Kazuletbagyan veya nvmgdr
tüm konun zaten eşinin maddi gelirinin iyi olmasi ,çalışmak zorunda olmaman ama eşinin senin çalışmanı istemesi üzerine.Rakam rakam kime ne gönderdiğini konunda belirten sensin.Rakamlari toplayinca esin ne kadar kazaniyir ki ? diye sorulmasindan dogali yok.. Ama hâlâ esinin mesleginden dolayı nasıl mal sahibi olamadigi konusu kapalı kutu?
Esin aile mirasından kendisine kalan ile ev,babasının vergi indirimi ile araba sahibi olmuş .Bunlara sahip olurken kendi içlerinde aldıkları kararı sen bilemeyebilirsin.Annesi payını senin eşine mi verdi de şimdi kredisine destek oluyor bilmeyebilirsin.Bahsi geçen arabayı ailede başka bir üye de alabilirdi ama esin aldığı için kendini kardeşine borçlu hissediyor olabilir.(Sonucta 100 binlik arabada 40 bin karı olmuştur.)Yani ailesi sayesinde eve arabaya sahip olmus bir adamın kime ne kadar verdiğine bu kadar odaklanma derim.Esinin hakkına girmiş gibi hissediyorsan maddi konuları düşünmeyi bırak sana davranışlarına odaklan.Sana hakaret eden,ayrilirsam "kötü yola düşersin diyen",hamile kaldığında "senden çocuk istemiyorum" diyerek kürtaja zorlayan ve yaptirtan bir esin var.Bir de " çalışırsam kadinligimi yaşayamam,benim hayallerim var,sistemin kölesi olamam " diyen yirmili yaslarin başında 1.5 yıllık evli olan sen varsın.Otur düşün neyi yanlış yapıyorum diye,karar ver.Bu evliligi de hayati da yasayacak olan sensin.....Ama sonunda "aslında eşim çok iyi birisidir ama bu günlerde işte gerilmiş ondan böyle şeyetmis e bağlama" lütfen