Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Evet benim. Ve bir süredir bende sizin gibi düşünüyorum. Yani onun için varlığımda yokluğum da bir gibi. Zorla evlenmedik isteyerek evlendik. Ama istediğimiz gibi olmadı o ayrı

Eşiniz ayda 1500mü veriyor şahsi harcama için.durumu baya bi iyiymiş.resmen ev kirası aidatı yakıtı kadar para.bana şahsi olarak 300 verir eşim.çokta rahat yeter

Yani şu an zamanım yok diğer mesajları okuyamadım herkes ne der bilmiyorum ama aklın yolu bir sanıyorum çoğunluk bu fikirdedir..
Sana söylediği şeyler çok ağır hiçbirini kaldırmamak gerekir. Bir erkeğe eşine bakmak zor gelir mi? Seve seve bakmalı. Türk erkeği eşine bakacak gücü bulamadığında intihara bile gider. Böyle yetiştirilmişler seninki çok garip. Belki başka sorunlarınız vardır senin gözünden kaçan. Durumuna çok üzüldüm çarp kapıyı çık kendine bakacak parayı ne iş yapsan kazanırsın.Hiç tenezzül etme. Walla eşine söyleyecek çok söz biriktirdim şu an.

Eşiniz annesinin ve kardeşinin kredisini ödeyip size çaliş kendine bak demesi bence boşanma sebebidir. Onlarınki yük olmuyorda siz mi yük oluyormussunuz. Ne biçim bir eş bu ya! İyi susuyorsunuz siz ben olsam bir güzel benzetirdim. O ailesine bakacak sizde evin geçimini sağlatacak ne kurnaz adam. İnadına çalişmayın bence

Eşiniz ayda 1500mü veriyor şahsi harcama için.durumu baya bi iyiymiş.resmen ev kirası aidatı yakıtı kadar para.bana şahsi olarak 300 verir eşim.çokta rahat yeter
Ben bana vermiyor yada verdiği yetmiyor demiyorum ki zaten. Yüzüme vuruyor, paramı yiyorsun, çalışmıyorsun, dilin 3 metre ama vasıfsızsın, donanımlı değilsin, ne işe yararsın diyor” diyorum

esınız sızı bankamatık gormus...valla akıllı kadınsın....onu besleyecegıne kendini besle...evlilik paylasımdır tabıkkıı ama bu ne boyle...paran yoksa git der gibi..

Evet benim. Ve bir süredir bende sizin gibi düşünüyorum. Yani onun için varlığımda yokluğum da bir gibi. Zorla evlenmedik isteyerek evlendik. Ama istediğimiz gibi olmadı o ayrı

Valla çok güzel de bi kadınsın elinde mesleğin var altın bileziğin var yani. Allah korusun bi kaza olsa eşine muhtaç kalsan o adam sana bakmaz gibi tanımıyoruz da şimdi anlattığın kadar biliyoruz ama yaşanacaklar ilerde de üzebilir seni işini gücünü bul hem uzaklaşırsın biraz düşünmeye fırsatın olur duruma bakarsın ne biliyim ama o evden uzaklaş biraz

Bunları okuyunca şok oldum, eşiniz size hem psikolojik hem maddi baskı yapıyor, sindiriyor korkutuyor. Sizinle sadece maddi geliriniz için evlenmiş anlaşılan.

Önceki konunuzdan da biliyorum eşiniz aldattığına dair size iftira attığınızı söylemiştiniz şimdi sadece sunu sormak istiyorum bu iftirayı gururunuza nasıl yedirdiniz şaşırdım açıkçası, elinizi sizi istemiyo yaptığınız her şey batıyor gözünüze bu bir gerçek.

Susmuyorum, söylüyorum ama o zaman da benden bıktığını, dilimin 3 metre olduğunu, benden utandığını ve saygısız bir insan olduğumu söylüyor

ayaklarımın uzerinde durmak ıcın okumalıyım calışmalıyım diye bir model valla kocaya para yedırme modelıne dondu hiç kusura bakmayın...ne ayıp seyler...tabıkıı hayat musterek...eşin iş bulamaz sen calışırsın sen bulamaz o calışır...ama hiç bir erkegin direk para mevzusu bana hiç sempatık gelmıyor...para goz erkekler..

Ben bana vermiyor yada verdiği yetmiyor demiyorum ki zaten. Yüzüme vuruyor, paramı yiyorsun, çalışmıyorsun, dilin 3 metre ama vasıfsızsın, donanımlı değilsin, ne işe yararsın diyor” diyorum
E sende o verdigi paralari geri iade etsene.ben olsam o laflardan sonra o paralari yuzune atardim çeker gider işime girer ayrilir çalişmaya devam ederdim.adam sana resmen asgari ücret veriyomuş

Kötü kalpli , kara delikli erkek eşiniz. Siz bu insandan kurtulun yeniden doğmuş gibi olursunuz.

Onun gibi medeniyetsiz insanlar ne düşünürse düşünsün , unutmayın artık azınlık bu tipler.
Medeni, aklı yüreği yerinde , sağlıklı düşünen çok kişi var.
Bu tipler kendi pisliklerinde bogulsunlar...

Asıl boşanan bir erkek olduğunda " neden bosanmistir kadın bu kişiden " diye düşünüyoruz artık.

Toparlanın . 3 kurusa aç kalsanizda özgür onurlu aç kalırsınız. Huzurunuz olur.

Evet sevdiğini söylüyor ama bence de hepsi sadece doğmasını istemediği için şaşırdığımız bebeğin vicdan yükü. İnsanın gidecek bir ailesi olmayınca kendine bile ağır geliyor kendisi.

Değişik bir açıdan bakacağım eşiniz 1500 tl size veriyor Allah bilir annesigilin kredisi ne kadardır.Sizinde gül gibi mesleginiz var parasının büyük kısmı çar çur oldugu için destek bekliyor eşiniz gibime geldi.

Ne kadar haklisiniz çevremde o kadar çok varki okumuş harika işleri olan kız arkadaslarim dogru düzgün para kazanamayan adamlarla evliler onlarin borçlarini ödüyorlar. Bir kismi durumu anlayip boşandi ama durumu anlamayan cok daha arkadasim var.bide böyle erkekler türedi artık

Evet sevdiğini söylüyor ama bence de hepsi sadece doğmasını istemediği için şaşırdığımız bebeğin vicdan yükü. İnsanın gidecek bir ailesi olmayınca kendine bile ağır geliyor kendisi.
Hamilemisin canım off of çok haklısın insan gidecek yer bulamayınca mecbur kalıyor bazı şeylere

Verdiğim destekle ne yapacak biliyor musunuz? Memleketinde bir iş kurup başına kardeşini geçirip bütün tapuları da onun üzerine yapacak.

Ne kadar gençsin, güzelsin. Yazık be yavrum. Bu söylediklerini unutup onla aynı yatağa girip nasil sevisiyorsun? Ha onu bile yapmak gelmiyorsa içinden evlilikten ne bekliyorsun? Boşan dememle boşanmazsın biliyorum ama bu adama muhtaç olma. Ayaklarının üzerinde dur lütfen. Haa para kazansan değerli olacağını da sanmiyorum. Ayda sana verdiğini kesecek. Kendi kazandığını yiyeceksin ama bu adam bu muameleye devam edecek. O yüzden eğer boşanmayacaksan boşa ise girme derim ben. Daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…