Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Ešin olacak șahsın lafları altında ezileceğine
16 saatlik bir mesaide ezil daha iyi.
Bunu kendim icin yapardim en azindan
Sonrada o kocayi bosardim
Evin yukuyle isi kaldiramam dedigin evliligin neresi evlilik?
Sen kahvalti hazirlarken o masayi kuracak mesela
Bakin ceneler buralarda otmeli iste

Yok tatlım sen kendini garantiye al çalış. Sadece kendin için çalış ve eşine güvenme ! Yapacağın kadınlığı falan boş ver. Emin ol kendisinin bunu düşündüğü yok. Durumu inceledikçe değişik kokular geliyor gibi. Kendi başının çaresine bak bir an evvel.

Aynı meslektaşız eşim öyle dediğinde o işi bulurdum zırnıkta para koklatmazdım bakalım o zaman ne yapıyor ne diyor nasıl sizi yük görebilir hayat arkadaşısınız

Oh ataerkil ama çalışmamanızı süreklş kafanıza kakıyor. Çalışsanız ev işlerine yardım etmeyide kabullenmiyor. Maddi durumu iyi annesine kız kardeşine saçıyor ama size çalış kendi paranı çıkar diyor. Güzelmiş.. söyledikleri çok kırıcı üzüldüm adınıza

Eşiniz en başından beri sorunlu bir kişilikmiş.
Ya onu ya da maddi gücünü sevdiniz bilemem.

Sanırım 20 yaşında erkenden evlenmeniz de ev hayatında rahat edeceğinizi sanmanız.

Ama hem işinizden oldunuz hem benliğinizi yitirdiniz.

Kötü huylarına, aldattığına dair iftiralarına rağmen işi bırakmanız, bir bebeğin günahına girmeniz vs.
Ektiğinizi biçiyorsunuz.

Ne ağır sözler bunlar ya? Sorun çalışmıyor olman degil gibi geldi bana.. Bu sozleri rahatca soyleyebilen biri yarin da baska bi konuda boyle incitici olabilir..
Erkek evini gecindirmekle yükümlüdür bi kere, birlikte planlama yapilir, kadin da calisabilir ama mevzu bu degil.. Ayrica siz aile degil misiniz, eş degil misiniz, ne demek "bi sürü paramı yedin/yiyorsun" ?

Çok kötü... Bu sözleri duyup nasıl o adamın aldığı şeyleri yiyebiliyorsunuz? Çok zor gerçekten...
Ayrıca neden işten gelip yemek temizlik yapasiniz ki ? Konuşun eşinizle: Ben ise girerim ama artık ev kadını olmayacagimiz için görev dağılımı yaparız. Madem bir işe yaramıyor evdeki yaptıklarım, bir işe girdikten sonra hepsini bırakırim,seninle eşit işler yaparım.
Olmasi gereken de bu zaten...
Bence siz bir işe girin hele, bakarsiniz para biriktirir böyle hakaretler duyunca adama tekmeyi basacak özgüveni kendinizde bulursunuz

Eski konunuzu da okudum. Bence eşiniz ayrılmak istiyor ama nafaka vs.verme gibi bir niyeti yok. O yüzden sizi yildirmaya çalışıyor.

Eski erkekler böyle değildi bunlar yeni türedi kadına 2. Gelir gözüyle bakan nikahladigi kadına bakması zor gelen k.b. ama eşin şeref..z annesinin kardeşinin kredisini ödeyemez evlendikten sonra karısına ve çocuğuna bakmak zorunda ağzım açık okudum banlanirsam banlanayim ise girin tabiki ama ona tekmeyi bastıktan sonra

Calisma saatleri olarak haklisiniz cok uzun ve yorucu bir tempoda calisiyoruz dogru
Ama kpssye hazirlanip atanabilirsiniz
Ya da hala oluyo mu bilmiyorum ama bir saglik ocagiyla anlasabilirsiniz
Esinze gelecek olursam gelmeyeyim daha iyi cok seviyesiz bir insan cidden

Bence kpss ye hazrlanin atanin ben de hemsireyim bizm is devlette zor, ozelde daha da zor o yuzden siz atanmaya bakin, ataninca da ev islerini ya ortak yaparsinz ya da kadin tutarsinz esinie net konusun gerekirse 3 gun mutfakta bulasik koksun hic donup bakmayin hii bu sekilde yola gelmiyorsa bosa size bu laflari eden adami cekmeyin bosann gitsin, ben calisiyorum ama kendi istegimle esim calis calisma demez ama kazandigim paraya da karismaz eve tabi ki katkim oluyor hem de fazlasiyla ama kendime ne aldim nereye verdim sormaz bile, ev islerine gelince de ben de dedim ya bu eve duzenli kadin gelir ya da hersey beraber yapilir o da herseye yardim etmeye basladi tabi ki bu inatla 3 gun bulasigi biraktim gectim uzandim o da pasa pasa yapti

Böyle erkekler yok olmalı bence!Bakamayacaksan ne diye evleniyorsun o zaman
Erkek çalışıp evine eşine bakmakla yükümlüdür.
Sizden çalışmanızı isteyebilir bu sorun değil ama üslup çok çirkin hakaret etmek ne demek yaa

Gözlerime inanamayarak okudum.Bende 1 yıllık evliyim evlenip farklı bir şehire geldik eşimle.Bu süreçte 10 ay kadar evde kaldım hem ortama alışma hem istediğim gibi bir iş bulayım diye acele etmedim.Eşimde çok şükür çok güzel kazanıyor ama bir gün olsun sitem etmedi kendi isteklerinden ziyade benim isteklerim önceliği oldu hep.Şuan çalışıyorum ve birlikte çalışıp gün içinde yorulduğumuz için eve gittiğimiz de yemeği de temizliği de birlikte yaparız.Eşim eşitliğe fazlasıyla inanan bir insan.Bunları yaşamış olduğun için üzüldüm ama annesine kardeşine parası olan birinin eşine böyle davranması bilemiyorum insanın inanılmaz zoruna gider.Ve şahsen ben sizin yerinizde olsam acil bir işe girip kazancımın bir kuruşunu vermem ya da en kötü ihtimalle vurur kapıyı çıkar giderim.Bana böyle cümleler sarf edecek insan benim eşim olamaz.

Aslında anlamadıgım bişi var anlattıgınızda. Psikolog parası olarak 600tl veriyormus ve toplamda 1500 size veriyormuş...psikologu bırakmışsınız ama aynı parayı vermeye devam ediyormuş..madem şikayetçi durumdan gitmediğiniz psikolog parasını vermeye neden devam ediyor..

İkincisi 1500 cok değil mi? Harcamak içimden gelmiyor diyorsunuz o zaman neden harclıgımı azalt demiyorsunuz

güzelliğine gençliğine yazık.
böyle hayat geçmez
bir yerden başlaman lazım
sürekli seni küçük gören biriyle yaşıyamaz insan

Millet nasıl yürütüyor. Birsürü paramı yedin ve yiyorsun diyor.

Bana eşim bunu dese, 20 saat çalışır yüzünü görmemek için eve gelmezdim .

Aklını çalıştır biraz. Aciz bir insan modundan çık. Kusura bakma eşin olaylara senin gibi bakmıyor. Sırf maddiyatçı. Yazık.

Eee sen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun ki. Kendini çaresiz hissetmek yerine harekete geç bence.

Bence de yardımcı alın ev işleri için yemeği de arada dışarıdan halledersiniz buzluktaki hazır yemekler çalışanlar için çok rahat ben de tatilsiz çalışıyorum senenin nerdeyse 10 ayını eşim işlere söylense de yardım eder hatta bazen benden beceriklidir ama yardım etmeseydi çalışmazdım eşim de buna karışamazdı eşiniz hem evin işi olsun hem karısı çalışıp para biriksin istiyo ama ona göre kolay sizide düşünmesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…