- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
Annesi ve erkek kardeşiBen çalışayım sen annene ablana rahat gönder degil mi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi ve erkek kardeşiBen çalışayım sen annene ablana rahat gönder degil mi de
Yaşınız kaç bilmiyorum ama benim bir yanım hep eksik kalacak. Kendimi anne olmaya layık görmüyorum Çünkü. Hatta Allah belki de bana bir daha bu şansı vermeyecek. Yada eşim hiçbir zaman o çatala çıkarken yaşadığım şeyi anlamayacak. Ben sinirliyken o kalp kırıklığı ile bir daha senden çocuk yapmam dediğimde sanki beni anne olmaya layık görmüyormuş gibi ettiği lafların yarattığı enkaz asla düzelmeyecek.[/QUOTE
Bugün 28 oldum Hak veriyorum sana daha küçücük canın sorumluluğunu alamayan adamdan sana hayır gelmez be arkadaşım eşin değişik bi insan net kaç canını kurtar demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan maalesef çok üzdün beni
Burda hepimiz senin birer ablan sayılırız.Of. Keşke annemde beni alıp dizine yatırıp bunları söylese. Kovandır katlan demese
Çok haklısın sorun sadece çalışmak değil çok başka sıkıntılar var işin içinde...Burda hepimiz senin birer ablan sayılırız.
Bu kadar laf eden adam, eminim defol git de demiştir.
Zorla çocuğunu aldıran insan, senle bir gelecek düşünmez.
Bence git evine aile konutu şerhi koydur. Sonra da karşısında otur ve de ki" boşanalım ama Bana ayda şunu ver" Gelirine göre ev araba ne ise. Öyle tahmin ediyorum ki bosanman için verecek ve seni istemiyor. Kendine bi hayat kur. Daha 22 yaşındasın her şeye alisirsin. 32 yaşına gelince artik çok geç kaldım deme.
Amin inşallah canımİmtihan işte... Rabbimin vardır bir bildiği en kısa zamanda hayırlısı ile inşallah, kucağınız boş kalmasın
Ailem boşanmamı istemiyorBurda hepimiz senin birer ablan sayılırız.
Bu kadar laf eden adam, eminim defol git de demiştir.
Zorla çocuğunu aldıran insan, senle bir gelecek düşünmez.
Bence git evine aile konutu şerhi koydur. Sonra da karşısında otur ve de ki" boşanalım ama Bana ayda şunu ver" Gelirine göre ev araba ne ise. Öyle tahmin ediyorum ki bosanman için verecek ve seni istemiyor. Kendine bi hayat kur. Daha 22 yaşındasın her şeye alisirsin. 32 yaşına gelince artik çok geç kaldım deme.
Herkese merhaba
Direkt konuya gireyim sizi yormadan. Evlenmeden önce özel sektörde haftada 45 saat (bazen 53 kadar çıkıyordu) çalışan bir hemşireydim. Gün aşırı 16 saat nöbet tutardım. Lojmanda kalırdım. Lojmanda hastanenin bahçesindeydi maksimum 5 dk işte olurdum. 3 yıl böyle çalıştım. Evlenince işi bıraktım. Ama evlendiğim için değil işte yaşadığım bir mevzu yüzünden. Yaklaşık 1.5 yıldır da çalışmıyorum. Eşimin geliri iyi. Evimiz kendimizin, araba da var. Ama eşim bulunduğumuz şehirde çakılı kalabilmesi için benim 3 yıl bir yerde sigortalı çalışmam gerektiğini söylüyor. Kendince haklı. Zaten eski işimden ayrılmasam çalışırdım ama şimdi öyle İyi maaşlı bir iş bulmam zor. Ve zaten gece vardiyasında 16-14 saat uykusuzlukla evliliği yürütebileceğime inanmıyorum. Bekarken bile ağır geliyordu bu çalışma saati bir sosyal hayatım yoktu şimdi evliyken daha zor geliyor. İşten çıkıp 8 saat uyuyup sonra yemek ev işi yapıp ertesi gün tekrar işe gidip birde üstüne bir gece evde olup bir gece olmayıp, haftada bir gün tatil ile evliliği yürütmek bana zor ve sıkıcı geliyor. Ama eşim bana oturduğun yerden yiyorsun, ben eşşek gibi çalışıyorum. Vasıfsızsın, ne işe yarıyorsun ki falan diyor kavga esnasında. Harcamalarım onu zora sokmuyor ama o istiyor ki biriksin. Harcamalarımdan rahatsız. Bunun yanı sıra annesi ve kardeşinin oturduğu evin kredisini ödüyor, annesine ayrı kardeşine ayrı bir bütçe ayırıyor her ay. Ama benim harcamalarım ona gereksiz geliyor. Git çalış kendi paranı çıkar diyor. Kapıyı çarpıp gitmek istiyorum. Bende çalışmak istiyorum ama eski çalışma sistemim ile bu evliliği yürütemem. Memur gibi sabah 8 akşam 5 işini bulmak da bizim sektör de çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime durumu izah ettim ama madem yürüyemiyorsın evlenmeseydin demeye getiriyor. Millet nasıl yürütüyor. Birsürü paramı yedin ve yiyorsun diyor. Kendimi çok eksik ve zayıf hissediyorum.
Adamda düzelme görüyor musun Allah eşine ya hidayet versin ya da seni kurtarsınAilem boşanmamı istemiyor
Kocan da seni istemiyor. Ne yapacaksin?Ailem boşanmamı istemiyor
Kimsenin iftirasına maruz kalmadan ve aileme bile gerek duymadan en az zararla nasıl kendi ayaklarımın üstünde dururum ona bakıyorum. Çek git kapıyı demekle bir yere gidemiyorsun gidecek yerin yok iseO kadae iyi geliri varken olmasa kendi tercihiniz derdim ama kendi canindan olan bir bebegi sirf annesinin kardesinin kredisini ödüyor ona para ayiramam dusuncesiyle istememiş bir adamdan bahsediyorsun adam bile demek istemiyorum.
Konu sahibi neden bosanmak istemiyorsun sirf millet ne der adim bosanmisa cikar die mi mesleginiz var .. o bahsettiğiniz hayallerinizi şu an yaoabiliyor musunuz ki adam yediginiz lokmayi sayacak neeedeyse.. oturup iki nefes alacamayacak miyim demissiniz ya oturmaniz bile adama batıyorken siz nasil o evde duruyorsunuz ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim.
İş arıyorum. Ama birkaç görüşmem olumsuz geçti. Oturduğum eve yakın yerlerdi. İstanbul da ulaşım malum. Ben hem bu sıkıntıları çekip hemde bunlara rağmen bu evliliği yürütemem. Başkası yürütür belki ama ben yapamam. Ağır gelir bana. Boşanır eşşek gibi çalışır istediğim zaman yer istediğim zaman temizlik ütü yaparım daha iyi. Çaresiz hissediyorum
bu konuya denk gelip okuduğum için çok üzüldüm ya. Verdiğiniz örnek tüy ürperticiBu şekilde düşünen erkekler var me yazık ki,eşi çalışmadığı için evde “dana” besliyorum diyen bi iş arkadaşımız var ki bu adam da 5bin bandında maaş alan bi adam,velhasıl böyle düşünen aşağılayan bi eşle olmak cidden çok yıpratıcı olur o yüzden bi iş bulup çalışsanız dahi bu adamla devam etmek cidden çok zor,bunları hep hatırlıcaksınız çünkü ne diyeyim Allah yardımcınız olsun