- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
temizlikçi parasınıda bi zahmet ödesin beyi.O zaman çalışın ve kendi paranızı sadece siz yiyin. Belli ki o paradan da nasiplenmek istiyor. Her şeyi alın eve temizlikçi getirin mesela
Önce iş bul çalış iş yerindeki düzenine bi bak sonra al karşına aileni konuş ayrılabilir miyim değil ayrılacağım de çalışıyorum paramı kazanıyorum evinizde istemezseniz ben ev tutacağım de izin istemiyorsun ailenden farkındaysan yapacağım deKimsenin iftirasına maruz kalmadan ve aileme bile gerek duymadan en az zararla nasıl kendi ayaklarımın üstünde dururum ona bakıyorum. Çek git kapıyı demekle bir yere gidemiyorsun gidecek yerin yok ise
Valla adam ataerkil bir yapıdan geliyormuş. Sen yap işleri bile der. Temizlikçi tutarsa da karışmaz bence onun masrafına. Asla ödeyecegını düşünmüyorumtemizlikçi parasınıda bi zahmet ödesin beyi.
adam aseni sevmiyorsa niye bunlari katlaniyorsun ki...Evet sevmiyor.
Artık bi çok erkek bu anlamda çok acımasız,hem çalışıp para kazanılmasını hem evde tüm işlerin halledilmesini bekliyorlar,kadın hemcinslerimize karşı o kadar büyük bi haksızlık yapılıyor ki aslında,eşi çalışmayan erkek memurların çalışan kadın memur arkadaşlarımıza karşı inanılmaz bi hazımsızlıkları fesatlıkları var mesela,birebir çoğu zaman maruz kalınıyor bu duruma.bu konuya denk gelip okuduğum için çok üzüldüm ya. Verdiğiniz örnek tüy ürpertici
Eşinin mesleği ne ki kendi üstüne ev alamıyor?? Bence siz fena kandiriliyorsunuz
Vay vay, kadının düşmanı kadın derler demekki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cinsiyetle ilgisi yok. Is yerinde şükür ki denk gelmedim boyle düşüncelere sanırım ondan yadırgadım. Çalışan çalışır çalışmayan çalışmaz. Ben demiyorum ki bir erkek karısının çalışmasını isteyemez. Hayat sartlari zor erkekler bu konuda destek bekleyebilir, bu yönde isteği olabilir. Ama herşeyi istemenin bir adabı bir üslubu bir yolu vardır.Artık bi çok erkek bu anlamda çok acımasız,hem çalışıp para kazanılmasını hem evde tüm işlerin halledilmesini bekliyorlar,kadın hemcinslerimize karşı o kadar büyük bi haksızlık yapılıyor ki aslında,eşi çalışmayan erkek memurların çalışan kadın memur arkadaşlarımıza karşı inanılmaz bi hazımsızlıkları fesatlıkları var mesela,birebir çoğu zaman maruz kalınıyor bu duruma.
kesinlikle bu anlamda cinsiyetin önemi yok,konu tamamen kişinin hazımsızlığı. Kesinlikle haklısınız ama bu kadar eşinin çalışmasını isteyen bi erkek o eş çalışmaya başlayınca ev işlerine yarı yarıya katılım sağlamıyor mesela,bu konuda da çalışmak istemeyen kadınları anlamama yol açıyor,kendisine hiçbir yardımı olmuyorsa kadın neden sürünsün ki? Velhasıl ev hanımı kadınların yetiştirdiği paşaların çalışan eşleri olarak arada ezilen bi kadın nesiliyiz bence,bi sonraki döneme yani kuşağa umarım herşey değişir.Vay vay, kadının düşmanı kadın derler demekki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cinsiyetle ilgisi yok. Is yerinde şükür ki denk gelmedim boyle düşüncelere sanırım ondan yadırgadım. Çalışan çalışır çalışmayan çalışmaz. Ben demiyorum ki bir erkek karısının çalışmasını isteyemez. Hayat sartlari zor erkekler bu konuda destek bekleyebilir, bu yönde isteği olabilir. Ama herşeyi istemenin bir adabı bir üslubu bir yolu vardır.
Gümrük muayene memurunun maaşı 10.000 TL olmadığı için kendi üstüne ev alamıyor dur!!Şaka filan mı bu? Adam ailesine ayda 3000 gönderiyor,arabasi var ,evi var...bu evi gecindirip kredi ödüyor...bu kızın eline 1500 TL cep harçlığı (maaşım 4000 ken böyle bir harcligim yok) veriyor!!Gümrük muayene memuru diye okumuştum bir mesajında konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?