- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.901
- 83
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
AynenOrkide sen benim konuma girip evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayanlar hakkında atıp tutmamış mıydın müstehak sana ne kadar dışlansan da bence gelme ülkeye senden çok var zaten
Elalemin yaşam tarzını fütursuzca ve hadsizce eleştirip sonra boşandım diye yaftalanıyorum diyip ağlamak da tam yüzsüzlük bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bebeğim
Yurtdisina evlenmiş bi tanıdığım var .evlendiginden beri de sknti varmış ama ailesine soylememis. 10 yıl falan geçti duyduk ki boşanmış orda çocuğu da yanında .Amsterdam da olması lazım. Ve Türkiye ye senede bir izne geliyor İşte .öyle küçük bir şehir de değil ama boşanmış ablası da var .buraya Alıştım devletinde şartları iyiymiş geçinip gidiyor yalnız başına ..Eğer kendi ayaklarım üstünde dururum diyorsaniz yurt dışı derim. Hala kafa yapısını degistiremeyen insanlar var boşanmış kisilere farklı gözle bakıp. .Yani ailem cok yardimci olmuyorlar..yasadigim sehirde bosanmis olmak suc islemeis gibi buda ayri bir konu ..
Bu yuzden kafa olarak pisikoloji olarak da rahat olmak icin yurt disinda kalmak istiyorum en azindan uzak olursam hicbirseti gormem..
Mesela abimler diger kardeslerimi cagiriyor cig kofte yemege ben yok..
Bu en basiti her zamn oyle..
Cok detaya inmiyorum yeni bosandim
suan hangi ülkedes,m peki eger avrupayla suan kaldıgın ülke bence hicccccc gelme asya falan bosver bi sekilde takıl esinden ayrılmıssın yurt dısına evlenip mi gittin öyle anladımMehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
oooo avrupa öyle yaa ben sahsen gittim gördüm 50 euroya 3 poset alısverıs yaptım aldıden alberheanda falan hemde neler aldım bburda kıymanın kilosu olmus 45 lira vay anam vay bide cocugun varsa orda pasa gibi yasıyosun kocadan bakım parası devletten bakım parası sende part tıme ise girersin ohhh keske bende yurt dısında olsamYurtdisina evlenmiş bi tanıdığım var .evlendiginden beri de sknti varmış ama ailesine soylememis. 10 yıl falan geçti duyduk ki boşanmış orda çocuğu da yanında .Amsterdam da olması lazım. Ve Türkiye ye senede bir izne geliyor İşte .öyle küçük bir şehir de değil ama boşanmış ablası da var .buraya Alıştım devletinde şartları iyiymiş geçinip gidiyor yalnız başına ..Eğer kendi ayaklarım üstünde dururum diyorsaniz yurt dışı derim. Hala kafa yapısını degistiremeyen insanlar var boşanmış kisilere farklı gözle bakıp. .
o zaman huzur nerdeyse oraya kaç zor ya da kolay bir şekilde tutunursun aklın başında olduktan sonra çok zor ama kendine güvenirsen başarırsın. Amerika da yaşadım ben 6 yıl okuyordum garsonlukta yaptım yani ailem arkamdaydı yine çok zorlandım niyeti bozuk çok insn var aman dikkat et allah hakkında hayırlısını nasip etsinAilem ben kendimi bildim bileli bana deger vermedi.. yanimda olmadilar..
Bim'den alisveris yapinca da 50 tl'ye 3 poset yaparsin. Hem poset bedava aldi gibi parayla vermiyorlar.oooo avrupa öyle yaa ben sahsen gittim gördüm 50 euroya 3 poset alısverıs yaptım aldıden alberheanda falan hemde neler aldım bburda kıymanın kilosu olmus 45 lira vay anam vay bide cocugun varsa orda pasa gibi yasıyosun kocadan bakım parası devletten bakım parası sende part tıme ise girersin ohhh keske bende yurt dısında olsam
hangi ülke orası amerikada yaşadım yani ben aşırı pahalı ülkemizin kıymetini anladımoooo avrupa öyle yaa ben sahsen gittim gördüm 50 euroya 3 poset alısverıs yaptım aldıden alberheanda falan hemde neler aldım bburda kıymanın kilosu olmus 45 lira vay anam vay bide cocugun varsa orda pasa gibi yasıyosun kocadan bakım parası devletten bakım parası sende part tıme ise girersin ohhh keske bende yurt dısında olsam
"The grass is always greener on the other side" psikolojisinin tezahuru iste.hangi ülke orası amerikada yaşadım yani ben aşırı pahalı ülkemizin kıymetini anladım
hangi ülke orası amerikada yaşadım yani ben aşırı pahalı ülkemizin kıymetini anladım
DilmmaMehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??
Kafalara gel.yurt dışı bence ordaki issizlik burdakinden her turlu iyidir sanirim
Aldi ya market bildigin severim de kendisini ama bir Rewe ya da Kaiser's bile degil. Dunya markasi dedigin nedir? Nutella, snickers, cola falan satiyorlar. E BIM'de de var onlar. Bu kadar darlamayin kendinizi arkadaslar. Aldi'ye gidenler de ölüyor hepimiz faniyiz.400 liraya 3 poşet dünya markalarından alışveriş yapabilir misiniz burda?
Hemen limoncu ya pat yapıştır, zaten bilgisizdir diye
Evet evlenip gittim..suan hangi ülkedes,m peki eger avrupayla suan kaldıgın ülke bence hicccccc gelme asya falan bosver bi sekilde takıl esinden ayrılmıssın yurt dısına evlenip mi gittin öyle anladım
Turist vizesi ile kalabilirim dedim ..Ben anlamadim siz turist vizem var diyorsunuz. Siz kac yildir ordasiniz nasil turist vizesiyle orda yaşarsınız? Turist vizesi dedigin 3 aylik bisey. Niye normal oturum kartiniz yok hicbisi anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?