- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Eski esim burda ..Bende Asya ülkelerinde kaldım biliyorum oraları buraya gelince oralarda bağlantın varsa anca öyle iş bulabilirsin çünkü sadece İngilizce değil yerel dillerini de bilmem gerekiyor vize alacak bir iş bulabilmen için
Eski eşin nerde o ülkede mi hala ?
Isin acikcasi arkadaslar benim yurt disinda kalmamin asil sebebi cocugumu gormek diger sebeplerde var ama asil sebebi bu..Ee şimdi nerde kalıyorsun esinle boşanmışsın.Cocugun nerde?
önce zor alışınca kolay alışmayı bekle derim ben olsam sağlam olursan alışacam dersen bence alışırsınMehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
Avrupada bence daha cok eziyorlar din irk ayrimi , siyah beyaz ayrimi yspiliuor burda oyle bir ayrim yok..Avrupa ulkesine temizlikci olarak gitsen neyse de Asya ulkesinin kendi vatandasina hayri yoktur sana ne hayri olacak ki?
Arti yurtdisinda (Avrupayi kastediyorum) ayrimciligin krali yapiliyor kendi ulkende ezildigini dusunuyorsan oralarda vasifsiz isci olarak nasil ezilecegini dusunemiyorum
Ben alistim coktan sadece korkuyorum guvenlik acisindan..önce zor alışınca kolay alışmayı bekle derim ben olsam sağlam olursan alışacam dersen bence alışırsın
Isin acikcasi arkadaslar benim yurt disinda kalmamin asil sebebi cocugumu gormek diger sebeplerde var ama asil sebebi bu..
Ayri kalmaya dayanamam en azindan bir iki saatlik komsusunda olursam gelirim gorutum ama turkiyede senede bir defa gorebilirim bu yuzden..
Ama elestirmwsi kimse herkesin kendine gore derdi sebebi var..
Kimse kimsenin ne yasadigini ne durumda oldugunu bilemez..
Bu yuzden psikolojim cokmuş durumda..
Ne yapavagimi bilmiyorum..
Gidetsem tr ye senede bir defa gorecem ..
Burda cok cabaladm kalmk icin ama iste tekbasima pekde bir is bulamdm..
Cok ayrinti verme bence daha fazla. Desifre olursun. Adam oldurme oluyordur da haberlere cikmiyordur :) Oyle yerlerde cinayet tutuklama boyle seyler hep sansurlu. Tvde gazetede goremezsin. Toplumun kafasi da yoneticilerin kafasi da rahat oluyor.Bu kaldigim yer cidden cok guzel bi pazar gunu otubuse biniyorum..
Deniz 15 dakka insanin ici huzur doluyor ne kadr sikintim varsa hepsi gidiyor alisveris yeri hwrsey cok guzell..
Ama burda suanda is bulamadim ..
Ama tr ye gidip geri donebilirsem is kurumlarla irtibata gecssem..
Inaninn cok huxurlu ulke adam oldurmek belki senede bir defa oluyor..
Yanlis anlasilmasin bu guvenli dedigim yer suanda kaldigim ulke ..
Burda is bulsam burda kalacm ama suanda tr ye zorunlu donus yapmam lazim vizem bitti...
Alamiyorum maalesef cocugumun vizeside babasina bagli..yasadiginiz ülkede cocugunuzdan ötürü vize alamiyormusunuz? Cocugunuz velayetini alip Türkiye´ye gitme imkaniniz yokmu? Durumunuz beya zormus Allah yardimciniz olsun
Cocugum burda o cok iyi duzeni okulu herseyi cok iyi ama benden ayri kalmasi zor olacak ben dayanamam..Cocugun oradaysa kal mutlaka. Donme. Cocukla ayri dusmeyin
Alamiyorum maalesef cocugumun vizeside babasina bagli..
Buralarda evlenince sinirsiz vize aliyorsun yoksa biraz zor..
Isim zor turkiyeye gitsem hep aklim burda kalack ozlucem gelemicem biletler cok pahali..
Buralarda kalsam basima bir is gelir diye korkuyorum..
Ama rabbim bu kaldigim yerde bir is bulssm burdan gitmem..
Bencede daha fazla ayrinti verirsem adimi yazmis olacam birazdan..Cok ayrinti verme bence daha fazla. Desifre olursun. Adam oldurme oluyordur da haberlere cikmiyordur :) Oyle yerlerde cinayet tutuklama boyle seyler hep sansurlu. Tvde gazetede goremezsin. Toplumun kafasi da yoneticilerin kafasi da rahat oluyor.
Cocugum onda alamam ben ..anladim. Bazi ülkelerde o dedigim olabilir. Peki cocugunuzu alip Türkiye ye gelseniz?
Canim evet ne is bulursan kal o zaman. Evlat sonucta. Buralarda duramazsin icine sigamazsin. Duzgun dogru bir adam bulursan da evlenirsin tekrar isin kolaylasir. Cocugunun babasi olacak it neden vermedi velayeti. Eskiden kucuk cocuklar annelerinin pasaportuna isleniyordu cocugun neden babaya kayitli?Cocugum burda o cok iyi duzeni okulu herseyi cok iyi ama benden ayri kalmasi zor olacak ben dayanamam..
Bu yuzden en kotu is bile olsa calismk istiyorum ..
Temizlik olsun..
Cocugumu gorurum en azindan beni hatirlar hep ..
Tr ye gidince telefonda konussam bile gormeyince illaki ara aciliyor kucuk daha..
Evet ben de onu diyorum Asya ulkelerinde pek ayrimcilik olmuyor Avrupa ulkesine gore ama sana sunacagi maddi olanaklar nasil olur o da ayri konuAvrupada bence daha cok eziyorlar din irk ayrimi , siyah beyaz ayrimi yspiliuor burda oyle bir ayrim yok..
Asya ulkesi arkadaslar..
Desifre olmamak icin simdilk ulkeyi yazmiyorum..
Ama cok turk var restoran acan ..
Ogrenci olan..
Benim meslegim yok..
Zaten aradigim is normal turden isci olarak yani temizlkici vesair..
Restoranda olur ofis temizligi olur ne bileyim..
İlk zamanlar heyecan verici yeni yerler farklı kültürden insanlar etrafında herkes yabancı konusuyor falan ama sonra en basitinden canın bi yiyecek cekiyor ama yok. Bi de ben hamileyim cok cok zor :)Ben çok merak ediyorum oraları ya. İmkan olsa da gitsem.
hayır yargılamam da anlamadım bizi ülkemizde neden dışlanacaksın o kısma takıldımMehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?