi düşünüyorum. Yani onun için varlığımda yokluğum da bir gibi. Zorla evlenmedik isteyerek evlendik. Ama istediğimiz gibi olmadı o ayrı
Bunları okuyunca şok oldum, eşiniz size hem psikolojik hem maddi baskı yapıyor, sindiriyor korkutuyor. Sizinle sadece maddi geliriniz için evlenmiş anlaşılan.Biliyorum. Çok iyi biliyorum bunları. Ama özgüvenim çok kırıldı. İnsan içine çıkmaya bile korkuyorum. Dışlanırım,beceremem diye. Keza bana boşanırsam boşanmış kadınlara ne gözle bakarlar biliyorsun, kötü yola düşersin, tutumsuzun parasız kalırsın diyor ona cevabını veriyorum ama içten içe çok korkuyorum
Susmuyorum, söylüyorum ama o zaman da benden bıktığını, dilimin 3 metre olduğunu, benden utandığını ve saygısız bir insan olduğumu söylüyorEşiniz annesinin ve kardeşinin kredisini ödeyip size çaliş kendine bak demesi bence boşanma sebebidir. Onlarınki yük olmuyorda siz mi yük oluyormussunuz. Ne biçim bir eş bu ya! İyi susuyorsunuz siz ben olsam bir güzel benzetirdim. O ailesine bakacak sizde evin geçimini sağlatacak ne kurnaz adam. İnadına çalişmayın bence
E sende o verdigi paralari geri iade etsene.ben olsam o laflardan sonra o paralari yuzune atardim çeker gider işime girer ayrilir çalişmaya devam ederdim.adam sana resmen asgari ücret veriyomuşBen bana vermiyor yada verdiği yetmiyor demiyorum ki zaten. Yüzüme vuruyor, paramı yiyorsun, çalışmıyorsun, dilin 3 metre ama vasıfsızsın, donanımlı değilsin, ne işe yararsın diyor” diyorum
Biliyorum. Çok iyi biliyorum bunları. Ama özgüvenim çok kırıldı. İnsan içine çıkmaya bile korkuyorum. Dışlanırım,beceremem diye. Keza bana boşanırsam boşanmış kadınlara ne gözle bakarlar biliyorsun, kötü yola düşersin, tutumsuzun parasız kalırsın diyor ona cevabını veriyorum ama içten içe çok korkuyorum
Evet sevdiğini söylüyor ama bence de hepsi sadece doğmasını istemediği için şaşırdığımız bebeğin vicdan yükü. İnsanın gidecek bir ailesi olmayınca kendine bile ağır geliyor kendisi.Önceki konunuzdan da biliyorum eşiniz aldattığına dair size iftira attığınızı söylemiştiniz şimdi sadece sunu sormak istiyorum bu iftirayı gururunuza nasıl yedirdiniz şaşırdım açıkçası, elinizi sizi istemiyo yaptığınız her şey batıyor gözünüze bu bir gerçek.
Değişik bir açıdan bakacağım eşiniz 1500 tl size veriyor Allah bilir annesigilin kredisi ne kadardır.Sizinde gül gibi mesleginiz var parasının büyük kısmı çar çur oldugu için destek bekliyor eşiniz gibime geldi.Ben bana vermiyor yada verdiği yetmiyor demiyorum ki zaten. Yüzüme vuruyor, paramı yiyorsun, çalışmıyorsun, dilin 3 metre ama vasıfsızsın, donanımlı değilsin, ne işe yararsın diyor” diyorum
Ne kadar haklisiniz çevremde o kadar çok varki okumuş harika işleri olan kız arkadaslarim dogru düzgün para kazanamayan adamlarla evliler onlarin borçlarini ödüyorlar. Bir kismi durumu anlayip boşandi ama durumu anlamayan cok daha arkadasim var.bide böyle erkekler türedi artıkayaklarımın uzerinde durmak ıcın okumalıyım calışmalıyım diye bir model valla kocaya para yedırme modelıne dondu hiç kusura bakmayın...ne ayıp seyler...tabıkıı hayat musterek...eşin iş bulamaz sen calışırsın sen bulamaz o calışır...ama hiç bir erkegin direk para mevzusu bana hiç sempatık gelmıyor...para goz erkekler..
Hamilemisin canımEvet sevdiğini söylüyor ama bence de hepsi sadece doğmasını istemediği için şaşırdığımız bebeğin vicdan yükü. İnsanın gidecek bir ailesi olmayınca kendine bile ağır geliyor kendisi.
Verdiğim destekle ne yapacak biliyor musunuz? Memleketinde bir iş kurup başına kardeşini geçirip bütün tapuları da onun üzerine yapacak.Değişik bir açıdan bakacağım eşiniz 1500 tl size veriyor Allah bilir annesigilin kredisi ne kadardır.Sizinde gül gibi mesleginiz var parasının büyük kısmı çar çur oldugu için destek bekliyor eşiniz gibime geldi.
Ne kadar gençsin, güzelsin. Yazık be yavrum. Bu söylediklerini unutup onla aynı yatağa girip nasil sevisiyorsun? Ha onu bile yapmak gelmiyorsa içinden evlilikten ne bekliyorsun? Boşan dememle boşanmazsın biliyorum ama bu adama muhtaç olma. Ayaklarının üzerinde dur lütfen. Haa para kazansan değerli olacağını da sanmiyorum. Ayda sana verdiğini kesecek. Kendi kazandığını yiyeceksin ama bu adam bu muameleye devam edecek. O yüzden eğer boşanmayacaksan boşa ise girme derim ben. Daha çok üzülürsün.Evet benim. Ve bir süredir bende sizin gibi düşünüyorum. Yani onun için varlığımda yokluğum da bir gibi. Zorla evlenmedik isteyerek evlendik. Ama istediğimiz gibi olmadı o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?