Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Bir eş nasıl bunu söyleyebilir ya ağzım açık okudum yazdıklarınızı. Size üzüldüm açıkçası iş olur ya da olmaz sizin sorununuz iş değil bence eşinizin bakış açısı çok çirkin önce bunu bi ölçüp tartın eşiniz sizi hakediyor mu acaba ???

Hiçbir ataerkil bir erkek sizin eşiniz gibi düşünmez ki benim eşim de fazlasıyla ataerkil ama bunların zerresi aklına gelmez ki ataerkil bir erkek genelde kadınım çalışmasın evde çoluğumun çocuğumun annesi evinin kadını olsun eviyle ilgilensin der ben mi yanlış biliyorum.siz bu sözleri hakediyor musunuz sizce

Allah yardımcınız olsun diyebiliyorum sadece, çok zor

Biraz şımarıklık bana göre arkadaşım da hemşire evlendıgınden beri nobet sıstemıyle calısıyor ustelık normal saatlerden cok daha avantajlı sız de bılıyorsunuz kı. Gayet de şikayetsız ve bır de bebek yaptı.. cogu zaman tatıl de fazla olabılıyor. Eşiniz de hatalı karısına bunları dıyen bır adamda da sorun vardır

Konu sahibi evi terk edip arkadaşına gitmişti. Acaba eşi aradı mı merak ettim.

Kamu da cidden böyle mi? Ben daha esnek sanıyordum

Ya herşeyi geçtim, bu adamın “sen yattığın yerden yiyorsun ben esek gibi çalışıyorum madem işini yürütemeyecektin neden evlendin o zaman” bu cümlesini veya bu gibi cümlelerini nasıl normalleştirebiliyorsun??

“Adamcağız haklı” demeye getirmişsin resmen konuyu.

Böyle bir evlilik içinde olmaktan tiksinmiyormusun?? Kocam dediğin o heriften o bunları söyledikçe soğumuyormusun??

Tamam calışman gerektiğini adam gibi izah edebilir kaldı ki geliri iyi diyorsun eeee sizin ödemeleriniz hariç ekstra annesinin ve kardeşinin kredilerini ödüyorsa ve parası kendi hanesine yetmiyorsa bir zahmet anasının ve kardeşinin kredisini ödemeyiversin.

Seni köle gibi görmesi çalışmassan sana bu evlilikten hayır gelmez demeye getirmesi cidden çok iğrenç. Böyle bir evliliği sürdürmek için 1 değil 10 kez düşünülür.

Sizde bu soylediiklerini yuttunuz oylemi.ev hanimiyim iki ccugum var evlenmeden once ve sonrasind bi sure calistim kendi istegimle ciktim.meslegim yok ama bem calismak istiyorum esim istemiyor ccuklar buyisun diyor biri 9biri 5 yasinda.kendimi sizin yerinize koydum bem kaldiramazdim bunca lafi.hakkinizda hayirlisi olsun

Çocuk yok bende uzun bir süre istemiyorum. Bunu bile dile getirdiğim de “ ben çocuk istiyor muyum ki” sen istemiyorum diyorsun falan diyor
Adama bak ya.
Senin isteklerinin hiçbir önemi yok demiş resmen.
Ben olsam daha ömrü billah böyle bir adamla evli kalamazdım.
Ne demek hazır yiyorsun, ne demek harcamaların çok.
Adam anasını bacısını besliyor, onlara ev alıyor. Karısının harcadıkları da gözüne batıyor.
Harca kız, daha çok harca.

bu kadar çalışmanıza takması aşırı saçma geldi bana. böylesine kırıcı hakaretler vs. sanki derinde daha başka büyük sorunlar var gibi. eşiniz o demeden sizin boşanmanız dava açmanız için size psikolojik baskı yapıyor olabilir mi acaba?

Siz bu kadar laf duyuyorsunuz ve eşiniz annesi ile kardeşine ayrı ayrı bütçe ayırıp kredi mi ödüyor?
Annesi tabi ki bakacak ama sen de eşisin sana da bakacak..
Para için mi bu kadar kalbini kırıyor?

Henüz 22 yaşındasın ve eğer profildeki resim seninse çok da güzel bir kızsın. 80 yaşına kadar yaşadığını varsayarsak 58 sene bu adamla bu şartlar altında ömür geçirmeye dayanabilecek misin?

Çalışın ev işlerini de onla paylaşın yok öyle yağma ikinizde çalışıyosanız o da yemek ütü bulaşık çamaşır uğraşıcak...

Tum yorumlari okumadim ama siz ise girmemek icin ayak diretiyorsunuz anladigim kadariyla. Ise girmekle ilgili hep olumsuz konusmussunuz. Kocam bana boyle dese bosanirdim. Ama diyelim ki bosanmadim, ise girer gul gibi calisirdim. Ev isleri icin birisiyle anlasirdim haftada 2 3 gun. 1 tl olsun da kocama vermezdim aileme ve kendime harcardim.

Sanirim durum su. Siz calismak istemiyorsunuz. Nobet vs zor is ben ugrasamam diyorsunuz. Esinizin geliri cok iyi ve bunu harcamak sualsiz sorgusuz girip cikmak hosunuza gidiyor ki bunca lafi yutuyorsunuz. Ailesinin kredilerini odemesine ses cikarmiyorsunuz. Sizinli evlilik degil ne bileyim baska birsey...

Çocuğunuz varsa bir kez daha konuyu değerlendirin. Ancak yoksa, ayrılmak en doğrusu hayat müşterek evlilikte kim ne derse desin. Benim paramı yedin benim param şöyle derse evliliğin ne anlamı kalır. Bence hayatınıza şekil vermek daha iyi olacak sizin için mutsuzsunuz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…