Sende geçmişimdeki halimi gördüm. Şu an mantıklı düşünemiyorsun ama bir an önce kaç kurtul o adamdan.çünkü olay senin çalışıp calismaman değil.onun yapısı.
Kpss ye gir, benim atanan hemşire arkadaşlarım var okul bittikten sonra 1 yıl hazirlandilar ve ikisi de atandılar. Özelde nöbet falan çok yorucu olduğunu en makulunun devlette çalışmak olduğunu söylüyordu onlar da. Ve oyle çok aman aman üstün yetenekli de değiller, sadece çalıştılar ve atandılar.
Ayrıca şu konuya da değinmek istiyorum eşinin sırtında sen değil annesiyle ablası kambur bence :)) adamı resmen kullanıyorlar onlar anne ve abla olabilir ama eşin evli barklı biri ve ilk olarak kendi ailesine yani sana öncelik vermek zorunda. eşin para biriktirmek istiyorsa kendi hayatına baksın, kimse kimseye bakmak zorunda değilse annesiyle ablasina da bakmasin o zaman onlar yatalak mi?Sakat mı?bakıma mi muhtaç. Adam kendisiyle çelişiyor resmen. Sana yükleniyor ama annesinin ablasının evini de paşa paşa ödüyor bu durumda kim kambur? Ev kredisi biter yarın başka bir şey çikar emin ol.bu böyle sürüp gider sen de arada mahvolan hayatinla kalırsın.bence kaç