Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Eşler birbirinin sırtına kambur değil, yanına yoldaştir. Eşinizin tavırlarına gerçekten çok üzüldüm. ALLAH yardımcınız olsun. Yerinizde olsam hemen bir iş bulur, yakın gelecekte kendim için planlar yapmaya başlardım. Zira bu tavırlarla çok Üzgünüm ama bu evlilik çok uzun sürmez gibi

Konunuzun son kısımlarındaki cümleleri eşim bana kullansa,çalışmaya başlar,eşimi de boşardım.
Evin geçimini sağlamak zorunda bir erkek.
Kadın da çalışırsa ne âlâ, güzel olur elbette.
Ama çalışmıyor diye bu lafları söylemeye hakkı yok,zinhar yok!

Boş yapmıyorum.
Mesleğim var,çalışmıyorum ben de.
Eşimden hiç bunun lafını duymadım,hatta çalışmamamdan memnun.
Ama ters bir laf etse, benim param senin paran olayına girerse kapıyı gösteririm.
Net,gösteririm.

Eşiniz de evliliği bu şekilde yürütmek istemiyor farkındaysanız.Böyle bir lafı bir kez duymanız hemen bir işe girmeniz için yeterli olmalıydı. Nasıl dayanıyorsunuz bu muameleye,çok alçaltıcı.Ne güzel mesleğiniz var kendinize bunu yapmayın.Acilen çalışın,gözünüzde büyütmeyin.Çalıştığınızda ev işlerini ev hanımı gibi yapmanıza gerek yok,ütüsünü kendisi yapsın,ayda bi kadın alırsınız, yemekle uğraşmayın hep pratik şeyler yersiniz. Eğer eşiniz şikayet ederse k.bakma dersiniz.

Neden yürümesinki evlilik,zamanla oturur düzeniniz,bu adama böyle dayanamazsınız,ailesine para konusunda cömert,size dedimlerine bak,ben olsam çalisirdim,galiba sizde evde olmaya ,hazır para gelmesine alıştınız,hakkinizda hayirlisi

Ayy eşiniz çok kötü. Sevgi evliliği, aşk evliliği yapmış biri böyle konuşmaz.O böyle konuştuktan sonra çalışsan ne olur çalışmasan ne olur
Söyledikleri hep canınızı sıkar.

Bebek konusunu kaçırmışım ben, çok kötü ya =(

Çocuk yok bende uzun bir süre istemiyorum. Bunu bile dile getirdiğim de “ ben çocuk istiyor muyum ki” sen istemiyorum diyorsun falan diyor
Neden düsmanıymıssın gibi davranıyo? Kusura bakma ama aşırı itici,sinir bozan bi tip. Cocuk yok, okumussun meslek edinme sansın varsa ne diye cekiyosun? Bi daha gelmicez dünyaya ,kendi kiymetini bil (firsat varken)

Hic bi cikis yolun olmasa bunu söylemezdim ama bu kadar firsatin sansin varken arkana bile bakma.sanada yazık yahu!

Dedim hatta kendisi de azaltıcam dedi ama yine hesabıma o kadar gönderdi. Psikolog olmasaydı başta o kadar vermezdi zaten 500-600 verirdi.

Ona kapıyı göstermedim çünkü ev onun ben kendim kapıyı çekip çıktım. Bundan sonrası Allah Kerim. Bir süre İzmir de yaşayan bir arkadaşım da kalacağım sonra da dönüp eski iş yerime ve başka yerlere başvuru yapacağım.

Ama eşim bana oturduğun yerden yiyorsun, ben eşşek gibi çalışıyorum. Vasıfsızsın, ne işe yarıyorsun ki falan diyor kavga esnasında

madem yürüyemiyorsın evlenmeseydin

Bu kadar mide bulandırıcı bi adama sarılıp uyuyabiliyor musunuz geceleri gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Size kötü örnek olmak istemem ama ben çok ağır şeyler yapardım.
Ek olarak bu hakareti unutmayın ve kendinizi hırslandırın lütfen, eşiniz için değil kendiniz için ayaklarınız yere bassın. Zira evliliğiniz ve eşiniz çok umut verici gelmiyor.

Kalbimin bir yanı hatasını anlamasından yana. Ama psikoloğunda bana dediği gibi adam benimle sidik yarıştırma derdinde...

eşim bana oturduğun yerden yiyorsun, ben eşşek gibi çalışıyorum. Vasıfsızsın, ne işe yarıyorsun ki falan diyor kavga esnasında.

Birsürü paramı yedin ve yiyorsun diyor.
Bu ne terbiyesizlik?
Paran için mi evlenmiş seninle. Bu söyledikleri yenilir yutulur değil valla allah kolaylık versin :/

Eşim okumuş falan ama şırnaklı. Ataerkil bir toplumun meyvesi.
Eşin ataerkil olsaydı zaten sen çalışma ben çalışırım derdi. Bana göre terbiyesiz ve kadına değer vermeyen biri. Evliliği de benimseyememiş.
Eşin dedi diye değil evliliğinin sonu belli olmadığı için kendi ayaklarının üstünde durmalı ve çalışmalısın üzgünüm

Allahım ne öküzler var ya

Ne yaptıysam ben hep kendime yapıyorum başkasına yapamıyorum. Ya saçımı başımı yoluyorum yada kendi tırnaklarım ile etimi koparıyorum. Ben başkasına zarar veremem. Veremiyorum. Zamanında annemde benim gibi bir evladı olduğu için utandığını söylerdi şimdi de eşim söylüyor. Galiba yalnız kalıp kimseye minnet etmemek en iyisi. Annemde çalışıp varımı yoğumu ona vermemi isterdi keza verdim de ama veremediğim zaman da ne ahlakım kaldı ne hayırsızlığım. İnsan istiyor ki eşi hep yanında olsun bunun için evleniyor. Bazıları erken yaşta evlenmemi rahata kavuşmak adına zannetmiş ben evlenmeden önce de rahattım. 17 yaşımdan 22 yaşıma kadar çalıştım.

Saçmalamayın Allah aşkına, aptal cahil bi adam var karşınızda. Hihi evet hepimiz kötü yola düştük zaten

Evlilik fedakarlık ister, eşe destek olmak gerektiğine inanıyorum, daha doğrusu bir kadının herzaman ayakları üzerinde durabil.esine . Ta ki eşinizin birsürü paramı yedin diyene kadar. Çok kırıcı. İncitici.

Tam bir öküzmüş..keşke bu tarz okuzlerle kimse muhattap olmasa da , evdeki dananın yoldasligina mahkum kalsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…