• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ülkende dişlanarak mi yaşamak yoksa yurt disinda mi ?

Iste bilmiyorum bszen de soyle dusunuyorum tr ye gidip biraz para biriktirsem ingilizceyi ogrensem sonra bu kaldigim ulkeden is ayarlasam gelsem ..
En mantiklisi bu ..
Bu benim kaldigim yeri cok asiri seviyorum cok guvenli tek basima her yere gidebiliyorum..
Ulasim hersey cok kolay..ama vizesi zor ..
Bir ay en fazla turis vizrsi..

Bende Asya ülkelerinde kaldım biliyorum oraları buraya gelince oralarda bağlantın varsa anca öyle iş bulabilirsin çünkü sadece İngilizce değil yerel dillerini de bilmem gerekiyor vize alacak bir iş bulabilmen için
Eski eşin nerde o ülkede mi hala ?

Yani zor bir karar Avrupa ulkesi olsa neyse de oralar da yalniz bir bayan icin tatsiz tuzsuz. Aile yok, saglam cevren varsa bilemem tabi. Burada insanlar bilip hilmeden konusuyor evet ama memleket iste neticede is guc de iyi kotu bulunuyor. Her yerin kendine gore artisi eksisi var. Biraz daha dene istersen sansini orada. Rahat hissedemezsen donersin. Kac senedir oradasin?
Bu kaldigim yer cidden cok guzel bi pazar gunu otubuse biniyorum..
Deniz 15 dakka insanin ici huzur doluyor ne kadr sikintim varsa hepsi gidiyor alisveris yeri hwrsey cok guzell..
Ama burda suanda is bulamadim ..
Ama tr ye gidip geri donebilirsem is kurumlarla irtibata gecssem..
Inaninn cok huxurlu ulke adam oldurmek belki senede bir defa oluyor..
Yanlis anlasilmasin bu guvenli dedigim yer suanda kaldigim ulke ..
Burda is bulsam burda kalacm ama suanda tr ye zorunlu donus yapmam lazim vizem bitti...

Bu kaldigim yer cidden cok guzel bi pazar gunu otubuse biniyorum..
Deniz 15 dakka insanin ici huzur doluyor ne kadr sikintim varsa hepsi gidiyor alisveris yeri hwrsey cok guzell..
Ama burda suanda is bulamadim ..
Ama tr ye gidip geri donebilirsem is kurumlarla irtibata gecssem..
Inaninn cok huxurlu ulke adam oldurmek belki senede bir defa oluyor..
Yanlis anlasilmasin bu guvenli dedigim yer suanda kaldigim ulke ..
Burda is bulsam burda kalacm ama suanda tr ye zorunlu donus yapmam lazim vizem bitti...
Burda es ustunden vizem vardi bosaninca bitti..
Once tr ye gitmem lazim burda calismam icin.

Ya cidden lanet olsun boyle gereksiz insanlara bosandiniz da noldu acabaa nefrett ediyorum gereksiz yaftalardan bende yasamak istemiyorum bu ulkede gerci yasamak istiyorum mu belli degil kaliplara sokulmus milyon tane insan şucu bucu ocu KUSUUUCAAMM. Sen sadece aileden rahatsizsan gel bu ulkeye ailenin olmadigi sehirde yasa onlara da soyleme yok Turkiyeyi de sevmiyorsan orda yssamayi bir dene arkadasinda varmis yardimci olur heralde sana. Yeni hayatinizda basarilarrr.

Mehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
ailen neden dışlıyor? kolay değil memleketten uzak olmak ama huzur nerdeyse orda kal mücadele et

Ülkeyi inanılmaz merak ettim tayvan kore falan mı acep
Ben çalışmak istediği ülkeyi az çok anladım da kaldığı ülke sizin saydıklarınızdan biri değil bence . Çünkü o ülkenin komşuları yazdıklarınız değil. Burada tanıdığı varmış o yüzden ülkeyi yazmıyor konu sahibi.

Mehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
Hangi ülke olduğu önemli eğitim durumunuz dil bilginiz önemli?

Ben yurtdisinda cok sukur cok rahat yasiyorum. Rahat dedigim ac degiliz acikta degiliz. Maddi imkansizliklarda yine devletin el attigi durumlar oluyor.henuz turkiyede boyle bir sistem yok anladigim kadariyla.

Zamaninda dislandimda da türk ve müslüman oldugum icin ama buda bunun bedeli.
Kuzenimde is ariyor cocuga aciyorum nasibi acilmadi bi turlu, geliri az agir islere girip birseyler yapmaya cabaliyor..onun gibi cok insan oldugundan eminim:/ asya ulkelerini maalesef bilmiyorum bi google da arastirin derim

bence siz abartıyorsunuz yok eve hırsız girerse yok çok tecavüz var diyip türkiyeyi kötülüyorsunuz sonrda yok gidicegim ülkede kadın ticaretcilerinin elinemi düşürem diyorsunuz siz kafaya takmadıgınız sürece merak etmeyin kimse size boşanmış gözüyle bakmaz bende boşanıyorum hemde 2.5 yaşındaki bebegimle hiçte kafama takmıyorum naptım adammı öldürdüm anlaşamadık ayrılıyoruz türkiye okdr abarttıgnz kadar geri bir ülke degil işime de girdim çalışıyorum millet takdir bile ediyor

Ya cidden lanet olsun boyle gereksiz insanlara bosandiniz da noldu acabaa nefrett ediyorum gereksiz yaftalardan bende yasamak istemiyorum bu ulkede gerci yasamak istiyorum mu belli degil kaliplara sokulmus milyon tane insan şucu bucu ocu KUSUUUCAAMM. Sen sadece aileden rahatsizsan gel bu ulkeye ailenin olmadigi sehirde yasa onlara da soyleme yok Turkiyeyi de sevmiyorsan orda yssamayi bir dene arkadasinda varmis yardimci olur heralde sana. Yeni hayatinizda basarilarrr.
Cok sagolun iyi dilekleriniz icin..

bence siz abartıyorsunuz yok eve hırsız girerse yok çok tecavüz var diyip türkiyeyi kötülüyorsunuz sonrda yok gidicegim ülkede kadın ticaretcilerinin elinemi düşürem diyorsunuz siz kafaya takmadıgınız sürece merak etmeyin kimse size boşanmış gözüyle bakmaz bende boşanıyorum hemde 2.5 yaşındaki bebegimle hiçte kafama takmıyorum naptım adammı öldürdüm anlaşamadık ayrılıyoruz türkiye okdr abarttıgnz kadar geri bir ülke degil işime de girdim çalışıyorum millet takdir bile ediyor
Turkiyeyi kotulemiyorum ama cidden sunu samimi soyluyorum bosanmis yalniz kadinlari avlanmaya haxir avci gibi bekliyorlar..
Ne bileyim yani zor her iki turlude..

Turkiyeyi kotulemiyorum ama cidden sunu samimi soyluyorum bosanmis yalniz kadinlari avlanmaya haxir avci gibi bekliyorlar..
Ne bileyim yani zor her iki turlude..
biraz kendinize güveniniz olsun büyükşehirlerde kimse kimseyi tanımıyor bile söyleme millete boşandıgını kimseylede samimi olma

Back